Моя трепет в любовта! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моя трепет в любовта!
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 2671 пъти
Ще се опитам да разкажа на кратко едно мое преживяване и дано малко да ми олекне. Преди време с приателки отидохме в един ресторант да се позабавляваме, пиинахме си и си говорехме сладко а един симпатичен маж от саседната маса не спираше да ме гледа, когато танцувах следеше всяко движение на тялото ми, дойде сервитъора и ми донесе питие и каза, че господина от съседната маса ме черпи и много иска да се запознае с мен! След това тои дойде лично запознахме се и ме покани на танц. Разбира се бях пиинала но все още осъзнавах всичко което правя. С една дума прекарах една невероятна вечер в компанията му.

След това си тръгнах на бързо като пепеляшка без дори да му кажа чао. На другия ден се видяхме, и след това още веднъж и той ме целуна а аз нейсках това да се случва защото си имах приятел, разбирасе дръпнах се и му обясних че съм приела да излезем само като приятели а той взе да се обяснява че не можел да спре да мисли за мен и т.н. но така се случи че приятелят ми замина за чужбина а на мен би беше ужасно тежко че се разделяме, обаждаше се но в повечето пъти се карахме и аз в болката си от раздялата се хвърлих в ръцете на другия.

Излизахме говорехме си за всичко а той така прекрасно ме разбираше, беше ми толкова спокойно с него, водеше ме на всякъде и ме обичаше безкористно. Запозна ме с близките си и всички така добре ме приеха, но аз се чуствах ужасно защотото лъжех двама мъже който обичах много. С това момче се виждахме всеки ден но за мое нещастие и то замина в чужбина но в друга държава.

Като че ли бях прокалната да остана сама. Обаждаха ми се и двамата и двамата ми казваха че ме обичат а аз мълчах като глупачка, мислех че ще се побъркам а те дори не подозираха за съществуването на другия.Така мина доста време и двамата имаха планове за „НАС„ единият искаше да отида при него другият сащо и аз не издържах да лъжа и скъсах с хубавото момче със сините очи от ресторанта, беше ми тежко защото макар и да не сме имали никакви отношения (говоря за секс) аз се бях привързала към него страшно много.

Останах си с моя си приятел с който имаме връзка от години. И така моя се върна от чужбина и заживяхме заедно работихме и двамата и се чуствахме страхотно. Само 2 пъти видях другото момче явно се беше върнал и той но аз се обарнах и той не ме видя. И решихме с моя да заминем в чужбина заживяхме си тук, работим,щастливи сме и се обичаме, за 4 години все още се обичаме силно както в първия ден, доволна сам, нищо не ми липсва но нещо в мен ме човърка и не ми дава мира, тази тайна която пазя в мен не ми дава покой.

На скоро видях снимки в един сайт на това момче явно пак е в чужбина, има си красива приателка и си личи че са щастливи, аз направих своя избор и не съжалявам, радвам се от сърце че и той е щастлив и макар да не мога да забравя случилото се поне се радвам че го споделих а от сега ще живея малко по леко, ще се наслаждавам на любимият човек, и ще бъда много щастлива. А на всички пожелавам да се обичат защото по хубаво нщо от любовта няма!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker