Изневяра с шефа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра с шефа
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 4455 пъти
На 19 години съм. Преди около 3 месеца започнах работа като сервитьорка в едно заведение. В началото беше напрежение и единствената опора която имах беше единия от шефовете ми (те са 3ма) . Имам си приятел от известно времено no сексуално нещата ни не вървят мн добре. Всичко вървеше нормално докато един ден не забелязах че има нещо повече между мен и шефа ми ..Та така той ме покани на гости и аз без да се замисля приех -по голям е от мен с 10 год но не му личи, изглежда наистина добре.

Вечерта беше перфектна нищо не и липсваше, но оттогава се замислям над мн неща-дали той ме е наел само заради външността ми и заради това че ме е харесал (сподели ми няколко пъти че ме е харесал още на първата ни среща) и има ли изобщо смисъл от такава връзка защото ние умело се крием заради остатъка от персонала, другите двама шефове и ест приятеля ми ...Мн ми е хубаво макар че ми е шеф неми пука нито за парите му нито за каквото и да било просто ми харесва да съм с него ..Моля посъветвайте ме нещо...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 9210dc420d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-обикновена изневяра, въпросите са ти как я разбираш и как ще се почувстваш, ако истината лъсне? Колкото и умело да се криете, бъди сигурна, че персоналът знае, трудно се замазват такива отношения. Най-добре се раздели с приятеля си, за да си коректна. Иначе на въпроса - шефът ти вероятно те е наел и с тази цел, на теб сега ти е хубаво, но какво ще излезе от тази връзка - вие си знаете.
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 7d936b81b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бъди честна с приятеля си, не го прави на глупак, едва ли е заслужил такова нещо. Или скъсай с шефа и забрави за историята. Но на два стола не сядай, че много лошо се пада.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 6e521520c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Забавлявай се щом ти е добре с него! Може да има кофти последици, но за тях мисли след като станат :)

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: d190ac2c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   То така се почва...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 36285466ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Мег, ти май си на принципа "прави каквото трябва, пък да става каквото ще". Така не се изграждат принципи, а само погрешна представа, че можем да си играем с отношенията на хората и то с най - близките ни.

До Авторката: тая задявка нито ще трае дълго, нито пък ще остане скрита. По добре постъпи както е "редно", а мисля, че всички тук са наясно кое е "редно" и кое не. Нали все пак в телата си носим души и имаме съвест.
FerNando

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 2274a365a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абе я си ги върти и двамата. Какво се впрягаш? Сега ти е паднало. Само внимавай да не си изгубиш работата или приятеля и да няма наранени, защото е доста подличко. Аз на твое място не бих се забъркала, но ти щом имаш смелост - давай. Все пак веднъж си млада. Трябва да натрупаш опит, за да знаеш на по-късен и сериозен етап в такава ситуация как да постъпиш правилно. А още колко шефове, гаджета и професии ще смениш... бедна ти е фантазията, така че не се впрягай толкова, отпусни се и се забавлявай!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3f471df7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има една простичка народна мъдрост. Не си вади оная работа там, където си вадиш хляба. Човек сам гради живота и отношенията си, така че от теб зависи как ще постъпиш. Каквото и да решиш, последиците ще са за теб. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 33da6fc065
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами, ако говориш за Олимпа в Пловдив, определено той така прави... но пък винаги може да стане по - сериозно, дори и да е започнало по то зи начин. А щом си искала друг, значи гаджето ти не е за теб... Лошо си направила само, че е било зад гърба му, по - добре приключи с него и тогава ходи при друг....

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 4bb48b03eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей, аз като жена на повече от теб години и с доста опит искам да ти кажа, че тези мъже, като твоя шеф, само си запълват времето с "Сервитйорките". Обзалагам се че преди теб е соал и с останалите девойки и не защото е самотен или защото нещо му липсва, както вероятно ти е заявил, а просто защото тези мъже са си такива. Те се хранят с нещастието на девойките около себе си. Аз също имах нещастието да имам връзка с влиятелно момче с парички и власт, аз самата съм от... средната класа, не съм бедна или крайно нуждаеща се, и те съветвам да бягаш. И твоя приятел, вероятно те обича, за разлика от Шефа. И друго, аз съм обедена че това дето не ви върви в секса, е мнението ти от както си се захласнала по Шефа си, обедена съм. Ние жените имаме навика да се самонавиваме в такива ситуации.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker