Отдаденост във връзката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отдаденост във връзката
преди: 8 години, 4 месеца, прочетена 2200 пъти
По какво според вас разбираш, че любимият/любимата е истински отдаден на връзката??

Имам известни съмнения относно приятеля ми, в чиито чувства изобщо не се съмнявам, но някак си ми се струва, че не ми е тотално отдаден. Сякаш се стиска в израза на чувствата си, сякаш не му харесва да дава, не се старае, не търси начин, по който искрено може да ме зарадва. Все се страхува да не бъде прецакан, да не се възползват от него или да не се прояви като някакъв романтичен женчо.
Той иска да прави страшно много неща за мен, но някак си винаги всичко остава само на думи.
Подаръци вече дори за рождени дни и коледа не ми взема! За разлика от мен, която с повод и без повод нещо ще му купя или ще направя за него.
Не съм материалистка, но наистина ми се иска мъжа до мен да проявява любовта си и с малко глезене и внимание. Проблема му не е финансов знам.
Проява ли е това на неотдаденост и на не дълбоки чувства???
Ж33

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 4 месеца
hash: fae128854a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такива като твоя с лопата да ги ринеш

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1343aa6b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Подаръци вече дори за рождени дни и коледа не ми взема! " - това ВЕЧЕ, ти дава точният отговор на последният въпрос който задаваш. Щом го е правил, значи не се смята за женчо. Явно му даваш поводи, той да се смята прецакан, ако продължи да го прави. Не показваш цялата картина на вашите взаимоотношения. Показваш едно ъгълче, което ти е изгодно. По важни са душевните подаръци, отколкото материалните. Има много жени, които са отрупвани с богатства, но са душевно гладни и пусти. За какво са тогава тези богатства?
"Не съм материалистка, но наистина ми се иска мъжа до мен да проявява любовта си и с малко глезене и внимание. Проблема му не е финансов знам. " - въртиш, сучиш, все около материалното наблягаш. Уж не си материалистка, но ти се ЩЕ, да получаваш. Това се постига с ум и чар. Повечето жени, чара го имате по природа, но за ума не съм сигурен.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: c8a96b1e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Разбирам те напълно. Никога не говори за материализъм, но да не ти вземе поне една роза за рожденния ден или нещо малко, но от сърце е просто... жалко. Да бъдеш отдаден на любимия си се крие точно в малките неща - да ти прави комплименти, да помага в домакинстворо, да ти подарява малки подаръчета (повод не е нужен), но по този начин разбираш че си важен и обичан. Никой не е казал, трябва да се хвърля на най-скъпото - ако не подарък, едно ходене на кино, заведение. Има толкова много начини. Липсата на такива неща води до разочарования, отдалечаване един от друг. Аз си мисля, че е най-добре да повдигнеш този въпрос към него - каква е причината да не го прави и защо проявява това безразличие. Всеки човек - независимо дали е мъж или жена има нужда да се чувства специален.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 14b64473d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не те обича, за това не му се ще да се страе толкова..!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 01d3fb56f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторката съм - душевните подаръци са част от нещата, които ми липсват. Например да дойде да ме вземе от работа когато не се чувствам добре и го помоля за това. Да дойде вкъщи с нещо да ми помогне. Да отидем на разходка в парка както ми харесва. Да си спомни за рождения ми ден, а не да го забравя. Да остава вкъщи по-често, а не да предпочита винаги комфорта на собственото си легло. Да се опита с една дума да направи нещо просто защото знае, че така ще ме зарадва или ще откликне на една моя нужда. Той често дори казва, че някои неща не ги прави, защото си мисли че го тествам, за да видя дали може да бъде воден за носа и че след това ще искам и още и още. На подаръците се позовах, защото те са по-измерими и когато и те почнат да липсват дори при специалните празници това вече не ми харесва. Почвам да си мисля, че той просто е стиснат или по природа или в резултат на лош опит. А ако един мъж е толкова премерен в това което дава на една жена, вече смятам че премерени, а не дълбоки и искрени, са му и чувствата....

 
  ...


...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e535661aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След като вече те има и е с теб, и те обича какаво?
Жени... само искате. Това, онова ама и другото.

Той ако реши... ще го направи. А ако ли не - няма. На 33 г. си за Бога, не на 15-20. Много романтични филмите гледате нещо, някак ми се струва, че сте си науми винаги и само да искате.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 32a5487f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Има и мъже, които се отпускат с течение на времето, понеже си мислят всичко за даденост вече, въпрос на характер, някои още от начало са си по-студени, не че не държат на другия. А може би е преживял разочарования в миналото и се опасява, че ако се показва много влюбен ще предизвика обратна реакция в теб.
Според мен обаче не е нормално да не проявява дори малки ОФИЦИАЛНИ жестове на внимание и обич - как така дори за рождени дни и други значими празници няма да ти подарява нищо? - това вече е прекалено и не е нормално - може би първи признаци на бъдеща по-голяма криза!!! Разбирам да сте женени от 20 години - да, но вие не сте.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 6286f04e99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И аз бях с такъв и го зарязах... Не те обича, бъди сигурна в това ;)

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e71b828870
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом ти си на 33,той е или колкото теб, или малко по голям. Вие сте гаджета, нямате брак и деца, не живеете постоянно заедно. Ще ти кажа.. Той е типичен стар ерген. Егоист, задръстен, уморен и апатичен. Той е центъра на своят жалък свят. Разкарай го, намери Живот. Намери Любов.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 32808228d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 10 абсолютно си права, колкото по-рано се осъзнае авторката толкова по-добре за нея.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker