Внушаване за рак... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Внушаване за рак...
преди: 13 години, 7 месеца, прочетена 7638 пъти
Здравейте! Аз съм момиче и пуша от година. От 2 дена кашлям от време на време, като си поема дълбоко въздух чуствам рязка болка в гьрлото, а понякога като задържа въздух кашлям. Немога да разбера усещам ли болка в гърдите или си внушавам... Напоследък чета статии за рак на белият дроб. Постоянно си мисля че може да имам. не мога да спя... Моля ви да ме посъветвате дали е възможно. Моля без опитно коментари просто питам и искам да бъда разбрана! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 7 месеца
hash: 724858bdad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Нямаш рак. Защо си внушаваш глупости? Най-вероятно си настинала. Ако толкова те тревожи това отиди на лекар, нека ти направят снимка на дроба,за да се успокоиш.И още нещо-не си играй ,самовнушението не е безобидно нещо,отърви се от него,защото по този начин предизвикваш сътбата.
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 58b3afea8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вместо да си внушаваш, спри напално цигарите и всичко ще се оправи.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 486a43f946
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм имала същото внушение, но много по-силно. Направо бях изпаднала в параноя до такава степен, че получавах и халюцинации за болки, които в същност нямах. Отидох на лекар и ми направиха изследвания, всичко. Оказа се, че повече неща съм си внушавала и изобщо не ме е боляло нищо и не съм се задушавала и такива неща. Най-добре е и ти да отидеш, за да се успокоиш. Като ти го кажат медицински лица, ще ти е по-лесно да се отървеш от тия внушения.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: a8b162aecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Веднага спри да пушиш и отиди и си направи изследнавия... само това мога да ти кажа! Не смятам, че имаш.. все пак 1 година не е толкова много. Някои хора пушат с десетилетия. Отиди все пак - може да ти има друго.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: f9ab74280e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Нямаш рак, ами хипохондрия. Прочети в нета за това, защото иначе ще продължиш да си внушаваш подобни щутории. Просто си по-емоционална и се самонаблюдаваш прекалено много. Има такива хора. Насочи си енергията в спорт, хоби, някакъв вид изкуство или нещо друго приятно, за да не се изтезаваш с такива саморазрушителни мисли. И винаги като ти хрумне нещо подобно, се съмнявай в истинността му и го подлагай на съмнение и най-вече - на споделяне с близък чоек или родител :).

 
  ...


...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 89b03cca03
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мозъкът няма равен, когато реши да разболее тялото по специфичен начин. Най-добре наистина спри цигарите. Какво толкова ти дават, което да не можеш да замениш по никакъв начин? 1 година - добре. Стане ли повече, ще т е все по-трудно да ги откажеш. А и щом си толкова "загрижена за здравето си", не ти трябва цигарения дим или нещо друго, което би те разболяло.

by Свободният

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6a08717a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Хипохондрия е това. Спри докато е време че е доста сериозна болест. Ето сега четох некви глупости и си внуших малко така, но знам че е хипохондрия имам си я, излекувал съм се САМ, без хапчета и съм си добре но си ми остави белези някак си, ето че сега си повнушавам некои неща (точно за тия дето четох, но няма значение какво съм чел, няма да споделям) Просто в началото много бях навлезнал в тая болест, та един ден се върнах отново от училище и легнах и си казах" КРАЙ, след 2 седмици некъде и ще умирам" и направо изчезнаха всички мечти и цели в живота и всичко! ! Но се взех в ръце и въпреки че можех да почна с антидепресанти, не ги исках и се опитах сам да се измъкна от тая коварна болест. И ето ме-излекувал съм се, не пуша вече и не пия заради нея, и си ми е перфектно, въпреки че, както казах хипохондрията си ми остави белези, но незнам за цял ли живот или не, незнам. Но всяко зло за добро тъй че не съжалявам че боледувах от тази болест, а и все пак така ми е било писано. И смятам че е за добре :) щом вече не пия и не пуша :)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 0836b21475
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И аз съм на тази гара. Внушавам си постоянно, че съм болна от рак на какво ли не. Само да ме заболи нещо или да ми е дискомфортно започвам да се опипвам за лимфни възли, да меря температура и т н. Обикалям по доктори, по изследвания и все нищо или някакви леки неща. Омръзна ми този порочен кръг. От скоро ходя на фитнес, събирам се с приятелки, но прибера ли се в къщи пак наново. Имам прекрасно семейство, в момента не работя, общо взето всичко ми е наред, но... Скоро направих резервация за море, обаче вътрешно си мисля, абе дали ще съм здрава тогава и мисли от този сорт. Помогнете как да се справя!

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f0e13ada6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тц тц тц, ей на това му викам тъпотия. Да правиш нещо, от което е почти гаранция, че ще си докараш нещо сериозно и знаейки за това да продължаваш да го правиш, при положение, че доказателствата за това са на лице. Направо ти се чудя(и не само на теб) защо си търсиш белята. И това да си го причиняваш доброволно, все едно да застанеш на шосето и да чакаш някой да те блъсне. Ще те заобиколят няколко пъти, но после идва фаталното и връщане няма. Съвет, спри цигарите. Дори да ти се случи нещо тогава, ще знаеш, че нямаш вина. А иначе не мисля, че си болна от рак. И мен от време на време ме прихваща параноята, че имам(с разликата, че не пуша), но то всичко си идва от внушението на мозъка.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 77d8b7334e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Виж, ще ти го кажа директно. Няма какво да си говорим празни приказки. Дали било възможно да е рак или не. Правиш си едно изследване туморен маркер "NSE" (струва около 25 лева и става бързо) и ще получиш отговор на въпроса. И сериозно, земи ги махни тия цигари. Не са главния пречинител на рак, но определено не са и полезни.

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d08ceeb4ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Някои лекари "внушават" на пациентите, че имат рак за да могат да ги позточат тях и пари от Здравната каса.
Не се притеснявай, това е нормално за кенефа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker