Имам страшно много окосмяване по тялото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Имам страшно много окосмяване по тялото
преди: 13 години, 6 месеца, прочетена 56272 пъти
Аз съм момиче на 16, и имам страшно много окосмяване по тялото. Притеснявам се, това ме кара да чувствам потината, не мога да живея пълноценно. Лятото не излизам с къси потници, панталонки и други къси, летни дрехи. А имам толкова много хубави дрехи които седят в гардероба, а няма как да облека. Имам окосмяване по корема, кръста, гърдите, и не само около зърната на гърдите, а по целите гърди. Космите не са много дълги, но аз сам бяла, а те са тъмни и се личът страшно много.

Знам, че ще ме посъветвате да ходя на козметих, отивам лятото но след две седмици космите отново поникват, а немога да си позволя от финансова гледна точка да ходя толкова редовно. Имам епилатор с него обезкосмявам краката и ръцете, но другите части са много болезнени и не мога да издържам. Незнам какво да правя от малка съм така, децата винаги ми се смееха, че имам окосмяване , което се забелязва и въпреки че вече съм по-голяма обезкосмявам някои части от тялото си, а други прекривам с дрехите спомените от детството ми са останали като белег, и сега когато приятели се събират лятото да ходят на басейн, аз винаги отказвам и се чудя какво оправдание да измисля. Найстина не знам какво да правя. Иначе съм слабо и красиво момиче, но ме е страх да си хвана приятел, въпреки, че имам много обужатели. Притеснявам се, че някой ден когато се стигне да имам интимни отношения с някое момче ще трябва да изтърпя нечовешки болки да се обезкосмя на всякъде, защото колкото и да съм красива, колкото и хубаво тяло да имам, когато някой види тези косми едва ли ще му стане приятно. Моля ви посъветвайте ме как да се справя с окосмяването, повярвайте ми много съм отчаяна. Ако има момичета в подобна ситуация моля ви пишете, както и момчетата вие как бихте се чувствали, ако имате красива приятлка, но с толко косми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 13 години, 6 месеца
hash: 8875cbd612
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зсравей, искам да ти кажа че имам същия проблем като тебе. Сега съм на 20, но още от малка бях забелязала, че окосмяването ми е повече от нормалното. За сметка на това никога не съм била обект на присмиване нито нищо, защото си махам космите, така че никой не си дава сметка за проблема ми. Епилирам си цялото тяло, ЦЯЛОТО. Мисля, че единственото място, от което не си махам космите са дланите на ръцете ми и петите :D Смея се, но не е никак смешно, растат толкова бързо и трябва да ги махам всеки ден :S Но съм свикнала до такава степен с това, че вече не си давам сметка. Поне аз съм леко мургава и не си личи толкова.И аз имам перфектно тяло и не съм грозна , нооо проклети космииии, мразя гиии.Имам приятел от 1 година, с него си казваме всичко.. аз колкото и да се епилирам пак се усещат все пак , и ми е правил някой друг коментар, но винаги в кръга на шегата. На него не му пречи. Ако човекът наистина те обича, няма де е проблем за него.Съветвам те да пиеш едни хапчена на име Androcur (не знам дали се казват така и на български, защото живея извън България). Служат за премахване на мъжките хормони от тялото, които предизвикват ексесивното окосмяване, също така и подобряват кожата. За съжаление при мене само ми се изчисти кожата, но космите пак са си толкова много.Също така можеш да пиеш противозачатачни, регулират хормоните. Аз какво ли не пия и не виждам никаква разлика, но за всеки случай пробвай. Надявам се да съм ти била от полза.Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 4344f43eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момиче,според мен ако наистина те харесва момчето това няма да го спре.

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: a07db84e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   лазарна епилация

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: e77b3fc34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се тревожи! Аз имах приятелка с която бяхме дълго време заедно и тя беше като теб , но това и е най - малкият проблем! :) На мен лично не ми пречеше особено , дори свикнах с това. При мъжете обилното окосмяване , се дължи на отделянето на повече хормони от надбъбречната жлеза , докато при жените това явление идва от повишението на тестостерон в организма или иначе казано - мъжките хормони преобладават! Да ме извинят медиците , дано не греша в терминологията! :) Според мен , когато започнеш да водиш редовен полов живот , хормоните ти ще се " понаместят " и ще се пооправиш от този неприятен ефект! Явно си по темпераментно момиче и това доста ще ти помага в живота - погледни от тази страна на нещата! :)

Поздрави - М 28 :)

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 5ab9cb99b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Здравей, аз съм по- големичка от теб, имам същия проблем и аз. Също съм бяла и също много си личи... даже имам и по брадичката леко. Честно казано, и аз имам все още моменти, когато не мога да се облека както пожелая, макар да правя всичко възможно да се обезкосмявам навсякъде. Просто понякога имам момент, когато няма как да огрея на всички места :) Та и аз понякога отказвам за басейни и т.н. Няма друг начин, освен да ги махаш сама- хубаво е, че си свикнала с епилатор, на мен ми трябваше време да свикна, защото космите са разположени нагъсто и са дебелички. За корема си използвам ленти за скубане. За гърдите си може да пробваш даже с пинсета- все пак мястото е по- малко. Където пък не ти е удобно( като кръста) или другата част от гърдите( различна от около зърната), можеш да ги изрусиш.

Всички сме се родили различни, просто трябва да се примириш, че никога няма да си момичето с природно гладко тяло... трябва сама да го поддържаш. Дано съм помогнала :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: bf53578e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не мога да ти дам съвет, мога да ти кажа да не се притесняваш толкова, но не знам до колко преувеличаваш и до колко си личат, тъй като всеки има известно окосмяване по тялото, по скоро като мъхчета, а не КОСМИ.
Не прави грешката да пиеш хапчета на хормонална основа! В почти всички случаи има нежелание ефекти..най вероятно ще стане и по зле..

А за противозачатъчните, не! Най-малкото, че не е полезно да се пият толкова често, а и май се напълнява от тях, но това е друга тема.. С няколко думи-това само би ти навредило на организма, не прави грешката да пиеш хормони или противозачатъчни без нужда!

Мег*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 3f4ade6a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3 момичето каза че поради липса на финансови възможности не ходи да и ги взема козметик често, а ти говориш за лазерна епилация.. :КС

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 528056e1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Здравей,дай ми майл , на който мога да ти пиша :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ee23f918dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Проблемът може да е хормонален,но може пък и да си по-мургава и окосмяването да ти е повече и да няма заболяване.Андрокур не се пие просто така,трябва преглед.Хормоналните препарати са нож с 2 остриета.Отиди на 1 изследване на хормоните,може мъжките да преобладават.Ползвай си епилатора,има и лосиони,които забавят растежа на космите.Когато някои се влюби в теб,космите няма да го притесняват!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a324cab0e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6, не давай съвети без да знаеш. Хормоналните проблеми се лекуват точно с противозачатачни. Освен обилно окосмяване, цикълът ти редовен ли е? Може да имаш поликистозни яйчници, или хирсутизъм. Не се страхувай, не е нещо сериозно , но ако искаш да разбереш къде точно е проблемът , пo-добре да идеш на лекар. И ако имаш това, което ти казах, ще ти предпишат противозачатачни и готово.

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5be6ad0414
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Начинът е просто да се обезкосмяваш. Позарзови се в нета и ще си намериш хубави салони за 10 лв. коламаска крака, 5 подмишници и 10 бикинизона. Може да си купиш депилатор от аптеката или се довери на самобръсначката - възможностите са безкрайни и ако сама не си мръднеш косматия задник, космичките няма да опадат самички.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: beb919c4d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   задължително трябва да отидеш на проверен ендокринолог, това е хор;онален проблем, действай бързо

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 дни
hash: d9126746b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   АЗ също имам този проблем.... търсих в нета някаква билка, която може да премахне космите и открих, че чай от мента 2 пъти днешно уравновесява и балансира хормоните.... пия го но не много редовно... а и когато е топло още повече не ми се пие чай... пробвайте може на някой да помогне...

 
  ...
преди: 13 години, 20 часа
hash: f4e58472c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Оф, ето и аз съм така. С хубаво тяло, мургава (освен лицето ми, което за сметка на тялото е бледожълтеникаво - винаги съм бледа и така мустаците повече личат), но имам косми дори малко извън бикини зоната, подмишниците също са много дебели и черни. Имам мустачки и дори мъх по брадичката и долната устна. Ужас. Имам по 2-3 дебели косъма на гърдите и около пъпчето, иначе останалите са просто мъх и не се забелязват. Веждите ми са също много черни, носът ми е голям, ама косата ми е с много тънък и чуплив косъм и е светлокестенява. Кой знае за какво страшилище ме помислихте, но да се благодаря на Бога, имам хубави черти. :)) момиче на 15

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ae7ccaaec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Разбирам те напълно... Лично аз използвам епилатор за всяка зона по тялото ми.
Вярно, неприятно е и боли наистина много, но е само първите пъти. След време кожата ти свиква. Нормално е да излизат пъпчици, но за тях можеш да използваш нещо на спиртна основа.

На мен проблема ми беше, че не споделих с майка си за това и... ужасна грешка беше, вече бях минала 1-2 пъти с бръснача... след това и показах за какво стаа въпрос. Недей да използваш бръснач!!! Само прави космите по-черни и дебели.
Надявам се, да съм помогнала. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c051e1fcad
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Aз имам същите проблеми като на всички тук и много се безпокоя, защото аз използвам самобръсначка и виждам, че става все по зле и не мога да си представя какво ще стане след няколко години щом сега съм на 14 и съм така ..

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 805860e6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Модератор - не се допускат мнения на латиница, моля опитайте отново.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 546b4b8ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Според мен е хубаво да отидеш на ендокринолог, да ти се пуснат хормонални изследвания и ако се открие здравословна причина - да се лекува. Но честно казано - съмнява ме. Въпреки че напоследък съм чувала, че медицината има добри постъпки в тази област, в смисъл че има начини да се повлияе положително на окосмяването, но задължително при добър специалист. Ето тук можеш да се ориентираш - http://www. bg-mamma. com/index. php? topic=108156. 0 Може би просто е генно.
А иначе от опит - аз го имам същия проблем, имам доказан СПКЯ. Като бях на твоите години много се притеснявах, що рев съм изревала само аз си знам - как ще имам връзка, как ще правя секс и т. н. Ами няма проблем - първо, който те обича, а и не само - няма да му прави впечатление. Мъжете не се впечатляват чак толкова, колкото си мислим, имам предвид от наболи или поостанали тук-там косъмчета. Но няма как, ще трябва да полагаш грижи. Съветът ми - коламаска или трайно решение като фото и лазер. Епилаторът си е е... м... много боли с него. Аз съм решила проблема за момента при мен по следния начин - крака и корем - бръснене (не ги махам с кола, защото това са видни места лятото особено и не мога да ги чакам да пораснат), цял триъгълник - коламаска (много боли първите пъти, но усещането е чудесно, особено когато се води полов живот), ареоли на гърдите - епилатор, ръце - понякога кола, понякога епилатор.
Относно противозачатъчните - когато съм ги пила са ми повлиявали чудесно. Скоро пак ще започна да пия най-новите и добри според моя АГ - Жанги. Преди това бях на Ясмин. Със сигурност в момента съм по-слабо окосмена от както бях на 16, на какво се дължи това - не знам - дали на продължителното обезкосмяване, дали на противозачатъчни или на регулиране на някои хормони - не знам, но не се отчайвай и не драматизирай, пък и със сигурност не си единствена :) Ей сега лятото можеш да се хванеш на работа и да изкараш някой лев за фото или лазер за най-проблемните зони - гърди и корем предполагам.
Предстоят ти чудесни неща :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 1796997d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Казваш, че си бяла и космите си личат.. Ами когато дойде лятото и отидеш няколко пъти на море ти ще почернееш, а космите ще изрусеят малко или много така, че не е толкова голям проблем! (ето ти го решението за космите по корема и кръста) А за местата в областа на краката и подмишниците с епилатор, а ръцете не е хубаво да ги епилираш, защото там космите ти ще станат още по големи и накрая ще стане още по ужасно! Дано да съм ти била полезна! : )
Н.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 20a1e86a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Обезкосмявай се, търси начини, но не позволявай това да те безпокои емоционало... поне не много.
Колкото до бъдещия приятел как ще реагира.... ако те харесва/обича истински, повярвай ми, че това няма да е пречка.
Успех и горе главата. Радвай се на живота.... млада си :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 706bb55210
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Аз също съм на 14 и имам този проблем. Въобще не е приятно, но на 3 седмици се обезкосмявам. До сега не съм ходила на козметик, защото майка ми е Фризьор, но може да прави кола маска. Най- добре и ти се опитай с кола маска и не се притеснявай, в тази възраст растат много бързо , но с течение на времето ще растат по - бавно и ще намалеят до някаква степен.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e01d39f3bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Аз имам същия проблем затова ти препоръчвам първо : иди на лекар и второ: купи си нещата които ги има в козметичния салон първия път ще ти излезе 150лева ако си купиш две машини ако избереш едната то тогава ще е по-малко знам че не можеш да си позволиш всеки път козметичен салон затова си ги купи например с една кола маска може да се обезкосмиш доста пъти да речем краката ти може да ги минеш около 5 пъти ако не чакаш космитети да станат много дълги а един пълнител струва 2.70 така че това е най-добрия варинт. Знам че нямаш парички но 100-150 лева не са много пари и постено космите изчезват аз съм така от години и ти гарантирам че това е най- евтиния вариант стига да улучиш на дистрибутор като за последно ще добавя че използването е много лесно успех!!:D

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 75b3083f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Здравейте! Аз имах подобен проблем но по краката и ръцете- като по чудо никога не ми е излизал косъм подмишниците. Прочетох че имаш епилатор но че на някои места е болезнено - на мен ми купиха съвсем скоро епилатор (вярно скъп е ) но е възможно най-нов модел и не боли -Braun Silk. epil 7 - майка ми проучи нещата и той притежава всички качества за по-улекотен и нежен начин на обезкосмяване. Приятелки са ми казвали какви епилатори имат и съм свидетел на страха им от собствените им епилатори когато се наложи да го използват...
А иначе 22 е права че на морето можеш да хванеш тен :) Казвали са ми че ако си намажеш краката със спирт и стоиш на слънце космите се изрусяват... Дано съм ти помогнала ;))
С ;*

 
  ...
преди: 11 години, 8 месеца
hash: c8ccf266c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Хей, не се притеснявай. Аз съм мъж на 43 години и мога да ти кажа, че ако някой те обича и харесва това изобщо не може да е проблем. Всички сме различни и точно в това е чарът ни. Бил съм с достатъчно жени и мога да ти кажа че повечето имат подобни проблеми с окосмяването. Жените също са хора и колкото повече мъже го разберат по-добре за всички. Не знам защо мъжете очакват жените да приличат на пластмасови манекени.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 8 месеца
hash: 52615115cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Не се шашкай толкова, и аз не съм от гладките, изживявах години наред ужас от космите и сега, гледайки 3-годишната ми дъщеря какво оперение има, се ужасявам още повече, ама като се замисля - окосмяването не е болест, не се мре от него, значи просто трябва да се справяме с него и толкова. Не е порок, а просто неудобство и голям ангажимент. Определено сега на 35 г. съм много по-оредяла по отношение на космите, отколкото преди години. Имам две сладурчета, да са живи и здрави, партньори никога не са ми липсвали, напротив - винаги съм била харесвана като жена, но винаги съм се щавела до откат и в крайна сметка, кофти е наистина когато окосмяването е съпроводено с куп други неприятни неща, като прекомерно напълняване, оредяване на коса, акне и т. н., когато то се явява симптом на заболяване, а не просто състояние. Обезкос му е майката, давай смело, като не можеш лазер или фото /и аз не мога/, епилатор или коло-маска, което по-малко те боли и притеснява, а колкото до подигравките - на мнение съм, че за нещо, което не е недъг, а просто козметичен дефект и може да се премахва, не си струва да си косиш нервите! Успех!

 
  ...

...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 63df6ef466
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   С всички тия коментарии стигам до заключението, че имало много късметлии мъже които са имали връзка с вас - коментаторките :=) Аз си нямам тоя късмет и все попадам на голи охлюви-обезкосмени, епилирани навсякъде. Привърженик съм на окосмяването и особено натуралния женски триъгълник. След тези ваши разкази като си представя какъв може да бъде долу този триъгълник направо се влудявам. Не се епилирайте и не изгубвайте чара си.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5a459df65e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Престанете с тези глупости, обезкосмяване и пр. Към авторката, момиче намери си партньор като мен, мъж който се възбужда страшно много от жени с натурално окосмяване на тялото, осебено подмишниците! Моята жена направи така и е много добре, тя също е с подчертано окосмяване, което ме влудява! Аман от момиченца тип "голи охлюви"!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 54d4be884e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Що за глупости? Колко са тези мъже, които обичат окосмените жени? Моля ви, поста ви никак няма да успокои авторката.
Мило момиче, аз изобщо не съм от гладките и на темата косми съм направо луда, взирам се във всеки новопоникнал и в мъхчетата дори. Съветът ми е да махаш космите, щом пречат на самочувствието ти. Не е болка за умиралка - от окосмяване нито се мре, нито боли. Единственият недостатък е пониженото самочувствие, така че смело с коло-маската или лазера, за каквото имаш възможност

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 7d9da6c5db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Здравейте! Като чета всичко това... малко се успокоих, че не съм единствената с богато оперение. На 37 съм, жена съм и от 13 годишна се боря с този гаден проблем. Иначе изглеждам добре и окосмяването никога не ми е създавало проблеми при връзките ми с мъжете, нито и в брака ми. Съпругът ми е също космат и много повече от мен и затова може би не ми намира кусури. Но аз с тези мои гадни косми... не се чувствам никак комфортно. Имам хубава фигура и аз искам през лятото да нося къси панталони и пола. Правила съм си хормонално изследване и всичко ми е наред. Под мишниците нямам кой знае колко косми и там си правя кола маска или пък ги изскубвам с пинцета. Имам по 5, 6 косъма около зърната на гърдите, с тях също лесно се справям, изскубвам ги. Обаче краката ми... космата съм като мъж. Болката от епилатора не ме притеснява, търпима е, от кола маската също (използвам студена кола маска, която е естествен продукт и не предизвиква алергии), но само две седмици след това всичките косми по краката започват да никнат под кожата. Ужасно е! Боли, сърби и краката ми се възпаляват толкова много, а после ми трябва повече от месец за да заздравеят и изчезнат белезите. И решението при мен е бръсене, целите. От това не се възпалявам, но космите ръстът много бързо и още повече загрубяват. Особено лятото, налага се да ги бръснаа почти всеки ден. Гадно е! Когато ходя по улиците все се взирам в жените с гладки крака. Искам и аз такива! Скъпи дами, има ли някоя от вас подобен на моя проблем? Как се справяте с него?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 212b9a3398
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Към №14. Девойко, авторката на темата иска помощ и съвет, а не описание на твоята визия.
Към №32. Вече съм голяма и не ми пука за този проблем, ама как точно става намирането на мъж, дето да обича космати жени.
Към авторката-Изрусявай с кислородна вода и амоняк тези части, които не епилираш. Като започнеш да работиш, ще тръгнеш на фотоепилация, като започнеш с малки зони и ще си намериш начина.
Ако си намериш момче, с което се харесвате, сподели си притесненията и по реакцията му ще разбереш дали те заслужава или трябва да го отсвириш.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 212b9a3398
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   И е много тъжно, че майка ти не е съпричастна с този твой проблем. Как няма да се сети, че може да си изрусиш косъмчетата. И моята беше такава като бях малка.

 
  ...
преди: 11 години, 3 месеца
hash: 2955bd6945
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   И аз съм така. Обезкосмявам се с епилатор, навсякъде, кажи речи. Коремът с епилатор, краката и ръцете с епилатор или кола маска, от време на време. И така.

 
  ...
преди: 11 години, 22 дни
hash: 2715c28013
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   аз много искам да се запозная с това момиче саресвам окосмени жени

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 762a2f7bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Съжалявам че си толкова малка, иначе щях да се влюбя в теб. Много се възбуждам от естествено окосмени жени! Свър. момченца-мъжленца са си чисти полу-педерасти!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 762a2f7bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   Ало, №33. Не сме толкова малко, така че съветът ми към момичето е намери партньор който ще те харесва окосмена, а не за някой метро-простак, полу-педал! Всичко останало са глупости, козметици, епилации и пр.

 
  ...

...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 7da1557785
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Аз съм на 14 години и имам същият проблем имам косми по цялото тяло абсолютно по цялото тяло не се опитвам да ги махна защото знам че ще станат повече и повече. Но аз харесвам едно момче а той изобщо не ме харесва и когато разбере за моя проблем още повече ще започне да ме отбягва.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 2 месеца
hash: d365ea919d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Отиваш на кола маска за ЦЯЛОТО ТЯЛО и после като се прибереш нанасяш пасирана билка Полски хвощ, увиваш с марля и така до сутринта. Отмиваш и нанасяш по-малко количество като крем. Вечерта отново нанасяш по-обилно. Чух този метод от една позната, още не съм го изпробвала, защото така и не открих билката. Но до колкото тя ми разказа, на младини от това се е изчистила от космите и в момента само тук-там има мъхчета!

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9c69977f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   здравейте аз съм на 13 но имам косми по корема които се виждат :д още малко и ще започна да ходя на басейн но ще се виждат мноого някой да ми каже какво да правя моля ви :(

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 49c18594c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Пробваите с продуктите на veet

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 месеца
hash: 156a8866a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   Само Depitime - вече го предлагат и в България.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7da1557785
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   И аз имам същият проблем като вас имам косми по цялото тяло а съм още на 14 години една мол приятелка ги премахва с самобръсначка но тя има само по краката а аз имам по корема, краката (целите крака ), по ръцете и малко по гърдите, моите косми се виждат много защото и аз съм с бяла кожа никое друго момиче от моя клас не е като мен, аз се боя, че ако всички от моя клас разберат ще започнат да ми се подиграват, но за сега никои не знае за мен защото аз не нося къси дрехи само дълги. Аз не съм се опитвала да ги премахвам защото ако ги махна ще стане по зле. Какво да правя помогнете ми, моля ви.

 
  ...
преди: 9 години, 8 месеца
hash: ad9c6cbc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

61.   Здравейте, и аз имам същият проблем, но не се притеснявам чак толкова. Имам само един въпрос към номер 53 - как се приготвя тази билка ?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d770847a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

63.   И аз съм така и много се срамувам

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4094fce560
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

65.   не се притеснявайте и аз съм така , но незнам какво да предприема ( 14г. )

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2bf2df0a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

66.   Жената може да има косми м/у краката, по краката под коленете, под опашката, по ръцете под лактите и по главата - коса разбира се. Всичко друго е гнусно

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ffafee85ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

67.   Тома са поликистозни яйчници - имате излишък на тестостерон. Това което ще ви помогне е хормонално лечение със естрогени - след консултация с лекар. Вземете си направление от Джи -Пи.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 800014816b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

68.   Няма лошо, аз самия, съм косматовец, също така разбирам, че си позната с чобака, и алф, в което няма нищо лошо, и те са космати, а я ги гледай, колко са известни, и как забавляват хората ;).

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 14d9f48eff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

69.   Възможно най-бързо кажи за проблема си на родителите ти. Отиди на лекар. Може да имаш проблем с яйчниците и хормоните. Не се срамувай да споделяш с най-близките ти хора и обичай тялото си :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 12 дни
hash: 3fa69ea77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

70.   Изрусявай ги с изрусител за коса. Те са син прах и някяква течност, която не знам и аз точно каква е :D Има ги по 2, 2 лв и нещо по аптеките и магазините за козметика. Пробвай с тях :)

 
  ...
преди: 9 години, 7 дни
hash: bca86379d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

71.   И аз съм така. Хормоните ми са добре. Баща ми е много окосмен. На мен косата ми веждите и всички останали косми са гъсти и черни, а аз бяла. Смятам, че при мен е генерично(мое мнение). Имам си сериозен приятел и разбира се, че ме беше срам. Дори и сега понякога ме е срам, но той казва, че това не го притеснявало, и той бил имал, а неговите дори са руси и има малко по гърдите. Но това е друга тема, явно го казва, за да не се притеснявам. Лятото се пека на слънце и се мажа с кислородна вода. След два дни печене не съм толкова бяла, а космите стават руси и грам не се виждат. Само по кръста малко, защото сигурно са по-дълги. Това за изрусяването също съм го пробвало но ми изглежда вредно за кожата и спрях да фо правя. Не се притеснявай. Вярвам, че ще намериш момче, коеро няма да го притеснява. Жалко, че не могат да се прикачват снимки да ти покажа, че не си само то така и да не се притесняваш. Успех.

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker