Проблем с храненето - (със сладкото) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем с храненето - (със сладкото)
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1134 пъти
Скъпи приятели на spodeli. net, здравейте! Имам огромен проблем, ама наистина огромен... И това е сладкото и всички шоколадови изделия. От както съм малка, съм като зависима. Не съм дебела. Преди около година и половина спрях да спортувам и оттогава съм ужасно депресирана, защото дебелея. С нормално тегло съм, но преди бях с поднормено и повече се харесвах, а и вървя по пътя над нормата. Преди да съм заприличала на прасе, което не може да се побере в дънките, ми трябва помощ. Хем не спортувам, хем се тъпча все повече и повече. А още съм много млада, в тийнейджърските години, всички гледат недостатъците ти, а не хубавите страни, освен това, след няколко месеца ще се местя в друго училище и друг клас и се надявам хората там да ме приемат, защото кактовсички знаем, пълните хора ги заобикалят. Аз винаги съм била приятелка с по-пълни деца, но винаги съм имала много слабо тяло - бях 156-7 см и 30 кг, а сега съм 169 см и 47 кг. Знам че съм в нормата, но виждам, че дебелея и изпитвам ужас. Черешката на тортата е, че майка ми твърди, че съм много слаба и постоянно ме тъпче с някаква храна, а когато откажа, започват скандали, как нямало да идва да мевижда при анорексиците. Не знам и аз, какво точно трябва да направя. Днес си облякох един стар бански и краката ми изглеждаха като на слон, а дупето ми мисля, че пораства. Плаках дори. Трябва ми промяна. Можете ли да ми дадете съвет за подходяща диета и упражнения вкъщи. В момента имаме финансови проблеми и ня мога да си позволя да ходя на спорт. Днес започвам без хляб и ще се въздържам изобщо от сладкото, ще пия по 2 литра вода, за да компенсирам, колкото мога. Срам ме е да се покажа по бански, а ще ходим на море след 3 месеца. Ще умра от срам. Моля модераторите да публикуват възможно най-бързо историята ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: d2edd13749
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Интересно ми е какво ще компенсираш с водата, но не виждам защо трябва от едната крайност да преминаваш към другата. Просто се научи да не се тъпчеш, защото и от "полезна" храна се дебелее, а не само от сладко и друг джънк.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 70356dc2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Омг, момиче, добре ли си, та ти си слаба, много слаба даже.. значи много мразя някой като теб да ми говори глупости.. няма значение, та почни да спортуваш, да се храниш с апетит, да не отказващ сладко.. все пак има причина мозъкът ти да го вика при теб, слушай организма си, момиче и не прави глупости :)

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: fb315cf020
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Как може да си 47 кг и да кажеш, че краката и дупето ти са като на слон. Това не е нормално. Не изпадай в крайности и се стегни, защото като те чета си мисля, че си на една крачка от страшната анорексия. Слушай майка си и се храни нормално, за да не си създадеш необратими поражения на здравето ако продължаваш така. Хапвай си шоколад щом го обичаш, храни се нормално и се движи повече. Не е нужно да имаш пари за да спортуваш, достатъчно е ходиш около един час на ден със средно бързо темпо за да си в добра кондиция и здраве. И моля те, не тормози майка си по този начин. Щади я и я слушай, защото тя преценява по-реално от теб и ти желае само най-доброто.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker