Контракции ,а не съм бремена (при менструация) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Контракции ,а не съм бремена (при менструация)
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 3758 пъти
Здравейте, през няколко месеца цикъла ми е доста по болезнен от нормалното, съпроводен с изпотяване от силните болки. Необичайното е, че болките са на минути, например 10 минути адски болки 5 секунди след това почти без болка, после на 4, 3, 2 минути и така докато спрат окончателно.. Днес бях на преглед при гинеколог и ми каза, че това са били контракции и едва ли не е нещо нормално.. Много съм притеснена, понеже не го намирам за нормално... Случвало ли ви се е подобно нещо?

Ж. 23. Не съм раждала и не съм правила аборти..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 1c30f5c58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В интерес на истината не знам дали се нарича контракции, но повечето жени сме имали периоди на болезнена менструация. На мен лично Спазмалгон най-много ми помага, но ако при теб болките са непоносими, просто почни да взимаш противозачатачни. Важното при хапчетата като спазмалгон, бускопан е, че трябва да се вземат преди болката да се е разразила, защото имат нужда от време, за да подействат.
Има няколко причини за толкова болезнена менструация като примерно кисти, полипи по матката, стрес и така нататък, но щом лекарят е казал, че нищо ти няма, то няма от какво да се притесняваш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 422bda5cee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Като тийнейджърка страдах от свръх болезнен цикъл, така че добре ми е познато за какво говориш. И на мен ми се случваше и то всеки месец! При това съчетано с гадене, ниско кръвно и т. н. Накрая не издържах на това мъчение и отидох на лекар, нищо, че бях девствена. Оказа се, че имам поликистоза. Предписаха ми лекарства за кистите и като ги поизчистих цикълът ми се нормализира, не беше толкова обилен, болката намаля значително... с две думи вече в онези дни се чувствам почти нормално и мога да си изпълнявам задълженията, а не лежа превита на две от болка. Така, че не знам на теб лекарят обяснил ли ти е защо става така, ама при мен беше заради кистите и разбъркани хормони. Освен това ми казаха, че един ден като родя нещата ще се оправят съвсем. За това не знам, още не съм стигнала до там, ама вече и без това нещата са доста по-поносими.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 139d8751aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това не са контракции, а спазми най-често в резултат на отделянето на простагландин май беше в голямо количество. Контракциите са нещо, което няма как да сбъркаш и са налице само при раждане, а ако нещо не е в час и по време на бременността. Смени си гинеколога. Пропуснал е да ти каже, че болезненият цикъл ще се оправи като родиш - редовна мантра, която обикновено е вярна.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 722fafe29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Контракциите или съкращаването на матката са с цел на премахване та покритието, което вече не е нужно. От там идва болката. Простагландините , причиняващи болка, помагат на матката да се съкращава. Правилно ти е казал гинекологът.Аз използвам само свещички на Профенид, защото при мен болките са толкова силни, че повръщам всичко и няма как да приема орално лекарства. Това , че ще се оправи след като родиш не е така, защото познавам жени, които не са се оправили след като родят, което означава, че при всеки е различно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker