Наркомания или нещо подобно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Наркомания или нещо подобно
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 2025 пъти
Имам нужда от съвет, дали някой е преминал през тоя ад дето го изживявам всеки ден. Един ден ми прилоша и 15 дена на легло, без да мога да мърдам(буквално)2 години лекарства и полза да кажем някаква. Пак криза 3 магнитни резонанса и нищо. И сега става интересно. Назначиха ми ривотрил, а аз го смесвах със алкохол близо 6години. Нямам представа как го допуснах това. Не четох упътването на лекарството. И станах наркоман, забравям, неадекватен съм и т. н. Изгониха ме от работа. Постоянни ПА, олюлявам се по цял ден, промени със зрението и още много. Направо съм си жив труп. Какво ще ме посъветвате, към кого да се обърна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0ca49efdb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   към психиатър, те се занимават със зависимостите, и да ти се назначи адекватно лечение

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 7b0163da0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Консултирай се с доктор и му обесни за проблема, ще ти назначат друг тип лечение, хайде не се притеснявай, все ще ти помогнат по някакъв начин.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 57f506437c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Стига се навива, фиюмирал си се, и тва отчаяние и начина ти на изразяване ди личи, че имаш депресия и си се фишмирай, Моето мнение е да посетиш професор ПСИХОЛОГ, ще те оправи за 0 време ;)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 71116e7dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора. Точно психиатър ми го натресе това пивотрилче. Консултирах се вече със такъв и директно във психото иска да вляза. За детокс. Това го нося близо 8г. От тая комбинация стават кофти неща със тялото ти, и най-вече със мозъка ти. Каква ирония, винаги съм бягал от дрогата, а тя каква стана. Благодаря за съвета.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e56ca12ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Просто спри всякакви лекарства и медитирай по два часа на ден. След една седмица ще видиш забележими резултати - 100 процента гаранция. Нищо не ти коства - по-зле няма да станеш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 094c28400d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не знам за психиятрите, но се консултирай се ако се наложи със няколко. Аз си изпатих от доктор и то в чужбина, два пъти ми обърка диагнозата като ми назначи грешно лечение, а когато проблема се задълбочи се разбра че идвал от другаде и моето положение е плачевно но няма кой да ми помогне в момента, това ще се случи най рано чак след седмица, две. Ще ти прозвучи необнадеждаващо но ако проблема е на психическа основа отговорът се крие въре в теб, мисли си за позитивни неща, повтаряй си че не трябва да се предаваш, че този проблем е преодолим, потърси друго лекарство, друго лечение, успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 71116e7dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ОТ АВТОРА До 5. Ако не ги пия тея хапове изпадам в тежка абстиненция, а през другото време се олюлявам. Ще пробвам с медитация. Благодаря ти. До 6 Когото и да питам едно и също, не знаят какво да правят, истината е, че съм наркоман(зависим) и ми го спестяват. Но защо стана така, убеден съм, че преди години просто не знаеха какво ми е и си измиха ръчичките със тея гнусни хапове. Да, вече и психиката ми ме предаде. Успех и на теб, дано да се възстановиш.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d3d0bff9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В началото ще ти бъде много трудно, но всичко е мозъка ти. Прегледай в интернет има толкова много документални филми, а и любителски клипове в ютюб, в които се разкрива мощта на нашите мисли. Например един човек, който го наръгват с различни пръчки през органите, дори и сърцето, и през които пускат дори вода, за да се види, че е истинско. Със силата на мислите си можем да направим велики неща, а щом има хора, които правят ТОЛКОВА големи неща, 'що пък ти да не можеш да се отървеш от тази отрова - хапчетата?
От коментар 5

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3f1cbc6dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора. Пак съм аз. За съжаление нищо не помага, от това, което казахте. Вече не излизам изпитвам ужасен страх от всичко и всички. проблема стана психически, само черни мисли, и се виждам вече вързан в психото. през деня лежа и спя, а вечер не будувам. не искам нито да виждам нито да чувам някого, започнах да буиствам, но все още успявам да се прикривам някак си. Какво ми има, каква психо болест развивам. психоложката каза Бягам от отговорност, психиатъра мълчи, а аз усещам, че нещо става. Хем искам да се гръмна, хем ме е страх от смъртта. КАКВА Е ТАЯ ГАДОСТ????

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 381beef49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно, бе, човек. Всичко е в главата ти. Нищо ти няма. Щом си осъзнал, че имаш проблем, значи вече го нямаш. Според мен това го правиш за внимание, подсъзнателно, разбира се. Карал ли си се с близки приятели? Може би имаш нужда от някой човек, който да те обича и затова бягаш от всички така?

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3f1cbc6dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Като осъзнах,че имам проблем то тогава стана лошо.досега не бях се замислял и я карах безгрижно.Не знаех какво е абстиненция до преди няколко месеца,та аз я имам ежедневно от 7 години.Всичко започна с мениеров синдром,и тогава имах чести кризи,подобни на абстиненция,и то без да съм взимал шибания Ривотрил.Тогава и не пиех много,някоя и друга бира.И никой не можа да ми каже какво ми има.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d67462b4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това, което сам си го правиш, друг не може да ти го направи. Щом осъзнаваш какви са грешките ти, просто спри да ги правиш. Толкова е просто. Никой не може да те спре. Това за психологичните ти проблеми, а за физиологичните такива ти предлагам да спортуваш или да правиш йога. Не се отчайвай. Първата и най-трудна крачка към излекуването на една болест е нейното осъзнаване. От там нататък всичко е лесно :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3f1cbc6dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От Автора. Окуражавате ме, благодаря, за което. Наистина нямам сили повече. Гледам майка ми как се мъчи като ме гледа така и много ми тежи но няма какво да направя. Нищо не ме успокоява вече, дори и гадните хапове. Всеки ден мисля как да сложа край на живота си, ама ме е страх от това Това моето не е живот, толкова ми е зле, че едвам ставам да отида до тоалетната. Имам и дете, за което не споменах. Моля се да не стане като баща си, един алкохолик и наркоман. Дано не наследи моите гени,

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 74ca7b34a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Човек, ти трябва да разбереш, че нищо ти няма. Две ръце имаш ли? Два крака? Уста, очи, уши? Щом можеш да ги използваш и нищо ти няма на тялото, значи всичко е в ума ти. А вече е въпрос на воля дали искаш да продължиш в същия дух, било заради сина ти или майка ти, или себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3f1cbc6dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз съм алкохолик и много добре те разбирам, относно пиячката. В началото е много трудно, но трябва да имаш вяра в себе си. Лежал съм поне 100 дена в психото за детокс, и мога да ти кажа, че докато ти не направиш нещо за себе си нищо няма да се получи от самосебе си. Само ще затъваш все повече и повече. Мисли позитивно и се движи колкото се може повече. Успех

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3f1cbc6dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От Автора. Не го правя за внимание, споделям тук защото няма със кого друг. Не очаквам да ме разберете. Питайте някой който има мениеров синдром за какво става въпрос, сложете и алкохолик и накрая хаповете. Тази комбинация е много по лоша от хероин. Преди 2 месеца бях в болница, лекарката се чуди как съм жив още. И тялото не ми е здраво, всичко що е стави и мускули ме боли нямам сила да вдигна 10кг. С тежка дископатия съм и атрофия на малкия мозък, шипове на вратните прешлени, п проблеми с черния и белия дроб, колит гастрит, шъм в ушите и още има. Сам си го направих, и сега страдам. Няма изход от това.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 281e4a46c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   От Автора. Реших да пробвам лечение за тея мои зависимости. Ще ви бъда благодарен ако ме насочите някъде да отида, например клиника. Зная, че шанса е минимален но така или иначе си отивам. От 5 месеца не пия алкохол, но това не променя положението. Психиатрите са безсилни.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker