Притеснявам се за бъдещето ми забременяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Притеснявам се за бъдещето ми забременяване
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1761 пъти
Здравейте. От 3 години до сега постоянно, почти всеки месец съм с възпаления. Първоначално беше просто възналения на яйчниците от настинка, след това се премина в хроничен салпингит и оофорит(4 пъти тази диагноза). Преди няколко месеца лежах в болница, около 6 месеца имах много силни болки в яйчниците ходих по доктори никой не можа да разбере какво ми е казаха, че няма проблем и няма причина поради която да ме боли. Вече болките станаха много силни и нетърпими вдигнах темепература, и влезнах в болница-взеха ми микробиологично изследване-беше трри пъти над нормата-откри се staphylococcus aureus-бактериална вагиноза, също така причината поради която да имам тези болки се оказа хроничен пелвиоперитонит. Лекувана съм с антибиотици. Постоянно ввсеки месец отново правя възпаления и взимам макмирор, полижинакс и ципрофлоксацин. Въпросът ми е притеснявам се, защото тези вйзпяления са много опасни, а при мен вече са хронични и са опасни при едно бъдещо забременяване, получават се сраствания има опасност от спонтанни аборти. Помогнете, кажете какво да направя, другият вариант е да се подложа на лапароскопия тя също се прави при чести възпаления.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: d9cdd10e3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Причинителят на възпаленията идва отвън, той не ти е вроден. Сменяш докторите често, но замисляш ли се, че и партньорите сменяш често, иначе от къде тези зарази? Започни да водиш здравословен живот, повиши си личната хигиена и внимавай с партньорите, задължително да ползват предпазни средства. Лапароскопията си е операция(води се безкръвна, но не и безопасна). Лекото женско поведение, до това води, до страдания впоследствие, а понякога и за цял живот.
"Помогнете, кажете какво да направя, " - стани разумна, не е нормално всеки месец да си инфектирана, търси причините на заразите и ги елиминирай, тогава и лечението ти ще има ефект!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f3d1799e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е сериозен проблем, за който според мен е смешно да очакваш съвет от някой непознат в интернет.... По-добре питай за града, в който живееш или по-голям в близост за добри лекари, ако не знаеш. Отиди на лекар, не бързай да забременяваш. Изобщо даже не казваш на колко години си, семейна ли си, имаш ли сериозен приятел, не го мисли от сега, ако не.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e75ea5e38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти трябвa дa потърсиш естествени продукти зa укрепвaне нa имунитетa си. Прочети примерно зa "Aстрaгaл".
Търси продукти дaдени ни от природaтa, които дa стимулирaт собственaтa ти вътрешнa лaборaтория дa зaрaботи и се лекувa тялото сaмо. С тези химии ( aнтибиотици) ще се увредиш още повече.
Инaче лaпороскопиятa е почти козметичнa оперaция. Aз имaм прaвенa преди достa години зa гинекоголичен проблем и минa успешно. Имaм 4 мaлки, около см дължинa рaзрезчетa, които приличaт нa стрии. Сaмо нa пъпa сa нa кръст, където влизa оптикaтa. Нa вторият ден излязох от клиникaтa. Възстaновявaнето е по- бързо и безболезнено. A и сa безопaсни, през цялото време чрез оптикaтa лекaрите виждaт нa екрaн, . Aко се смятa, че с лaпaроскопия ще "изчистят" проблемa, бих ти препоръчaлa дa го нaпрaвиш, a после и дa подпомaгaш имуннaтa си системa с нaтурaлни продукти.
Все пaк нaсочи лекaрите към товa дa ти нaпрaвят aнaлизи зa доколко ефикaсен е собственият ти имунитет и дaли не е тaм проблемa, че тялото ти не може дa се бори с инфекциите.
Докaто дойде ред/ време зa зaбременявaне, се погрижи зa здрaвето си и нямa дa имaш тези притеснения, но по- вaжното е, че ти ще си добре. A зa бебе вече имa толковa aлтернaтивни нaчини, че товa въобще не е проблем.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: b22079f583
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Послушай номер 2, прегледи и консултации със специалист, трябва да има някакво ефективно лечение в крайна сметка, раждала ли си преди? (ж. 26)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5f44a1dc4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Авторката:Не съм забременявала, нито съм раждала

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5f44a1dc4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 1 от авторката:Девствена съм, и спазвам мвого добра лична хигиена. Притеснявам се, защото тези неща водят до селиозни проблеми и да ми се случват без причина има някакъв сериозен проблем!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker