Дефектна ли съм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Дефектна ли съм?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1738 пъти
Здравейте!
С риск историята ми да се повтаря, реших да я напиша защото съм адски притеснена. Аз съм жена на 25 години и нямам абсолютно никакъв бюст, не малък а никакъв. Телосложението ми е нормално 52кг 168височина, и никакъв бюст. Дори и възможно най-малкия сутиен на мен ми е голям. Бюста на 11 годишната ми племенничка е по-голям от моя. Това разваля и цялата ми фигура, защото не съм от най слабите и липсата на дори и малък бюст се забелязва от далеч. Нямаше да се притеснявам ако бях по-слаба или по-дребна но според телосложението ми това не е нормално. Всички жени и в на майка ми и в на баща ми рода са доста надарени а аз изглеждам като момче от кръста на горе. Притеснявам се да не страдам от някакво хормонално разтройство, но пък тогава може би и с цикъла си щах да имам проблеми, а славо богу такива нямам, незнам и на какъв лекар трябва да отида. Щи се радвам историята ми да бъде публикувана и да прочета мнения и коментари относно проблема ми. Блогодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9c9779000c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Действително си виж хормоните, но най-вече направи следните две стъпки
1. Отслабни
2. Събирай пари за силиконови гърди.

Познавам момиче като теб и беше злобно и проклето заради тази глупост. Аз съм против силиконките и са напълно излишни при жените с поне А размер на чашките, но ако си под А си си за операция. Не е трагедия, но не прекалявай, за да не стане съвсем грозно. В или С са чудесна големина, няма да ти пречат и ще изглеждат чудесно, но трябва да отслабнеш първо, защото с големите цици ще изглеждаш още по-тромава.
Успех

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e8c3f8640c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз бях така. събери пари за операция.
И още нещо.
Нищо ти няма. Много жени са така.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 932a940f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ще ти посочa 3 от 4 вaжни хормонa зa рaзвитието нa гърдите- естроген, прогестерон и пролaкти. Нaпрaви си изследвaния зa тези специaлно хормони дa видите с лекaря кои не сa ти в нормa и дa си ги нaбaвиш. Търси в последствие нaтурaлни продукти и допълвaй с колaген хидролизирaн с витaмин С от морски източници.
Можеш дa пиеш и противозaчaтъчни богaти нa двaтa хормонa - естроген и прогестерон, но зa предпочитaне е дa сa нaтурaлни от био aптекa. Също почети зa хормонa зa рaстеж.
Дa, определено имaш дефицит нa някой женски хормон или пък излишък нa тестостерон. Товa сaмо с нужните изследвaния ще рaзбереш. Сaмо не се комплексирaй, имa си решение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 75b90af6c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   52кг -168см номер 1 чуваш ли се? как ще отслабне екстра е, даже е под нормта ако ме питаш мен... а на теб мило момиче съвет не мога да ти дам, но ако това би те успокойло по какъвто и да е начин аз също съм в твоето положение

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 389fc2a513
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "...защото не съм от най-слабите..."
Момиче, иди да говориш с лекари и психолози, защото мисленето ти е патологично. При ръст от 168 см и 52 кг на фона на никакъв бюст (защото, когато го има и той тежи, част от килограмите е) ти си слаба и да кажеш, че не си от най-слабите звучи с анорексични наклонности за бъдещето. Ако цял живот си била с такова мислене и примерно не си се дохранвала (била ли си и по-слаба? ), не се учудвай, че нямаш гърди. Да, гърдите са ген, както и всичко останало, но в генетиката има правило - гените определят възможността да се развием по определен начин при подходящите условия. Фенотипът (външните белези) се определя от наследствеността и условията на средата в комбинация.
Ж30

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a2e7b7ee82
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към номер 1.

52 кг. на 168 см. и ти я караш да отслабне??? Съвсем си е в нормата момичето! Анорексичка ли искаш да стане???

Я виж хубаво тука преди да пишеш глупости и да комплексираш още повече момичето

http://www. calculator. bg/1/idealno_teglo. html

За жена с ръст 168 см. :
Идеалното ви тегло е в границите: 59 кг. - 61. 5 кг.
Нормалното ви тегло (BMI) е в границите: 53. 6 кг. - 67. 7 кг.

И тоя съвет за силикона не е най-добрият.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2134325a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Как се смятате за пълна при тегло 52 кг и ръст 168 см? Пък и дори Ви съветват да отслабнете? Абе, вие да не сте анорексици? Истината е, че дори сте леко слаба за тази височина и точно това може да е причината за малкия бюст. Ако се чувствате добре при това тегло обаче - имате достатъчна енергия, издръжливост и не ви прилошава, ако например сутрин не сте закусили - не се чувствайте длъжни да качвате килограми.
Един ден, когато забременеете, гърдите ви по всяка вероятност ще нараснат, така че ще можете да кърмите своето бебче без проблеми. Моята майка е била така - като момиче е била доста слаба и почти без никакъв бюст. По това време е нямало и сутиени с подплънки, тъй че е трябвало да слага памук в най-малкия размер сутиен за да й стане. Когато ме е родила обаче вече е била с доста големи гърди, от които съм сукала. Сега дори се оплаква, че лятно време понякога получава подсичане под гърдите. Големите гърди също не са за завиждане, те увисват значително по-рано. Моят съвет е бъдете далновидни - не си слагайте силикон.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 98da3a2907
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   и аз съм точно като теб, но съм на 18. Не, че това има особено значение, то ако щеше да има някакво развитие щеше вече да има ефект, но то няма. Няма и за кога да чакам и да си мисля, че ще стане чудо. Е, освен ако не си сложа силикон, но не ми се иска. Аз по принцип съм 170см и тежа 52кг, но не мисля, че съм слаба или нещо подобно, просто при мен е и ген. Понякога ми става кофти от това, че другите са доста надарени, а аз буквално като мъж без никакъв бюст, но се и замислям, че прекалено голям не е хубаво да имаш и там вече няма как да го промениш и да го махнеш, а при нас има решение- силикона. Става ми гадно, че сестра ми е супер слаба и е пети клас и все пак има по-голям бюст от моя, но какво да се прави.. Не го мисли толкова, не си заслужава да се измъчваш заради това или нещо подобно. Да, сигурно ти е гадно, но се мъчи да откриеш ползите на това колкото и да са малко.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 134253b9c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До авторката и номер 1: ако не сте чували, идеалното тегло е ръстът - 110. Т.е. идеалното тегло за теб е 58 кг, а номер 1 говори за отслабване при 52. Че на теб именно това ти е проблема - твърде слаба си и няма откъде да се събере мастна тъкан за оформяне на гърди. Номер 1, научи тези неща, защото е голяма отговорност да кажеш на човек кожа и кости да отслабне. Сякаш са ни малко анорексичките, че ще си създаваме и нови. Авторке, тъкмо обратното ти е нужно - да напълнееш. Хормоните можеш да ги провериш, но според мен няма да се окажат виновни. Вие от какво мислите, че се формират тези гърди, дами? Как мислите, че разпознаваме силиконките, които са кожа и кости, но имат размер Б или по-висок? Имаме кристално кълбо ли? Да, бе, да!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3a119cfa3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Що не ходиш на фитнес и да правиш само упражнения за гърди ? Верно може и да направиш мускули , ама няма да си плоска. Аз преди бях равен като дъска , ама сега имам гърди и като слизам по стълбите ми се тресат хаха. Сигурен съм , че ако правиш лежанка и флайс все нещо ще ти се оформи.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 70eae14ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям първия коментар, първо отслабни, за да не си личи толкова. Аз зверски се възбуждам от тънки ръце и изпъкнала ключица и след това като видя малки гърдички въобще не ми пречат. А като събереш пари за силикон тъкмо няма да има какво да пречи и ще бъдат в отлична форма :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker