Силно главоболие!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Силно главоболие!!
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1245 пъти
Здравейте, имам един проблем аз съм момиче на 15 години и вече от една година имам главоболие, то е пулсираща болка около слепоочието има моменти в който ми се върти всичко, появяват ми се и петна. Имам съмнение, че може да е мигрена, но не съм ходила изобщо на лекар, защото ме е страх какво ще излезе дали не е и тумор. Помогнете ми, ако сте имали същите проблеми!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: ba67bbd1bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти. Най-разумно е да говориш със личния ти лекар за да се установи причината за главоболието. Защо си мислиш за тумор? В Интернет много,, специалисти''(нелекари) пишат статии. Колкото по-рано се започне лечението толкова по-добрр за теб. Успех и не се притеснявай :) mar4o

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d10eabaf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм така от няколко години. Извадиха ми мъдрец, който си растеше под венеца, както и останалите три, но този беше с киста и от тогава не ме е боляло така глава. Те притискат някакви нерви и затова може да е от зъби. Направи си панорама снимка на зъбите.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d10eabaf75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Забравих да добавя, че ходих на невролог, който каза, че е от напрежение и ми предписа да пия едни хапчета 3 месеца. Прочетох, че тези хапчета създавали много странични проблеми и не ги пих. След това ми извадиха мъдреца. Може да е и от очите, ако ти се напрягат. Така че отивай на зъболекар, невролог и очен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5fd0217a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   но не съм ходила изобщо на лекар, защото ме е страх какво ще излезе дали не е и тумор... а не ти ли идвало на ум, че дори и да е това, ако отидеш на време е по-добре. Затова са лекарите. Главоболието има хиляди причини, като начало спри цигари, енергийни напитки ако пиеш. Моя позната имаше главоболие, от противозачатачни, като ги спря се оправи. Може да имаш проблеми със зрението. Може да е от стрес... от какво ли още не.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3b19c63612
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Разбирам какво ти е. И аз бях така, дори понякога все още съм. На мен личният ми лекар ми даде направление за невролог. Когато отидох при невролога, първо ме прати на очен лекар, за да се установи дали имам проблем със зрението, защото често това е причина, но се оказа, че не е от очите, пратиха ме на скенер и не откриха нищо. Възползвай се докато си още малка и повечето неща за достъпни и безплатни. И аз като теб си внушавах, че имам тумор, рак и какво ли още не.. Защото се притеснявах и ме обземаха едни такива мисли.. Скенерът струва над 100 лева, но с направление е безплатно. Така ще имаш черно на бяло доказателство, че всичко е наред.. Мен ми препоръчаха да избягвам цитрусови плодове, сирена, какао (шоколад), ядки, газирано, енергийни напитки, кафета и т. н. Наистина стресът оказва влияние. Понякога може да си спокойна и пак да те боли.. Всичко това се натрупва. Особено ние момичетата сме по-емоционални.. Хапчета не вземам. Само понякога ако болката е прекалено натрапчива или ми се налага да пия, защото не мога да заспя заради болката или съм в училище и ми пречи много на концентрацията, иначе избягвам, защото все пак хапчетата не са бонбони. Трябва да се обърне внимание на това нещо докато си все още в такава възраст, после вече може да стане хронично. Не се притеснявай. Сподели с родителите си, вземи направление от личния си лекар (в краен случай ако той не ти даде, мисля че струва около 20-30 лева прегледа).. Ако имаш нужда от съвети за начини за намаляване на болката или донякъде предотвратяване мога да ти споделя такива от моя опит.

Поздрави
Ж 18

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f3765f58cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здрасти аз съм на 13, но имам същия проблем. Главоболието може да се появи по много причини (не е задължително да е тумор), възможно е да имаш проблеми със зрениято, нервите... Иди и на УНГ може да е синузит или нещо подобно. Също така не е изкючено да е от притеснение, ниско кръвно или на хормонална основа.
При мен се оказа, че докато се регулира да ми идва редовно ме боли глава. Може и при теб да е нещо подобно. Най-добре отиди при личния лекар да ти даде направление за невролог, от там невролога ще реши какво да прави :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker