Постоянно ми причернява - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Постоянно ми причернява
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1423 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 15 години. Забелязах, че от скоро доста често ми причернява, когато ставам рязко и не само. Днес както си вървях ми причерня и съм припаднала в тоалетната на едно заведение. За мен това не е нормално, да ми падне толкова ниско кръвното и смятам, че причината е поднорменото ми тегло. От както се помня винаги съм била много слаба (висока съм 176 и съм 55-56 килограма), но си ям напълно редовно. От доста време се мъча да напълнея малко, спортувам, но не става. Бихте ли ми казали случвало ли ви се е, как сте се справили, защото мисля вече да отида на лекар.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: dde70ec216
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ниско ти е кръвното, защото си забравила да пиеш достатачно течности в жегата, обезводнила си се. Не се тъпчи да дебелееш, а си яж нормално, но здравословно. Препоръчвам ти да пиеш айрян със сол, да ядеш таратор пак с доста сол, да си купиш Магнезий таблетки от аптеката, за да се заредиш със соли и друг път внимавай - пий минерална вода и то много.
Освен това внимавай със сладките неща. Ако ядеш много сладко, тестено, плодове сладки, за да напълнееш, е възможно да си в преддиабетно състояние и да изпадаш в моменти на много ниска кръвна захар след консумация на сладко и преработването му (ХИПОГЛКИМИЯ). Не яж често сладко, тестеното го спри, а наблегни на яйца, риба, месо, зеленчук и плодове 2 пъти на ден да кажем, също пълномаслено мляко, масло, кисело мляко пълномаслено, пий яйрян със сол, за да си набавиш соли и да не губиш вода, диня яж, ПОЧИВКА и спорт прави, но умерено.
Забрави за сокове, газирани напитки (газирана вода е ОК), енергийни напитки!!!
Килца качвай по-скоро с ядене на тлъсто и мазно, защото мазнините не изискват инсулин за преработката си и така няма да ти става лошо. Забрави обаче за незравословните неща като сладко, чипсове, тестени неща- говоря ти да ядеш за кашкавал пълномаслен, за тлъсто месо да ядеш, тлъста риба, но не се тъпчи и спри алкохол, цигари. Възможно е и да имаш липса на желязо заради обилна менструация - вземи си таблетки желязо и фолиева киселина, но най-важното са течностите, по-малко въглехидрати от всякакъв вид (под 150 гр. дневно) , вода, сол, магнезий, силна храна! Яж без задръжки яйца - евтина и много полезна храна също ЦЯЛОТО ЯЙЦЕ, трябват 32 яйца на 1 ден, за да се натровиш с тях, но има много митове около тях - 4 яйца на закуска можеш да омиташ и сложи сланина вътре - не само ще си заредена с енергия цял ден, но и няма да ти играе кръвната захар, а с това и кръвното!
Особено магнезия, солта, таблетките желязо с фолиева киселнина, може и мултивитамин да си вземеш ще ти помогнат поне за начало, но като цяло трябва да промениш диетата си и начина си на живот.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f60905db56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ти си крайно слаба за тази височина. Имаш хипотония. Но. 1 прав/а

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker