Помощ - нямам менструация от 7 месеца! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Помощ - нямам менструация от 7 месеца!
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1907 пъти
Здравейте! Искрено моля тези които мислят да се правят на интересни просто да не го правят, защото проблемът ми е много голям, огромен. На 16 години съм и имам менструация от около 2 години, проблемът е там че ми спря началото на януари тази година, не си мислете че не съм ходила на доктор, ходих даже при двама, и едната ми обясни че ми няма нищо, след като ме прегледа и дообясни че не трябва да се притеснявам и такива работи, обаче ме***сът ми го нямаше до Май месец, 5 месеца, и мама реши да ме заведе на друг специалист, тази жена дори не ме прегледа с влизането ми каза че ми липсва от рязко напълняване да съм отслабнала, хубаво, а как да и обясним на тази жена че напълнях точно поради тази причина, че не ми идва, хора, много съжалявам но не смятам че съм дебела 60 килограма съм и съм висока 1. 66, хубаво де отслабнах малко и вече съм, 57, обаче пак го няма, 7 месеца са това, какво да правя, с мама се притесняваме и реших да попитам за някакво решение, например някакъв "бабешки лек", чай или не знам, просто нещо, което да помогне... И ако това са доктори, съжалявам, съжалявам само затова че ме карат да се чувствам сякаш съм 300 килограма и думите им от сорта на, стига си яла ще станеш огромна, това ми каза втората лекарка, огромна, интересно ми е как като не приемам даже 1500 калории на ден! Съжалявам ако ви занимавам с глупостите ми! Много съжалявам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: b44e9f9531
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, напиши от кой град си, за да ти се препоръча специалист, но и не е било грешно да се изчака преди да те блъскат с разни хормони. Често тялото само и най-добре си регулира тези неща. Почни също да тренираш. Това, че не тежиш толкова много, не значи, че нямаш голям % мазнини -нарича се skinny fat и не случайно лекарките са те преценили за по-дебела, отколкото си по кг. Това също може да е резултат от хормонален дибаланс, но най-вече от стрес, недоспиване се надува човек, така също и от много сладко и богата на въглехидрати и бедна на белтъчини и мазнини диета.
Във Варна специално мога да ти препоръчам д-р Юлиян Костадинов Николов - Акушерство и гинекология, ДКЦ I, Св. Клементина.Д-р Юлиян Николов - Акушерство и гинекология
Тел. за контакт: 052/603 802
Не се плаши, болницата не е ремонтирана, но специалистите са чудесни. Работят с направления, но и можеш да си платиш за прегледа 25-30 лв. и готово. Разбран човек, млад за специалист и специализира редовно в чужбина, канят го хората във Виена и къде ли не, защото е много добър специално за женски ракове. Тоест той познава истински тежки случаи и е свикнал да работи с разбиране. Ако не сте от Варна, отидете на кратка почивка до там и съчетайте полезното с приятното. Ще ти даде по принцип съвети за полов живот и като цяло за женските неща
Преди и аз ходих при жени-гинеколожки, но честно казано полът не е от значение. По-важно е да е млад лекарят или лекарката, а хората с голямо име са вече на възраст и изпитват досада от пациенти и им липсва интерес вече към професията.
Така че те съветвам по принцип да ходиш при млади лекари и зъболекари. За лекар това значи при хора под 45 г., защото все пак лекарите учат 10 г., специализират - не могат да са на 30, но ако намериш млад лекар, отиди там. При твоя проблем никой лекар няма да те гледа на магаре, а ще те гледат само като при бременните с ехограф през корема и може би ще ти вземат кръв, тоест дори да си девствена не се плаши от лекар-мъж. Често те са по-добри, защото имат по-голям интерес към женското тяло и са по-амбициозни от жените - тоест стремят се към кариера, към директорски пост и не могат да си позволят отношението, което ти описа.
Не ходи при лекарите на майка ти - те ще са стари вече, а търси действително млади, амбициозни хора без име, но с интерес към професията и разбиране към пациента.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f084dbf189
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много благодаря на, номер 1, всъщност вече започвам да мисля че е от стрес, просто предполагам.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2170ed5bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Миличка не е нормална толкова дълга липса на менструация. Може да се дължи на поликистоза, но за да бъде установена е необходим преглед и хор минало ни изследвания. Водиш ли полов живот? Не се плаши, но вземи мерки и потърсете специалист.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 926fb2e96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оле, точно днес четох зa дете нa 12 год. което е оперирaно и е извaден 6 кл. доброкaчестен тумор от коремчето.
Също тaкa се е подулa и родителите мислели, че просто е нaпълнялa.
Веднaгa дa те зaведaт родителите ти в нaй- близкият окръжен грaд, мaй сте в мaлко грaдче или селце и толковa сa и лекaри вaшите тaм. Ти не се притеснявaй, верооятно е проблем свързaн с хормоните, но зaдължително трябвa дa отидеш нa ЛЕКAР, тези незaинтересовaни лелки при които сте ходили мaй сaмо зa зaплaткaтa си висят тaм.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 431af65877
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Отиди на гинеколог-еднокринолог, такива специалисти не са много, но със сигурност ще погледнат на проблемът комплексно. Не разбрах от къде си, разрови се в нета ще намериш такива специалисти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f084dbf189
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не водя полов живот! Номер 2!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker