Косопад и хашимото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Косопад и хашимото
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 3153 пъти
Имам хашимото от години, имам и косопад, понякога гнездовиден, израства коса бързо, но пада. Пия фитовал по две на ден от 20-ина дни. Ендокриноложката каза, че са хубави, да ги пия още три месеца, но вече по едно на ден. На следващия ден ходих при нея с хормоналните си изследвания и тя ми изписа селен. Въпросът ми е дали са съвместими селен и фитовал, понеже и двете са хранителни добавки. Дали лекарката не е забравила, че пия фитовал, забравих в момента да напомня за това. Споделете, ако имате опит с тези добавки, дали би било проблем да ги приемам заедно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: e72f0b60f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не се обадиш директно на лекарката си? Тя телефон няма ли?
Освен това специално за коса и нокти ти препоръчвам да ядеш желатин или ако намериш колаген на хапчета, но ако не намериш желатин. Също при Хашимото е важна диетата и начина ти на живот. Може да си имала ген за тази болест, но начинът ти на живот е отключил самата болест. Между другото, сред ескимосите и другите подобни народи, живеещи традиционно няма нито Хашимото, нито алергии...80% от това, което си като клетки и тъкани е на практика храната ти! Замисли се малко значи с какво си тровиш толкова организма и си търси лекар-специалист по автоимунни заболявания като цяло, защото е много възможно да имаш не само едно. Повечето хора с Хашимото имат повече от едно такова заболяване.
Чети също за това как LCHF диета, Paleo диета и начин на живот могат да облекчат състоянието ти, най-вече е важно да се излагаш редовно на слънце, за да синтезираш Витамин Д, което да помогне на имунната ти система
Чети тук за най-новото познание по темата
http://www.lowcarbforhealth.com/2010/05/hashimotos-hypothyroidism-and-graves.html

Ако не знаеш английски, намери човек да ти преведе! Има и клипчета в интернет на хора, които са се излекували с твоето заболяване чрез правилна диета и начин на живот
Чети за витамин Д и Хашимото и почни да взимаш добавки витамин Д ако работиш в офис примерно. При следваща възможност отиди да се печеш и максимално дълго стой незащитена с крем, но без да изгаряш. Можеш да намажеш лице и рамена с крем, но остави тялото да синтезира витамин Д, сън и почивка???

ето ти история на жена, която се е излекувала от твоята болест на практика чрез LCHF диета и променен начен на живот

http://www.dietdoctor.com/possible-recover-hypothyroidism

Колкото до косопада - най-вероятно е от болестта или страничен ефект на някакви медикаменти, но може и да е от стрес или да има друга причина.
Ако щеш прави диетата, аз на твое място бих я опитала дори да имах 1 % шанс за лечение, но със сигурност изхвърли полуфабрикатите, печивата и цялата пченица, сладкото, чипсове, фаст фуди от диетата си, изхвърли всичко вредно задължително и пробвай действително LCHF поне 6 месеца, но минимум 21 дни да видиш дали ти се отразява добре. Също отиди на море, планина, почивай си и не си давай парите за хранителни добавки, а за качествена, чиста храна от село, за почивка!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker