Ужасни мисли - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Ужасни мисли
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1024 пъти
Провокирана от една друга тема в друг раздел, реших да напиша онова което ми се случва вече повече от 30 години. Да видя как мислят другите, има ли смисъл от психолози, психиатри, не виждам на моите години... За кога??
Страдам почти всяка сутрин, когато се будя. Все едно виждам края си. Не знам какво е ТАМ... Никой не знае. Но потъвам в пот, понякога муча викам или просто изкрещявам. Цял късмет ще е да не ме чуе мъжа ми. Страх ме е. Паника ме облива.
Знам и че съм в менопауза. Върша понякога лудости и се карам с всичко живо наред.
Много мои близки, приятели, дори певци, си отидоха на по 55-60 год. Като гледам, и аз натам съм тръгнала...
Имам 2 деца, вече едното поело по своя път, второто тепърва ще си тръгне.. НЕ страдам от липсата им, защото това е естественият ход на живота, винаги съм го твърдяла и никога няма да ги спра за нищо. Така че синдроми за празно гнездо отпадат. Бракът ми, който е втори, е щастлив повече от 15 години. От него е и вторият ми син.
Но ми омръзна да ставам, да чакам края си, да се чудя какво е след това.. Не мога да спя като хората, будя се към 3-4... заспивам пак се будя, не много адекватна, сигурно изглеждам като измъчена вкъщи жена, а не е така. Наистина не ми е бил и не елек животът ми, но не е и чак за умирачка :)
Не знам още какво да напиша, за да се придобие представа какво ми е. Най важното което не написах според мен е, че преди 35 тод. преживях лична трагедия, оттогава не мога да спя на тъмно, стряскам се нощем, често сънувам кошмари. Хипохондрия, депресия, знам ли..
Не стига другото, последните 2-3 години... взех да прекалявам с алкохол... И туй на всичко друго. Интересно е че го контролирам-САМО в къщи вечер, след работа... Не знам как успявам-имам силна воля и вяра че мога да го победя -само обаче докато съм навън... Вкъщи картинката е друга. НЕ съм агресивна, а.. тъжна.. Мъжът ми просто ме прегръща, утешава, знае всичко, но не може да изтрие миналото...
Знам че ще умра, страх ме е, искам да забравя, не приемам смъртта на близките си, както и собствената си бъдеща, разбира се.
Какво е това моето?
Моля модераторите да одобрят тежката ми тема, която за повече от 7 години така и не написах и ми е много трудно и без това да я пусна....

П. П. Пропуснах да добавя молба за бъдещите пишещи да са доста по-големички от 20 годишни и че съм атеист.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9db3611d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виждаш, че толкова години не си умряла. Не пишеш какво си преживяла за да се стряскаш. Кошмарите са само в твоето съзнание, мъжът ти е свестен, имаш относително приличен живот, който ти сама съсипваш. Страх те е да се обърнеш към психолог, а 2-3 срещи могат да променят живота ти. Алкохола не решава проблемите, напротив ще се отрази на външността ти, колкото и да го отричаш. Човек пил вечер, не изглежда добре сутрин, а за изпаренията без коментар.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 82e160bf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Отиди при психолог или психоаналитик, наистина ще промени живота ти към добро! Послушай номер 1 :) Стегни се и не мисли за глупости, а се наслаждавай на живота, който ако си го направиш може да е прекрасен!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: a7bad51f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Заради менопаузата е вероятно. Въпреки, че и аз съм в подобно положение.
Смъртта е също толкова естествено нещо, колкото и живота. Тя е като сън без сънища. Още си достатъчно млада, гледай си живота, не се знае каква ще ти е съдбата. Не се стряскай, земния, материалния живот е мъчителен, смъртта може би е възможност да се дематериализираме и да отворим врати към една безкрайна душевна свобода...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker