Искам да стигна до анорексия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Искам да стигна до анорексия
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 4598 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 16, длед месец ставам на 17. Моля, модератори да ми побликуват историята защото е много важно за мен. Висока съм 1, 65 и тежа 50 кг. Проблемът ми е, че имам отпъснато коремче и паласки отстрани както и вътрешността на бедрата (горе в началото) е отпуснато. Имам си и приятел, който ме харесва такава каквато съм. Но проблема ми е психически. (може и на психолог да орида-ще видя). Искам да отслабна, пробвах с коремни преси, правех по 200 на ден с 6, 5 кила, (те някои казват, че от коремните преси няма много смисъл ама аз реших да им дам шанс. Като правя коремните ми мускули се стягат но мазнините си стоят) обаче нямам достатъчно свободно време и спрях с фитнеса. Сега като се погледна в огледалото и ми се доплаква. Освен това мисля, че ми липсва внимание и затова искам да се разболея от анорексия или поне да отслабна, че коремчето ми да стои "хлътнало" така да се каже. Много бих искала да ми се виждат кокалите около корема-мечта си ми е. Много радва. Обаче не знам, мислех с повръщане да пробвам ама е гадно да повръщаш. Кажете ми какво да правя, моля ви се! Благодаря на всички, които отиделиха от времето си да прочетат излиянието на моя (явно психически разклатен мозък). Наистина не знам какво да правя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 24b924e9fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Посети психиатър, не се бъзикам.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b864889d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ако историята не е измислена , отивай на психиатър - проблемите ти са много сериозни и изискват лечение

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0048259213
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ти имаш маниакална психоза (реална диагноза) и поведението ти НЕ Е НОРМАЛНО. Кила се свалят с правилно хранене, а не с неядене!!! А стягане става с упраждения цялостни, не само коремни, но пак става с ЯДЕНЕ, НЕ С ГЛАДУВАНЕ!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 37310067f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Водиш застоял живот, затова ти се трупа повече сланина на корема. От коремни преси няма да свалиш мазнина от корема - мазнините намалят от всички части на тялото, когато започне процес на отслабване. Трябва ти повишена двигателна ативност през деня и балансирано хранене, без преяждане или гладуване. Трябва ти и добър режим. С това висене на компютъра до 2-3 часа през нощта, когато си писала историята, подпомагаш трупането на мазнини.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b704f0fe7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Седиш и си мечтаеш да си виждаш кокалите, а аз междувременно се чудя какво да правя с грозните си ребра, гръбнак и лопатки, които изпъкват - "спомен" от началния стадий на анорексия, до който се докарах. А ханша, бедрата и дупето са ми нормални (е, трябва да ги стегна малко, но не са дебели), корема ми е плосък и хубав, но мискулната ми маса като цяло е малка. Така че трябва хем да кача мискулна маса, хем да загладя косъма малко, но само в горната част на тялото, защото надолу не искам да го променям, само да го стегна. Не съм сигурна точно как ще стане това.
Но това да искаш анорексия не е нормално. Никой, който се е разболял, не му е било това целта, повярвай ми. Не знам дали търсиш внимание, или си мислиш, че анорексията е гаранция, че ще си винаги слаба, но не е така - носи много здравословни проблеми, които може и да останат трайни (анемия, проблеми с метаболизма, в по-тежките случаи сърдечни проблеми - познавам едно такова момиче). Ако не се докараш до скелет, в най-добрия случай резултата ще е ъгловато и не особено красиво тяло, на което му личи, че не е здравословно и че нещо не му е било наред.
Вчера бях с една приятелка в пробната на един магазин и тя като ме видя се стресна. Каза "Ужас, винаги ли си била толкова слаба. Ребрата ти се виждат". Просто с дрехи изглеждам добре, иначе от няколко години не съм се променила изобщо. Ама ми стана много гадно от коментара й.
Не си докарвай зорлем до главата такива неща. Пак ти казвам, никой, страдал от анорексия, не го е искал, никой не е предполагал, че ще се докара дотам.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3709d6bd3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   ти си мислиш че като гладуваш и то ще хлътне, да ама не, най горния слой не се променя толкова лесно още по малко без движение, а като не ядеш хич няма да ти се движи, съответно долния слой ще започне да се топи от глада но горния не, с други думи ще ти увисне коремчето като празна торбичка, като коремчетата на кенгуру, доста гадно. За да оформиш добре корема трябва спорт коремните преси добре, но и други упражнения трябват за другите части , масажи също трябва да се включат, кръвта трябва да се движи, тялото да се поти клетките да се обновяват с нови и да се достигне до желаната форма. Това ще стане, само ако си постоянна, ако го направиш част от твоя живот, в твоите ръце е, ние тук ти казваме как стават нещата а ти сама си решаваш дали искаш да изглеждаш като увиснало гладно кенгуру или искаш да си стройна красива и здрава. Цялата работа не става от днес за утре

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 0a187820c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Корем се прави с кардио, а не с коремни преси.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 66fa89bba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Има хора, които ако не ядат дебелеят повече :). Посети психиатър, сериозна съм.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f31b9da28a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Защо се подлъгвате по общественото мнение за красота наложено от медии, филми, реклами и т. н. Важното човек да е здрав, когато човек е здрав той излъчва красота. А и плюс това аз съм момче и много пъти с приятели сме обсъждали какви момичета харесваме. Мога да ти гарантигам, че никой не харесва слаби момичета всеки предпочита даже "малко от горе".
А и за спорта, никога не спортувайте с цел да отслабнете!
Спортувайте за постижения, за здраве, за това че ви харесва, за удоволствието което носи спорта ако щеш. Спорта е начин на живот а не средство за отслабване!!! Някои хора имат доста сбъркана представа за спорта!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d84546a4a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Анорексията е болест, която често има фатален изход. Едва ли искаш това. Ако наистина написаното не е шега, най-добре посети психолог и спри всякаква идея за отслабване.
При анорексиците това е като алкохола за алкохолиците - една глътка и пропадат...
Дори да не стигнеш до анорексия, пак има голяма вероятност да си разбиеш стомаха (особено ако започнеш да повръщаш).
Най-добре се храни здравословно и тренирай цялото тяло и ще изглеждаш добре. Но си трябва поне няколко месеца, докато видиш резултат.
И най-вече си живей живота и не си пълни главата с глупости. Казали са хората: това, което човек сам си направи, и най-големият му враг не би могъл да му причини.
Ж28

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 7caf6c2fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Ми, яж по-малко, бе. Кой знае как свиниш. Няма нужда от анорексия. Тичай и яж по-малко.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bb483c300d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И кой мъж ще те погледне после? Не разбра ли, че никой мъж не обича кокаляци.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4f25fe2dd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Това твоето е болестно състояние! Сподели проблема си с някого. Надявам се да получиш помощ, а също така се надявам и темата ти да е измислица и да се бъзикаш с нас. Нямам какво друго да ти кажа...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1b24982555
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако темата която си написа си я написала, като наитина го мислиш това което си написала, определено трябва да отидеш на специалист.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1b24982555
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не разсъждаваш нормално, надявам се да е измислена историята.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c16d301fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Жертва си на собствения си егоизъм и това, че не можеш да се приемеш такава каквато си. Явно си доста разглезена и всичко ти е поднесено, за си търсиш сама смъртоносни болести. Дори и перфектните в твоите очи, не са такива, умело прикриват с дрехи с други аксесоари, само ти искаш да си перфектната. Посети незабавно психолог и му кажи, ... искам да се разболея от анорексия, дали ще те потупа по рамото и ще ти каже браво, направи, това и това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker