На 21 с хиляда заболявания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

На 21 с хиляда заболявания
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1603 пъти
Здравейте,
Реших да ви споделя за мойте проблеми, защото така или иначе никой не ме разбира.

От малък трудно се концетрирам и се паникьосвам. Установих, че единсвенно, като се напуша леко тогава, мога да се отпусна и да се концентрирам и да мисля нормално или когато съм изморен след тренировка, но много по-малко. Проблема, че иначе много трудно запомням особенно текстове това е мисията невъзможна. Прочета текста и след това сякаш го забравям. Освен това постоянно ми се въртят разни песни в главата, които съм чул даже, да не ми харесват.
Чувам и собствения и гласа в мислите, винаги трябва да си натяквам за нещо, а когато дойде време за ситуация, да говоря тогава млъква. И аз се сцепенявам, не ми идва какво да говоря. Постоянно трябва да мисля за нещо и да се вцепенявам. Когато се напуша с 1 дръпка се отпускам единственно. Целия ми живот е една каша поради това, а и че имам и проблеми с често уриниране и газове нещо, като СРЧ само, че от здравословната храна се получава. Най-вече от полезни мазнини и сложни въглехидрати.
Но тогава пак се чувствам жизнен. Единственно на месо, само когато съм не ми се обострят симтомите. Но само на белтъчини, не издържам стигал съм до 2, 3 седмици. Чувствам си подут корема, когато ям мазнини и въглехидрати и ме боли в лявата част. И това ми пречи, като съм на диета освен това ходя на всеки час до тоалетна, да уринирам даже някой път по 2 пъти, дори и да пия малко вода 0. 5-1л. А когато пия по 2, 3, 4 и повече е ужас направо. Гледали са ми бъбреците с ехограф, но нищо не намериха. Корема ми постоянно къркори по скоро червата и много лесно ми се зачервяеа кожата при удар или даже когато си подпра ръката някъде. Чувствително ми е тялото на болка и бързо се изморявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1fc699e1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си само на 21. Спри да се взираш в тялото си. Не виждам нищо нерешимо от описаното.
Започни да правиш упражнения за концентрация. Решавай задачи, като си задаваш интервали (20 мин. решаваш, 5 почивка). В тези интервали премахвай всички дразнители. Трябва да се тренираш. ;)
Уринирането и газовете може да са от напрегнатост и нерви. Има едно хомеопатично Спаскуприл, което адски много помага при подут корем. Взима се 4 пъти на ден, след хранене.
Зачервяването на кожата при допир е нормално.
Аз също имам чувствително тяло - тракам нощем със зъби (от което ставата на челюстта ми е разхлабена и е възможно да се разкачи някой ден), подува ми се корема, в периоди на нервност ми се гади и повръщам, тече ми кръв от носа и още, и още. Ходила съм по лекари и накрая винаги се стига до това, че първопричината е на нервна почва. Но това съм аз. Гледам да се впрягам по-малко и да се радвам на живота. Направи го и ти ;)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3101e35e4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изследвал ли си се за непоносимост към глутен? Има кръвен тест, но най-точни резултати се получават от биопсия.

Диабет? Изследвал ли си кръвните показатели?
А може би чернодробен проблем, консултирай се с гастроентереолог. Попитай го за глутеновата ентеропатия.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c5a4aaa5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много се самонаблюдаваш, станал си хипохондрик, сам си търсиш несъществуващи болести. Започни да спортуваш и яж от всичко, но в умерени количества и всичко ще е ОК!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: aca509846a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди на психиатър (да не те плаши думата) и мо кажи да ти изпише анафранил - това лекарство лекува депресията и тревожността, а също намалява честотата на уриниране.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f21b3cfc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здрасти, сигурно имаш някакви липси в организма. Препоръчвам ти да включиш в меньото си храни богати на хранителни вещества - телешки и пилешки черен дроб, автолизирана бирена мая разбъркана в кисело мляко, варени яйца, сирене.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 589f003702
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Отиди на невролог и му разкажи за проблема си.
Явно си неврозен тип според мен така си роден,казвам ти го от личен опит.Виж си и простатата за всеки случай,макар да си още млад. Щом се напушиш и се успокояващ малко,т ова говори,че имаш проблем с нервите.И занапред,ако искаш да живееш нормален живот спри НАПУШВАНЕТО,доникъде няма да стигнеш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: e23ac9cfdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти тъп ли си бе?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 60be5cd1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти май и докато си писал си дръпнал една. Само глупости. Пикал много и му се зачервявала кожата при удар. Ми то е нормално.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 36a5dd8167
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   E, описа и мен с това като каза за гласовете и слабата концентрация. До тук те разбирам отлично, но пък за последното дето си писал не съм много съгласна и мисля, че е повече от внушения твоето. И аз преди правех така само че с друго и моето наистина беше от внушения. После разбрах, че е така и само отмина. Спри да мислиш за това, а се концентрирай върху спорта и спри да мислиш за разни болести. Ние по някакъв начин ги предизвикваме с мисленето си и знам, че ти е трудно да не мислиш за това, но просто трябва. По-добре разни песни да ти се въртят в главата отколкото мисли за болести и т. н. Разбирам те и знам какво ти е, но просто трябва да се съвземеш.
- Infinity

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker