Подтиснат, Неуверен, Без желание за живот, антидепресанти? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Подтиснат, Неуверен, Без желание за живот, антидепресанти?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1366 пъти
Здравейте на всички. Не за пръв път пиша тук и моля за помощ. Както виждате от заглавието това е. На 23 години съм без желание за реализация, успехи, без желание за успех... висшето си не можах да завърша, безработен съм, със всички момичета с които съм се захванал всички са ме оставяли и зарязвали. Последната бе най-най болезнена за мен, още не мога да я преодолея. Случи се заради моите несдържани нерви, обидих я и я нараних но все пак я молих да ми прости но тя не го направи и си има нов. От два месеца насам се мъча да си я върна, но тя ме блокира изцяло. Аз съм пристрастен към секса!!! И сега като нямам момиче до себе си, ходя на проститутки и им плащам по 40-50 лева и т. н. Хубаво момче съм поддържано, ходя на фитнес, но както ви казвам нещо ми куца. Усещам дълбоко в сърцето си една празнота, една подтиснатост, нулев ентусиазъм за живот.. Всеки ден едно и също, въртя се в един кръг от който нямам излизане. И да вметна че с това последното момиче връзката ни беше около 2-3 месеца но аз дълбоко се пристрастих и в момента страдам и плача за нея. Немога да задържа една жена до себе си повече от 4-5-6 месеца и ме оставят, а не съм някакъв простак. Без работа, без образование не виждам светлина в тунела просто искам да изчезна от този свят да ме няма. Въпроса ми към вас е помагат ли антидепресантите? Напреди съм пил за кратък период от време, но не ми помогнаха, сега обмислям да започна на ново само че други хапчета (Пароксетин). Не знам най-гадното е че съм пристрастен към секса и мисълта, че другите правят, а аз не ме побърква, разяжда, започнах да завиждам на другите и т. н. Благодаря за излсушването. Дали биха ми помогнали антидепресантите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: fee8ae274f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен няма лесно решение на личните проблеми...не можеш да вземеш хапче срещу проблемите си в живота.
Иначе не виждам защо си се спекал заради едно недовършено следване - най-богатите мъже в света са прекъснали университета си, но е важно да имаш друга идея за живота и развитието си.
Защо не отидеш на морето да поработиш. Ако знаеш езици можеш да си ентъртейнър...не ти говоря сега за кариера и пари да правиш, а просто да се поразмотаеш, да смениш тапета, да видиш и да се запознаеш с други млади хора и да си измислиш какво желаш. Без висше иначе можеш да се реализираш също, но не и без идея за това което те влече, това което можеш. Можеш дори да станеш предприемач, но това става с опит в живота, с опит с хората и с желание...не с хапчета!
Успех

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3e3aeb0b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Като начало почни работа, каквато и да е, това ще те държи на крака и не можеш да имаш човек, който не те иска. Защо насилваш неща. Казват ти НЕ, приемаш нещата и продължаваш нататък. Не можеш да тормозиш някой по този начин. Ти как би се чувствал, ако някой те тормозеше така? Бездействаш и затова страдаш и от там ти идват проблемите. Когато умът е зает с работа, няма да си в това състояние.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: abd5d54592
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От хапчетата съвсем ще изкуфееш, не взимай! Просто си в период на развитие и ти се сменя светогледа. Това не е зле защото поне означава че се развиваш, някои си остават на същия акъл отрепки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 92724e0c60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи си нимфоман, който ходи по проститутки, няма образование, работа, изкарва си нервите на жените, обаче не си простак? Пич, извинявай, ама имаш много да се поправяш. Не, антидепресантите няма да помогнат, а ще ти заглушат емоциите докато ги пишеш, а когато ги спреш ще те ударят още по-силно. Вземи се стегни, прави нещо което харесваш да правиш, удряй си по една и стига ходи при някакви к*рви.... не ти е проблема в секса, а в това, че имаш нужда да си го изкарваш на другите, дали чрез скандали или секс все тая. Проллема е в теб, не е в другите и по добре го осъзнай навреме.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b97dd1a9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пробвай анафранил- мощен антидепресант който също намалява желанието за секс.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8bea887791
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   "мисълта, че другите правят, а аз не ме побърква, разяжда, започнах да завиждам на другите " - това ти е проблема, ти си нарцисиран егоист!? Не секса ти липсва, а егоизма и завистта те мъчат, защо другите го имат, а ти не. Остави хората да те оценяват, самооценките винаги дават грешки, твоят случай го доказва. Щом момичетата не те понасят, с хапчета нищо няма да постигнеш, трябва ти усъвършенстване, а не егоцентристко изхвърляне!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1fe8ecb810
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте автора съм. Благодаря за коментарите. Ами започнах да ги пия тези антидепресанти от днес. Започнах работа, но и от там ме освободиха точно заради тази моя неувереност, обърканост в себе си. Шефа и колегите ме смятаха за странен човек и след около 1 месец на работа ме освободиха. Точно тогава ме остави и приятелката ми. Най-гадното е че късно я оцених, а не когато трябваше. Тя докато ме чакаше в нейния град да отида при нея аз бях на басейн и се снимах и качвах снимката. Грешка тотална, но след това!? Толкова пъти и се молих в чата, по телефона, чрез есемеси но тя нищо. Казах и че съм се променил, че съм осъзнал грешките си, но тя ме блокира! И на работа докато съм, нямам желание за работа, за нищо... на моменти обмислям самоубийства и си казвам, че ако не се бях раждал би било много по добре и започва да ме хваща яд че съм се родил за да се мъча на този свят и така! Незнам какво да променям, в тази дупка съм изпаднал от година-две още преди да се запозная с въпросното момиче. Едни изпити не мога да взема вече 3-4 години ги влача. Надявам се, че този антидепресант ще ми вдигне тонуса, настроението, желанието за живот което в момента го нямам. В една бездънна яма съм, сънувам много лоши кошмари, мисля че сънувах дявола.... абе пълен ужас... Благодаря за излсушването момчета и момичета.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 75c92a6a31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не, антидепресантите няма да ти помогнат в дълготраен аспект, освен това са много вредни. Западния свят понеже е морално деградирал, покварен, с разкъсани и опорочени отношения между хората и пълен със сатанински доктрини които се промотират и казват на хората да живеят като морални дегенерати и да си правят каквото искат, без да се замислят за това какво е редно и правилно, та затова там хората са постоянно депресирани, отчаяни, уморени, нещастни, паднали духом и т. н. и взимат огромна част от тях депресанти и подобни. Не взимай депресанти, ако много ти е тежко положението се ориентирай към жълтия кантарион и медикаменти на негова основа, но и това е патерица. И не решението не е в това "да си успешен" според стандартите на западния свят - да имаш пари, дом, жена, кола. Пак може да си депресиран, защото липсват онези неща които могат да правят човека щастлив. На първо място е вярата в Бога и в Господа Иисуса Христа. Имаш ли я тази вяра тогава Бог те предпазва от тези настроения или ги допуска за много кратко. Другото е да спазваш Божиите заповеди, да живееш честен, праведен, истинен живот а това значи да осъзнаеш, че да правиш добро и правилно а да правиш зло е грешно. Тогава човек има вътрешен мир, добро настроение, покой и не изпада в печални настроения.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 486fab55b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Започни да работиш и се опитай да си намериш приятелка. Остави проститутките, ще хванеш някоя болест.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker