Хапчета за отслабване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Хапчета за отслабване
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2059 пъти
Здравейте
Реших да пиша в този сайт за да ми дадете съвет за хапчетата за отслабване.
От много време се опитвам да смъкнат нежеланите 20 кг като ли не опитах. Бях и още съм против химията и незнам дали изобщо има някакъв добър резултат от тях.

Моля за съвет от тези които са ги опитвали да кажат: Дали са полезни за здравето и дали наистина се слабо е от тях и да ми препоръча те марка?

Момиче 14г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: bff7f8e145
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако имаше ефикасни хапчета за отслабване нямаше да има дебели. Има няколко вида в САЩ, които доказано позволяват да свалиш 2-3 кг. но 20 кг.? НЯМА ТАКОВА ХАПЧЕ, плюс скапват черен дроб и бъбреци.

Ясно е, че ще трябва да спреш джънк фуда. Ето ти списък на храни, които НЕ ТРЯБВА ДА ВКУСВАШ

1. Безалкохолни напитки, сокове, фрешове - фул със захар!
2. СЛАДКО ВСЯКАКВО
3. Хляб, тестени продукти, включително пълнозърнести - разлика няма в енергийния състав
4. КАРТОФИ и Ориз
5. Грозде, банани и с плодовете като цяло внимание 1 плод на ден е ОК, но не повече. Без сушени плодове
6. Ядки!
7. Не яж също боб, грах - дразнят и имат и други проблеми


КАКВО ДА ЯДЕШ

ИСТИНСКА ХРАНА!
Зелечуци и салати на корем, месо, включително тлъсто и с кожа яж пилежкото, защото е пълно с полезни мазнини, цинк, риба, морски дарове, яйца, пълномаслени млечни продукти, истинско кисело мляко, айрян, кашкавал, сирене, извара


КОГА ДА ЯДЕШ

НЕ СЕ ТЪПЧИ НЕПРЕКЪСНАТО. Най-удачно е да се яде 2 пъти на ден в 12 и 18 ч. да кажем. Важното е да е в прозорец от 6 часа и да не ядеш през другото време. Ако не си гладна - не яж. Не се награждавай с храна.

СПОРТ

Надценен е. Не се гори кой-знае какво, но трябва да се движиш много и непрекъснато - излизай навън да играеш, с колелото, с приятели и изненада - ще забравяш и да ядеш. Ако забравиш да ядеш не яж. Ако другите ядат, а ти не си гладна- не яж.

Ти си малко момиче. Не е нужно и без това да ограничаваш калориите си, защото това е доказано неефективно - ще си разбиеш метаболизма само, но не трябва да се тъпчиш непрекъснато, а с 2 яденета на ден няма как да се прехраниш. Истинска храна повтарям, не храните в 1ви списък

и си вземи Мултивитамини, най-вече Магнезии

Успех

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 51cc2f120e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вместо лъжливи хапчета, купи си разхлабващия чай 7 билки за отслабване. Ползвам го от 2 седмици, като правя и един час джогинг в парка и отслабнах с 6 килограма. Също така пий сутрин като станеш и вечер преди да легнеш зелен чай, независимо от марката. Ще акаш и пикаш доста, но ще си струва. Не се подлагай на диети и лишения, че до никъде няма да стигнеш!!!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ec5a2f565a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   С хапчета нищо не се решава. По-добре иди поспортувай, а недей да лежиш и да се чудиш кои хапчета да изпиеш. Невъзможно е да смъкнеш 20 кг. с някакви си хапчета. Не си давай парите, ако вече възнамеряваш да си купиш. Правилно хранене и спорт! :)


-Hanna

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ca6d32e962
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо изобщо не са чудодейни както те уверяват на рекламите, второ не само не са полезни, ами са направо вредни, защото са си чиста химия! Така, че изобщо не те съветвам да се тъпчеш с такива боклуци.
Номер 1 ти е дал добри съвети, лека храна, повечко движение, витамини и достатъчно сън и ще влезеш в норма. А можеш да идеш и на ендокринолог, че понякога се пълнее и заради хормонални проблеми.
Успех! И не вярвай на глупавите реклами, които те убеждават, че килограмите ей така ще си изчезнат сами без усилия. От опит ти казвам НЕ СТАВА! И аз се боря с килограмите и съм опитала какво ли не, та ми е ясно, че тия глупости със снимките ПРЕДИ и СЛЕД и историите "Свалих 40 кг без усилия" са си пълни глупости и рекламен трик с цел да си дадеш парите за поредната химия, която отгоре на всичкото не действа.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bff7f8e145
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   н 2, не е възможно да отслабваш 6 кг. мазнини за 2 седмици, а ние искаме мазнини да отслабваме, нали?

Сметката е проста. 1 кг. мастни резерви са съхранени 7500 калории!
Дори дневно ти да употребяваш 1800, което е много за жена (джогинга да са 150 смешни калориики) - за 1 кг. мастна тъкан ти трябва калориен дефицит от 3-4 дни, НО дори 3.5 дни да не ядеш не е гаранция, че ще свалиш 1 кг. мазнини, защото тялото почти автоматично намаля метаболизма си при ниско калорийна диета и затова не се отслабва така. С 30% в следващите 4 дни намаля метаболизма ако човек съкрати калориите с 500. Да тичаш пък при диета е контрапродуктивно, защото тялото иска да съхрани живота ти и намаля още с 10% метаболизма, за да има енергия за ежедневните ти тичаници, а след това те кара да махаш сладко, богати на въглехидрати храни. Почти нищо не можеш да сториш, защото се отделят хормони на глада и докато не се наядеш, няма да има мира.

Освен това билките съвсем не са безобидни. То и марихуаната е билка.
Билките, които взимаш могат дори да унищожат чревната ти среда, да раздразнят клетките по стената на червото и да ти причинят колит. Такива билки дори оцветяват червото в черно - ако отидеш после на лекар да те преглежда ще изпадне в шок. Говоря за Майчин лист и Алое.
Пият се подобни чайове само при акутен запек, при болка.

Ти 6 кила си „свалила“, но само лайна (с извинение) и вода. След 1 седмица като нямаш вече какво да сереш ефектът ще се загуби, а ако спреш да ги пиеш тези чайчета, червото пак ще си се напълни с нужните л... и ще качиш

Не гледай само кантара, а виж обиколките си, виж си номера дрехи, който носиш.
Трупането на кила е процес, които е траел години. Не очаквай за 2 седмици да свалиш килата, които си трупала с години.
Ако не промениш храненето си, 95% от успеха просто няма да го има.
5% спорт, 95% хранене или по-точно НЕхранене е успехът на отслабването.
Нито хапчета, нито спорт ще ти докарат ослабване. Не можеш да надбягаш обяда си с две думи. Спортът е здравословен и важен, но не за отслабване.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 18b6181953
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ти сега растеш и ти трябва добра храна която едновременно ще те направи стройна и ще укрепи здравето ти. Яж пилешко, яйца, сирене, кашкавал, заквасена сметана, кисело мляко, масло, сусамов тахан, зеленчуци. Избягвай храни съдържащи и направени от брашно, захар, растителни масла.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 94598f9da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря на всички за съветите.

Към номер 1 искам само да те попитам за магнезий. Той за какво служи?

От авторката.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 453b057a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Ок една кратка програма:
100 лицеви опори
100 клека
100 коремни преси
10 километра бягане
Това е на ден, всеки ден.
Когато нямаш проблем с тази тренировка, удвои всичко, без бягането.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 453b057a9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   И подобни резултати от хапчета са опасни. Опасни от рода на, да те свие сърцето и да умреш и то не след 20 години, а след 20 дни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: bff7f8e145
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Oт 1 - виж, и н. 6 ти е дал същите съвети, но е забравил най-важното - месото - пилежко задължително с кожата (богата на цинк, полезни мазнини! ), свинско да е мраморно - с мазнина по него, тележко... ЗЕЛЕНЧУЦИ.

Магнезий 400 мг. си купи и пий всеки ден в продължение на 14 дни, може и по-дълго, а после намали дозата
Магнезият е много важна сол. (минерал). Лятото се потиш и губиш много соли, включително готварска сол не пести, за да не се обезводниш, защото на ниско въглехидратна диета се изхвърлят много тежести - поне 3-4 кила само вода ще изхвърлиш ако имаш наднормено тегло и можеш да се обезводниш. Тогава почва да ти става лошо, да имаш главоболие - не е от гладуването или от диетата, а от обезводняването. Това само в началото се получава, а после вече тялото се приспособява.
Глюкозата задържа вода. 1 гр. съхранен глюкоген задържа 4 гр. вода, защото за обработката му в енергия има нужда от вода. Затова и хората, които ядат прости въглехидрати са подути. На всеки се е случвало да се събуди подут
Магнезият е важен за транспортирането на енергия в мускулите, изобщо за функционирането на мускулите. Повечето хора страдат от недостиг, така както и на желязо жените страдаме 80 процента от недостиг, витамин Д също е проблем ако не се излагаш на слънце, затова ползвай лятото да се попечеш БЕЗ крем поне 30-45 мин в зависимост от вида кожа.
Собственият синтез на витамин Д предпазва от рак на кожата. Иронията е, че сега като се накремосваме ние увеличаваме риска. Кремовете са супер, но винаги стой определено време незащитена, за да си вземеш слънцето. Слънцето е здраве. Това винаги сме го знаели, но днес от фобии го избягваме и рака на кожата става по-чест, не по-рядък. Витамин Д, Магнезият, готварска сол, Калции (нямаме недостиг по принцип) са важни елементи при отслабването при ниско въглехидратна диета!

И най-важното - не яж, Джанъм. Не се тъпчи дори с горните храни...
Който ти казва, че ще свалиш 20 кила с ядене, лъже!

Не тренирай програмата на 8 - тя не е за хора с наднормено тегло. Само ще се контузиш. Свали килата, после тренирай. Не от мързел сега не ти се спортува - от самосъхранение. Самото тяло ще си поиска спорт и движение, но ако имаш 20 излишни кила.. , лицеви опори? клекове? Ами невъзможна мисия. Едно е да дигаш 50-60 кила, друго е 100 кила да кажем, да бягаш с 20-30 кила отгоре. ха! Ще си разбиеш колената
Човекът от 8 май се шегува. ...отслбни, после спорт!

Не яж ако не си гладна, но и пробвай да не ядеш 1 ден, дори 2 дни в седмицата изобщо.
Рекордът е 382 дни без ВСЯКАКВО ядене. Е, на много дебел човек.
На този принцип функционират и стомашните операции - но ти не си кълцай стомаха, защото ти е здрав орган, а просто симулирай - представи си, че нямаш стомах или ти е колкото 1 орехче. Не яж без глад! по-лесно се издържа да не се храни човек от на диета.

Можеш и да пробваш друга стратегия - да ядеш 1 път на ден, но пак не може да се тъпчеш с глупости - само с храните, които ти писах... ще слабееш и то само мазнина... не се страхувай от лечебното гладуване. Може 12 часа да е, 18 часа, но ако нямаш глад -24-36 часа.
20 кила мазнина ако носиш излишна със себе си - това са „паржолки“, това е резерв, които може да гориш само без да ядеш и то възможно най-дълго - колкото повече издържаш, толкова по-големи периоди на горене на мазнини ще имаш. Когато ядеш храна просто не можеш да ядеш собствените си резерви. Дори ниско въглехидратната диета е само на 50% толкова ефективна, колкото доброто старо гладуване.
Старите са го знаели това - питай баба си какво са правили дебелите по нейно време - не са яли хляб и са гладували!
То е лого как се отслабва - не с ядене, а с неядене. Не с ядене на таблетки.... а с безплатно НЕядене!

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 84e3d1142b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Сутрин на гладно пий 0, 5 л топла вада. Малко се разтъпчи и после направи гимнастика, потичай или се разходи хубаво. Хапни плод или зеленчук. През деня хапвай няколко пъти по малко и последното ти хранене гледай в повечето дни да е до 18:00 часа. Яж по-малко сол и пий поне 2 л вода на ден. Гарантирам ти отслабване със запазване на тонус! Превърни този режим в обичайния си начин на живот.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 84e3d1142b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   И не слушай Номер 1 за това какво да не ядеш! Особено за ориза, плодовете и ядките! Говори с диетолог, за да ни обясни правилно за храната. Не слушай анонимни самозванци!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 88904a0b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

14.   Здравей, момиче съм на 17.
Не че ще изкритикувам коментар номер 1, но ще го направя.
2 хранения на ден??? Веднъж на 6 часа????
Салати на корем??? БЕЗ ЯДКИ? БЕЗ ХЛЯБ? !? !? !
Човече, не си нормален.
Миличка, ще ти споделя моя опит. Споделих го и с мои приятелки, които го опитаха и проработи.
Аз лично с програмата, която си направих, на месец свалях по 3 кг. и след време тялото ми стана стегнато и здраво.
Първо, нека уточним, че си на 14, имаш бурен растеж в момента и ти трябват много калории, нормално е тялото да напълнява или да се стреми да съхранява калории.
Твърдението, че трябва да се яде рядко е грешно.
ТРябва да ядеш често по малко. Веднъж на 3 часа, но не някакви сериозни хранения а, малки Snack-s и 2 нормални хранения.
Сутрин да кажем препечена филийка (въглехидрати за мозъка и енергия за тялото) с нещо, 1-2 часа по-късно плод(витамини за да може тялото да функционира правилно)
1-2 часа по-късно - обяд -готвено без хляб, задължително с месо (така си набавяш протеини за мускулите и други нужни вещества... най-добре с пилешко, варено или печено, или риба, може и други меса) след 2-3 кисело мляко с ядки, може да си купуваш кашу и орехи и сипваш по шепичка в купичка с кисело мляко, може да си направиш салата (но да не е само с маруля, айсберг или нещо с листа, че няма да те нахрани)
и ето, имаш всички витамини и минерали за деня.
Разбира се, внимавай да не преяждаш, ако огладняваш междувременно - може да хапваш плод или да си правиш малка зеленчукова салата.
Тук не е добро място да питаш как се отслабва или нещо подобно, по-добре прочети някоя книга в която се обяснява за храните, как трябва да се яде, кои са полезни вещества, кои вредни.
Забелязах че "компетентните" хора тук, ти дават програми за големи възрастни хора и изключват факта, че си тийнейджърка. Недей да си набавяш магнезии, калций иливитамини от хапчета, прочети в интернет кои храни ги съдържат и си купувай тези храни.. така поне знаеш какво ядеш, докато не знаеш какво още има в хапчето.
Boomsie

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 94598f9da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Благодаря ти номер 14 ще те по слушам за целия храноден и ще го пробвам

От авторката

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 29479193c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   От номер 2: Абе, номер 5, чуваш ли се какви глупости говориш? За всеки човек процесът отслабване е различен, някой може да сваля по 1 кг на седмица, а друг - по 10. До организъм си е и не може всички да бъдем генерализирани. Второ, ако човек спортува и се изхожда редовно, не е ли това всъщност поддържането на добър тонус, а не лишаване от това и онова? ! Никой добър диетолог няма да препоръча НАПЪЛНО да се откажеш от сладкото или от тестеното. Че то човешкият организъм има нужда от хляб, а черният шоколад особено е много полезно нещо. Най-добре авторката да отиде на диетолог наистина. Ако искате да знаете, на мен този чай именно от лекар ми беше препоръчан. От тичането може да не се слабее толкова, но успоредно с отслабването е идеално, защото стягаш тялото и не ставаш увиснала кожа с целулит и кости, което не смятам, че е много привлекателно. И да - свалила съм 5 см от талията, стават ми дрехи, които преди не можех да обличам.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: bff7f8e145
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   n. 14 ти препоръчва високо въглехидратна диета, богата на фруктоза (води ДОКАЗАНО до затлъстяване на черния дроб), препоръчва ти ниско калорична, висока на ПРОСТИ въглехидрати диета, бедна на мазнини (без!) и бедна на белтъчини.
Ами ти реши да следваш нейната диета, но едно трябва да ти е ясно - това е т.н. Американска традиционна диета и води до изненада - наднормено тегло, диабет и сърдечни заболявания. ДОКАЗАНО.

Може да отслабне човек и така, но ще е временно. Задължително следва йо-йо ефект, защото си си скапал организма и метаболизма.
Постигаш т.н. „тлъст и слаб“ fatty skinny вид фигура ако изобщо отслабнеш де.

Също н. 14 не е наясно, че мозакът се състои от 90% мазнини и съответно много добре може да се храни с мазнини, по-точно кетонни телца. Мозакът употребява над 50% от енергията ти всеки ден...как мислиш, че ще гориш телесни мазнинки, когато мозакът ти е научен да гори въглехидрати и когато непрекъснато вкарваш в тялото си захар?
Ще разградиш най-много ценнен мускул, за да си правиш глюкогена за мозъка, но по-скоро ще ти спадне метаболизмът с 40%

Ето ти едно видео, в което ЛЕКАР ти обяснява защо се напълнява на такива диети
https://www.youtube.com/watch?v=lDneyrETR2o

Освен това няма разлика в начина на функциониране на детски и възрастен организъм освен хормоните и големината на тялото, но ако си дебел си станал дебел по същия начин, по който и възрастен става дебел - чрез богата на въглехидрати диета, прекалено често ядене и висок инсулун, може би имаш и генетична предразположеност.

н 16. отива и по-далеч

„За всеки човек процесът отслабване е различен, някой може да сваля по 1 кг на седмица, а друг - по 10. До организъм си е и не може всички да бъдем генерализирани. Второ, ако човек спортува и се изхожда редовно, не е ли това всъщност поддържането на добър тонус, а не лишаване от това и онова? ! Никой добър диетолог няма да препоръча НАПЪЛНО да се откажеш от сладкото или от тестеното. “

ПЪРВО, НЕВЪЗМОЖНО Е ЗА КОЙТО И ДА Е ЧОВЕК да отслабва с 10 кила (20 паунда) на седмица.
Невъзможно!
Това би значило, че ако един 70 кг. човек не яде 7 седмици след 7 седмици ще е 0 кг. Невъзможно.
Тялото не иска да умре, то си намаля метаболизма и почва да гори вместо 2000 калории дневно 800-1200 ..НАУЧНО ДОКАЗАНО още през 20-те години на миналия век в т.н. Starvation experiment.
Така един 70 кг. мъж, който НЕ Е ДЕБЕЛ, но има 20 кг. мазнини в тялото си може да живее....4 месеца без храна, просто защото тялото му намаля консумацията на енергия до абсолютния минимум..

Няма жив човек на планетата, който да може да отслабва 10 кг. седмично.

И да, всеки лекар, диетолог дори най-заблудените като 14 ще ти каже да спреш сладкото и тестеното ако искаш да отслбнеш и най-важното - да не дебелееш.
Питай баба си - и тя ще ти каже да спреш сладкото и хляба ако искаш да отслабнеш.

1 калория не е 1 калория!

1 шоколад има 500 калории и човек може и с ядене на броколи (пак въглехидрат!) да си набави 500 калории, но това, което ще се случи с тялото ти е съвсем различно

Не е вярно, че се трупа тегло заради разликата между консумирани и изразходени калории. Ако калориите определяха колко телесна мазнина ще имаме, то нямаше в пуберитета момчетата да трупат мускулна маса, а момичетата тлъстинки на определени места, макар че момичетата ядат по-малко калории!

Но всеки има право на избор.
Аз по моя начин отслабвам 500-1000 гр. седмично, съпругът ми за 5 седмици отслабна 10 кг (с наднормено тегло е) и продължавеме да отслабвеме без глад, без следене на калории, с малко спорт (той без спорт) и без стрес.

Вярвайте ми, пробвала съм високо въглехидратните диети на 17 г., но така отслабнати кила не се задържат - ще напълнееш с поне 3 кг. повече от отслабнатото.
Отслабва се с ИСТИНСКА, качествена храна - не със сладко, тестено, тостер филий, фруктоза (плодове)...

Който се интересува от ЗДРАВОСЛОВЕН начин за ДЪЛГОСРОЧНО отслабване без гладуване, без броене на калории да чете за
- кето диета
- ниско въглехидратна и богата на мазнини диета
- Палео диета

Ако беше толкова лесно на принципа

„Яж по-малко и спортувай повече“ то американците щяха да са най-слабите в света, защото никой не прави толкова спорт колкото те и в последните 30 г. ядат всеки ден 100 калории по-малко.

И още. Ако беше вярна теорията за калория е равна на калория, то един човек на 20 г. ще е дебел на 40 г. ако яде само 20 излишни калории всеки ден! Това са две глътки кока-кола.
То реално всеки човек щеше да е дебел, но не е точно така...защото калориите просто не са определящи, а какво ядем и колко често ядем - какво е съотношението между състояние на нахранен и състояние на пост...
и за съжаление на номер 14 най-важните витамини са мастно разтворими - и 10 плода да изядеш ако няма мазнини в диетата ти, ти няма да можеш да усвоиш витамините в тях.


НЕ ДЕБЕЛЕЕМ, ЗАЩОТО ПРЕЯЖДАМЕ, А ПРЕЯЖДАМЕ, ЗАЩОТО СМЕ ДЕБЕЛИ!

И между другото питай всеки фермер как се угояват прасета - с фураж от пшеница, пълнозърнеста дори с ЦВИК, което е остатък от производството на кашкавал и сирене и е като мляко, но без мазнини

Тоест е ясно как се дебелее....н 14 ти каза точната рецепта за това.

Въпросът е защо ставаме дебели?
Защото нашите мастни клетки образуват и трупат мазнини.

Кое кара мастните клетки да правят това?
ХОРМОНЪТ ИНСУЛИН.
Кое кара панкреасът да отделя инсулин.
Въглехидратите!
Честито!
Лъжа е, че се пълнее от мазнините.
Всеки фермер знае как се угояват прасета, а те са много близки до човека специално като стомашно-чревен тракт.
Прасета се угояват с трици (това е дори пълнозърнеста пшеница) и с цвик (обезмаслено мляко, богато на белтъчини).
Ами честито!
Ядете малко, което кара тялото ви да намали метаболизма си с 30-40% ВЕДНАГА и ядете предимно въглехидрати и малко белтъчини, често, което кара инсулинът да скача до небесата...и след като спрете диетата лошата новина е, че метаболизмът се качва чак след 3 МЕСЕЦА номално хранене. Ето защо йо-йото ви е в кърпа вързано дори да ядете умерено...
По-добре не правете никакви диети, яжте каквото майка ви ви готви, отколкото да ядете 1 тост и 1 плод дневно и да си мислите, че кой-знае какво правите за тялото си, освен да го разбивате.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4772d62aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   Аз съм от 6

Номер 17 много се пали (леле каква страст само влага), но общо взето е права, защото явно е чела по въпроса и се е образовала.

Значи авторке при теб положението е такова, че не можеш да си позволиш да правиш крайни диети просто защото си на 14 години и още растеш и ако почнеш да правиш такива диети ще се увредиш, защото тялото ти няма да има необходимите ресурси за растеж, силна имунна система, здрави кости, ендокринна система и т.н. Това обаче ти дава голям шанс да се храниш добре и същевременно да стопиш излишните килограми, защото докато расте тялото използва много енергия. Важно е да оптимизираш вида на храната която ядеш. Както каза и 17 захарта, брашното а аз добавям и растителните мазнини с изключение на кокосовото, какаовото и студенопресования зехтин водят до директно затлъстяване без значение от количеството калории освен в случай на крайна изтощителна диета. Основните продукти които трябва да ядеш са месо - препоръчвам пилешко и телешки черен дроб, против свинското съм, защото е нечисто животно, яйца, и заквасени млечни храни и най-вече сирене и кашкавал. Заквасените млечни храни са много полезни за здравето. Включи и зеленчуци и по-малко плодове между храненията и си ОК. Иначе мога да ти препоръчам "хапчета", но няма да имаш голяма полза от тях, защото огромния принос за сваляне на излишните килограми има храненето. Ако все пак държиш на хапове и добавки ето тези са ефективни - стимуланти на централната нервна система - кофеин от кафето или от гуарана, ефедрин или чай от ефедра и подобни стимуланти, хормон на щитовидната жлеза трийодтиронин или Т3 - само в аптеките в турция или гърция, в България не се продава, чай от гръмотрън, витамин Ц - увеличава производството на ел карнитин в тялото който от своя страна транспортира мазнините до митохондриите където при подходящите условия биват превърнати в енергия, богатата на минерала хром - бирена мая или хранителната добавка хром пиколинат, екдистерон, екстракт от листата на маслина, ябълков оцет и т.н. Ако ти се чете на английски ето ти един добър сайт който се базира на резултати от изследвания -

http://ergo-log.com/dietdrugs.html - подраздела за хапове

http://ergo-log.com/weightloss.html - за сваляне на килограми

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 94598f9da9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Благодаря много на всички за хубавите идеи

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 88904a0b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Можете ли да препоръчате литература, от която да науча максимално много за храната?
Благодаря.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 88904a0b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Номер 17 - тъп, тъп, колко да си тъп.
От една страна виждам компетентност, но от друга говориш като 12 годишно дете, с което с целия си инат се опитва да докаже нещо.... Иначе може и да си права за тази част с мазнините, но си препрочети коментара защото звучи смешно. " няма как да отслабне човек с 10 кг на седмица" и изведнъж "мъжът ми отслабваше с по 10 кг на седмица" тъпо се изразяваш, разбираш ли..? И нямало разлика между възрастен и подрастващ... глупост. Не се звери толкова, а просто кажи на момичето, че трябва да си хапва от всичко (да отбягва разбира се лошата храна- баници, газирано, fast food и т. н) но по малко и да не слуша анонимни в интернет, а да разпита лекар или да прочете някоя книга...

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b7d068c768
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Няма подобни хапчета. Дори и да се опитваш да отслабнеш с хапчета и гладуване ще имаш увиснала и отпусната кожа, а от нея по-лошо няма. Не губи време в четене на книги, статии, във форуми, а спортувай и спазвай режим на хранене :) Успех

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker