Препоръчайте лечение против пъпки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Препоръчайте лечение против пъпки
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1340 пъти
Здравейте отново! Преди няколко дни бях пуснал темата "Врагове с бръсненето" (http://spodeli.net/5/story-110034.html). Тази е съвсем отделна, но пак са свързани. Нуждая се от някакъв крем/мазило/лосион, каквото и да е, стига да се отърва от тези пъпки. Лицето ми на нищо не прилича, цялото е в дребни малки пъпчици, на места имам и дооста големи, червенички, които си личат. Заради тях ограничих максимално излизането си навън, просто ме срам да се разхождам такъв. Това лято за мен се превърна в ПЪЛЕН кошмар. А и 15-ти септември наближава и просто не ми се мисли как ще се появя в този си вид. Нещата никак не са хубави. Не искам пак да обикалям по лекари и за този проблем, не ми стигат останалите, за които ходя целогодишно почти.
Акне аут ми помагаше и вършеше страхотна работа, почти се бях изчистил и почнаха проблемите с алергията, която не знам откъде се взе. Търся нещо, което да действа бързо, точно както беше с лосиона. Вярно, някои от вас ми препоръчаха крем Здраве, опитвал съм, но при него процеса е много тромав. А и честно казано не мисля, че той ще ми помогне без да спра да се бръсна, защото дефакто аз ги предизвиквам пъпките. За да ги изчистя, трябва да брадясам, така ще спра да си дразня кожата всекидневно и всичко ще е ОК, но не мога така.
Имам съученици и приятели, които не знам как го правят, но имат гладка като бебешко дупе кожа дори и като се бръснат. А аз.. Пъпка до пъпка съм ги наредил.

Тази тема е конкретно и само относно лечението и постоянното премахване на пъпките, ако искате да споделите съвет към мен относно бръсненето, направете го в старата тема в този линк: http://spodeli.net/5/story-110034.html.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: a8670fe5b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   спри да се бръснеш с бръсначка и започни с машинка за подстригване, не е гладко но поне няма да имаш дълга брада, която също спомага за развитието на пъпки като задържа боклуци. Пробвай да се мажеш с ябълков оцет където имаш пъпки. Намажи се и остави така 5 минутки после се оплакни. Възможно е да ти помогне възможно е и да не ти помогне, всичко зависи от това какво точно ги предизвиква, а за да се разбере трябва сериозно изследване и задълбочен преглед, което много ме съмнява в бг да ти се случи

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 33103a9342
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако успееш да намериш бензоил пероксид, може да пробваш с него, цената е достъпна, страшно ефективен е, някои хора го свързват с рак на кожата, но няма научни доказателства за това.
Задължително обаче трябва да ползваш хидратиращ и слънцезащитен крем, тъй като кожата става чувствителна.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 02ce37cb2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Почистването на лицето в по-голямата част се прави "отвътре", а не отвън. Тоест не става само с мазила. Ще ти споделя някои варианти, които при мен действат и дано да ти помогне:

- Отвара от коприва - пие се на гладно преди хранене. Запарват се листа от коприва с вряла вода. Не е неприятна на вкус, но на обед в училище няма как да я носиш, но пък може само сутрин и вечер да я пиеш, аз така правех. Може да има диуретичен ефект.

- Сяра на прах - пиеш по една лъжичка пак на гладно 1-2 пъти на ден. По-ефикасно е от копривата, няма неприятен вкус, но е като стиропор и е малко гадно докато я глътнеш. Друг минус е, че леко мирише и има слабителен ефект, така че пробвай преди 15 септември, за да не те изненада с нещо неочаквано :)))

- Пълен стоп на млечните продукти (мляко, сирене, кашкавал, сладолед и всичко друго) - супер ефект, поне при мен. Действа 100%, но иска постоянство. Резултатите идват след по-дълъг период на "лишения". Аз лично трудно го спазвам, защото много обичам сирене и пия кафе с мляко, но ако за теб това не е проблем, този вариант е най-лесен.

Надявам се да имаш полза от моя опит. Ако откриеш и ти нещо друго по-ефикасно, ще се радвам да споделиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 74258a0e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С твоята бяла кожа.... не се притеснявай чисти лицето си главно с вода защото често пъпките се увеличават от пренатрупването с продукти. Също така и храненето има голямо отражение върху кожа такаче се храни здравословно и си направи тестове за алергии и използвай слънцезащитен крем ако много се притесняваш за 15 ти може да използваш декоративна козметика. И се познаваме.
PASTI

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 74258a0e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   https://www.youtube.com/watch?v=8iOB3yXVb4w
Това ще помогне.
PASTI

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker