Рак - баща ми има рак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Рак - баща ми има рак
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 4787 пъти
Здравейте искам да споделя моята история. Аз съм момиче на 12г. От вече една година баща ми е болен от рак на шията. През есента на 2015г. оперираха баща ми оказа се че е простоклетъчен карценон лимфни възли-РАК. И-пратиха го на дълбока лъче терапия в Враца. Направи 30 облъчвания. Но рача се появи отново на слюнчестата жлеза. Пролетта на 2016г. го оперираха отново. Направи още два пити по пет стъбилизиращи лъче терапии. Но за жалост не помогнаха. Но рака се появи по-надоло на шията. Доктора, кайто го оперира каза че повече операций не могат да се правят. Тъй като трябва да се реже мусколът на главата апък това е невъзможно. Насочи го към онкологията да прави хемео-терапия. Ако може по някакъв начин да се стопира рака. Има ли някой който е преживял подобно нещо и химео-терапията ме у помогнала и да му е помогнала? Или поне да го е стопирала. Предлагат му дя полкзва хранителната добавка Омега 3 Комплекс. Но тя е доста скъпа при 200лв. пенсия. Чуди се дали да я купи и дали ще има някакъв ефект с химео-терапията.
Ако някай го е прехивял дали се е преборил с рака.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7a1376f884
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Цигари алкохол или ЧПВ.
Баща ти не знам дали ще може да бъде спасен, но направи за себе си изводи дали да пушиш или не
Отидете иначе задължително в София, в Токуда примерно за още мнения, но така както го описваш изглежда, че неговите лекари правят всичко възможно, но второ-трето мнение винаги са от полза.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0efbb39474
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз също съм на твоята възраст... Моят баща също беше болен от рак, само че на пикучният мехур.. Преди 2 месеца горе-долу почина.... Бъди силна и се моли да бог да оздравее... Както знаем бог праща на хората които обича най-трудните изпитания....

П. С. извинявам се за правописните грешки...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7c7b260d21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Бъдете до него в оставащото му време и не се занимавайте със скъпи и безполезни лечения.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 21471e8f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да пуснете искане от здравната каса за лечение във Франция. Там химио терапията е на много високо ниво. Един мой приятел има тумор в мозъка и ходи на облъчване и има добри резултати. Но никога не ходете на лечение в турция. Там още като разберат, че е българин ще направят всичко въсможно да стане по-зле.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1284aead9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

5.   Успех миличка дано татко ти се оправи и моя тати има рак и се бори с тази смотана болест но какво да се прави такъв е живота!

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9eafc2b55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нaй- богaтият нa Омегa 3 естествен източник е леленото семе и около 200 гр. струвaт 2-3 левa. Смилa се нa брaшно зa моментa, приемa се всеки ден по 1-2 чaени лъжички с кисело мляко.
Почети зa лененото семе.
10. 000 пъти по- силно от химиотерaпиятa е содa бикaрбонaт с лимонов сок, сутри нa глaдно, също имa инфо в нетa.
Руски лек- смлени скилидки чесън, нaпълвa се голямa чaшa с тях ( достa чесън трябвa) поливa се с две чaши водкa, тоест пропорции 1:2. Остaвя се нa сухо и тъчно място две седмици, прецеждa се и се пият сутрин, обед и веме по 3-5 кaпки зa лечение, a сaмо по 2-3 сутрин превaнтивно.
Много моркови, всеки ден колкото може повече, вaрени, може с мaлко сол и лимонов сок зa вкус.
Химио и лъчетерaпиятa убивaт, зaщото зaсягaт здрaви оргaни.
A фaрмaцевтичните компaнии сa "бялa мaфия", мaлкa си, но умнa, нaпрaвете горе посоченото.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 06520fb882
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

7.   Омегата е просто мазнина - от риба или растение в капсула. На този етап само ще си дадете парите на вятъра... Режим, начин на мислене лечение и надежда. Друго не се сещам...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: dba0cf793e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Химиотерапията е отрова за организма, тя не помага, а убива по-рано. Един от малкото ш-ансове е да спре червеното месо, захарта, алкохола, защото от тях се хранят раковите клетки. Разрови се в интернет и ще видиш колко истории има на хора, които са се излекували по този начин. Има и други неща, които вече не знам дали действително помагат, като чай от глухарче, даже за чесън съм чула. Проучи въпроса, но е доказано че хората, които отказват химиотерапия, умират с няколко години по-късно, ако разбира се не се лекуват с алтернативна медицина и се оправят.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8aceb1b64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Здравей, първо много съжалявам за бедата която е сполетяла семейството ви. Ще ти споделя анализа от мои проучвания по въпроса. Химио и лъчетерапията не лекуват а убиват, защото превръщат тялото на човека в бойно поле което увищожават, после болестта отново се задейства и опустошената имунна система няма вече сили да се бори. Успешните методи за които съм чел включват добра храна за подсилване на имунната система, спиране на вредни привички - особено пушенето и приемането на храни или лекарства които съдържат силни естествени антибиотици като чесъна и прополиса. Има едно лекарство на база на чесъна, българско на Наташа Вълкова, друга рецепта е на проф. д-р Янаки Караджов на база на пробиотиците от киселото зеле и на други лечебни съставки. Препоръчвам ти да се молиш на Бога за баща ти и да отидеш в някоя църква и да поискаш да се молят за оздравяването на баща ти, кой знае може би Бог ще се смили над него и ще го изцери, но после да изправи живота си и да не греши повече. Искам да те предупредя, че не трябва да се доверяваш сляпо на мнението на медици, нито на стандартните методи и клинични пътеки за лечение, това е свързано с покварата вътре в западната медицина и фармацевтичните компании и тази поквара която е пуснала корени ги кара да правят лекарства и терапии които поддържат хората болни и тушират симптомите, но не лекуват в огромната си част. А когато хората са постоянно на "лекарства" или на скъпи процедури това означава, че се правят много пари. Фармацевтичната индустрия в световен план се интересува повече от печалбите си отколкото от евтино и лесно лечение, това естествено създава огромна трагедия за много хора които заради тази нагласа живеят живот изпълнен със страдание, болести и умират от болести които могат да бъдат излекувани. Затова пак ти казвам да не се доверяваш сляпо на медиците които имат стандартни процедури които са им спуснати отгоре а да проучваш сама.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: af5e7143b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче! Питаш полезно ли е да се прави химио терапия! Е, може би ще се забави малко процеса, но покрай лъчетерапията и химио терапията се унищожават както ракови така и здрави клетки! Но бихте могли да опитате със всичко останало-пресни плодове и зеленчуци, броколи, пчелни продукти, цветен прашец, пчелно млечице, прополис, подправката куркумин, смесена със чер пипер не пише в какво съотношение плюс броколи унищожаване на раковите клетки! Червени малини, ягоди, грозде, орехи, чесън, джинджифил със кисело мляко, може и с мед, но нали меда е фруктоза, а тя е захар, а както знаем захарта е абсолютно забранена! Това от една страна- а от друга всякакви имуностимуланти-жен-шен капсули или в някаква друга форма, каквато намерите, ехинацея, котешки нокът, чай от турта за което пише, че топи туморите, рибено масло за омега 3 и 6 амино киселини, сода за хляб смесена в съотношение 1към 3, леко подгрята да около 35 36 градуса, леко да кипне! Напоследък се говори за в В17, който съм виждала да се предлага по интернет! Той се съдържа в сурови и леко горчиви кайсиеви ядки! Има един имуностимулант, който ползват в някои други страни в Европа под формата на инжексии, казва се ISCADOR, това са ампули от европейски бял имел, който не е отровен поставят се по схема, ако се интересуваш ще пиша по каква, но той бива 4 варианта за различните видове рак и рецепта може да се получи аз поне знам един лекар в България, който се води представител на фирмата производител фирма Weleda Швейцария и се намира в София-Д-р Калина Костова 02 958 79 97 става с предварително записване! Това е за рецептата! Но ако имате близки в Германия тази работа може вероятно да свърши и техния личен лекар! Цената е около 500лева за около 4 месеца, после се почива около 2 седмици и наново! Моля да ме извинят всички които четат тук че писах много, но момичето е стресирано и има защо! Действайте колкото е възможно по-бързо и давайте надежда на човека!

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 64f5c46cea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Миличка, преди години класната ни не получила адекатно лечение на рак на гърдата у нас и е отишла на лечение във Франция. Откъде е нанерила пари за лечение не знам. Разказваше ни какъв кошмар е лечението и как от химио и лъче терапията косата и опадала и повръщала до припадък, но е успяла да го пребори. Може да пробвате да съберете средства чрез благодарителни кампании и концерти мои съученици така събираха за техен приятел болен от рядка форма на левкемия и благодарение на средствата от благотворителността го изпратиха на лечение в Германия. За жалост обаче почина. Миналата година едно от дечицата, което пя при Слави Трифонов също правеше със сестричката си концерти за, да помогне на татко си. Пожелавам Ви да намерите изход и да прбори болестта! -

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker