Бременна на сватбата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Бременна на сватбата
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 5076 пъти
Здравейте! Аз съм на 24 години и скоро ми предстои да се омъжвам. Подготовката за сватбата тече усилено, почти всичко е готово, но има нещо което ме притеснява. Всъщност мисля, че съм бременна. По принцип се радвам, но не знам дали няма да има проблем на сватбата. Тогава ще съм във втория месец, а ще трябва да играя хора. Не знам дали няма да е опасно за бебето? Обръщам се към момичетата, които са били в подобна ситуация! Как сте се чувствали тогава, гадеше ли ви се, изпитвахте ли някакъв дискомфорт? Знам, че при всеки е различно, но все пак ще съм ви благодарна, ако споделите как е било при вас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 34d15cbfa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо честито и радвай се, че си бременна и има сватба.
Иначе при всяка жена протича бременността различно - точно в първите месеци обаче може да ти е гадно. Не пий алкохол, кафе може , НЕ ПУШИ и не ходи на запушени места. Иначе хората и т.н. нищо не може да ти навредят, ако всичко при теб е нормално. Кажи на бащата, но не разгласявай до края на третия месец за бременността (например на сватбата), защото често се случва да се загуби детето в тези месеци - никой не знае защо, предполага се,че тялото на жената отхвърля болни и малформирани зародиши. Затова и не се разгласява ранна бременност, освен това всички ще кажат,че за това се жените, а в случая не е така.

Не забравяй - бременността НЕ Е БОЛЕСТ, а нормално състояние за жените, вслушвай се в сигналите на тялото си и не се подхлъзгвай по модата в момента да се ходи много по разни частни лекари и да се правят разни излишни и скъпи изследвания - във всеки кабинет рискуваш да пипнеш някаква болест, хигиената често не е добра, а и някои бактерии не се поддават на чистене с обикновени препарати , а там ходят всякакви жени.
Радвай се на бременността си, на любовта и сватбата!!!
На тази възраст си създадена за раждане и просто не виждам какви проблеми може да имаш!!!
Честито и горчиво, пиши как е минало всичко!
Хера

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 63e101cb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правото хоро не е натоварващо организма,ти ще усетиш кога да спреш с танцовите изяви!Празнувай,това е твоя най-хубав ден,а пък и ще имаш бебе...

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ce08dd0987
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз бях бременна в четвъртия месец на сватбата си. И хоро играх, но не много. Просто се вслушвай в организма ти, той ще ти каже кое до къде можеш да си позволиш. Не се натоварвай.
Аз нямах абсолютно никакви проблеми с бременността, до последния месец препусках като катър и нищо ми нямаше, нито гадене, нито ми тежеше, нито нищо, но при всеки е различно.
Даже и до последния месец на бременността си водех и полов живот, като внимавахме, разбира се...

Така, че честито и успех в живота! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 05449a30c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Честито. И за сватбата и за бременноста.Аз бях в петия месец и всичко мина добре на този ден. При всяка жена бременноста протича индивидуално. Аз на първото дете започнах да повръщам и да се чувствам дискомфортно след третия месец, а на второто още от началото на втория.Много жени изобщо пък не минават по такъв път(повръщане).Успех и късмет

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ded546d72d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   90% от булките на свадбите си са бременни. Така, че няма страшмо.

 
  ...


...
преди: 10 години, 7 месеца
hash: f8e0082777
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Не ви съветвам да се омъжите бременна. Защо не изчакате няколко месеца или една година след раждането на детето? Омъжих се година и половина след раждането на сина ми. Имах време да възстановия линията си, да носи рокля, която ми харесва, ям и пия това, което исках да купонясвам толкова дълго, колкото мога. Вярно е, че в България е на мода да се омъжиш бременна, но лично аз мисля, че това е старомодно. В днешно време, брака не е задължителен при създаване на семейство. Освен това има много средства за контрацепция, за да се избегне нежелана бременност...

 
  ... горе^
преди: 10 години, 7 месеца
hash: 8976701fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6 е права, абортирай, за да може да си слаба и да танцуваш на сватбата, пък после мислете за дете. Какво е това дете преди сватбата.

п.п. саркастичен съм, просто илюстрирам мислите на 6. Хората могат да се женят както и когато си искат, без значение в България дали е старомодно или не. Ако ще в деня на сватбата да ражда, какъв е проблема? Нали заради децата се прави целия ритуал!

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: da16e2c844
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   И моята майка е била бременна на нейната сватба - Омъжила се е за татко когато е била в началото на 4 месец бременна и беше гордост за всички

 
  ...
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 104b7610a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако смяташ, че има какъвто и да било риск, просто махнете от сватбата хората. Както си го направите, така ще е - плюс това имаш повече от основателна причина.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 7 месеца
hash: 9622086e4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разбира се, че не е проблем. Радвай се. Нямаш си на идея каква радост те чака. После ще му казваш, че е бил на сватбата ви. Толкова е хубаво да се омъжиш бременна. Всякаш всичко се нарежда, сватба, дете. Как може да се притесняваш за това? !?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker