Два последователни аборта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Два последователни аборта
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2551 пъти
здравейте на всички които ще прочетат моята история, а тя е следната омъжена съм и имам дете, известно време след като родих забременях, но обстоятелствата не ни позволяват други деца и направих аборт минават три месеца и пак забременявам и пак правя аборт и двата аборта са вакуум аборт, който бил наполовина аборт и щъдял матката от последния аборт няма и месец, и снощи много ме болеше корема страшно много на какво се дължи ако има някоя жена която е правила вакуум аборт нека да ми каже колко време я е болял корема, колко време след аборта и е вървяло

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: a68ea87e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Абортът не е метод за контрацепция. За Бога, засрамете се. Големи хора, а правите глупости.
Като цяло обаче не знам кой ти е направил 2 аборта едно след друго. Отиди при ДРУГ лекар и се консултирай, но като цяло всеки знае, че абортите в крайна сметка водят до стерилитет, защото губиш способността си да задържаш. Ако продължаваш по същия начин, ще си способна да забременееш, но няма да си способна да задържаш и ще правиш спонтанни аборти при желание за второ дете. Това е основният и най-голям риск за жената от абортите и затова два последователни аборта не се правят и като цяло аборти гледа всяка отговорна жена да не прави и не само заради здравето си, но и заради моралната, хуманна страна на въпроса. Отделно е възможен сепсис, което води до смърт. Риска е като при раждане и операция - сепсис, тромбози, неспособност да износиш.
За вас явно аборите са нищо, но реално това не е така - става дума за човешки зародиш, за решение живот или смърт, за разчленяване в утробата на живот. Аборт се прави в много краен случай - при изнасилване да кажем, 1 път в живота, не през 3 месеца!
Абортът не е метод за контрацепция, а крайно решение за отчаяни жени и момичета. Такива като вас, които злоупотребявате с абортите не само си вредите на вас самите, но и в крайна сметка водите до промяна в законите и дори до забрана на абортите и за жените, които действително имат нужда - изнасилени, много млади момичета, жени с болни зародиши.
Няма такова нещо като „половин аборт“. Абортът си е аборт. Ти си взела решение да правиш аборти и ще си носиш последиците, включително бездетие, инфекции и така нататък. Най-добронамерено те съветвам да потърсиш ДРУГ лекар, защото често остават части от плацентата или от зародиша и могат да доведат до големи бели, инфекции, смърт дори
Отиди при ДРУГ лекар, за да ти каже второ мнение за работата на колегата си и за абортите като цяло.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4b15ed8f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Защо не си се пазила?
Има противозачатъчни и презервативи!

Преди около 5 години ми правиха такъв аборт и нямах кръв след това. Болки имах, но бяха поносими и само за 2, 3 дни.
Свържи се с твоята лекарка и й сподели за проблемите.
Тук всяка може да ти каже по нещо, но ние нямакак да ти помогнем.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 0eeb118218
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Послушай номер 1, консултирай се с друг доктор. Когато имате съмнение за забременяване можеш да пиеш ескапеле, но не го прави често, веднъж годишно. Аз така често приемах едно хапче и то не беше ескапеле а някакво друго защото живеех в чужбина, дори ми се случвало два последователни месеца, предполагах че не е добре но не бях сигурна защото се срамувах да споделя какво съм направила, докторът като чу се хвана за главата. По нататък ще спестя подробностите, когато не искате дете не го правете докато не сте сигурни, като веднъж ти се е случило да направиш аборт, просто следващият път трябваше да се пазите!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a7fbc92c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Купете си кондоми, бе. Ебало си е майката. Как ще ходиш да си убиваш децата през месец? Отделно, че е съсипващо за женското тяло.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b526a7ff9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от авторката: душата ме боли че си убивам децата и сърцето също, думи нямам за да опиша как се чувствам, но проблемите ми в семейството ми не са за още едно дете и аз не съм искала да си махам децатата, но така ме е писано цял живот да ме боли. Доктора който ми направи и двата аборта е най-добрия и признат акушер гинеколог каза, че няма проблем, че са минали 3 месец от първия аборт и че този вид аборт е щъдящ матката и нямало проблем

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 34f3b469d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Правиш секретар и ако не забременее добре, ако забременее аборт. Това ли е начина? Спирала, антични бебе.... това което правиш е абсурдно и недопустимо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker