Студенти зъболекари- малко известна алтернатива - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Студенти зъболекари- малко известна алтернатива
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2853 пъти
Здравейте скъпи читатели!

Реших да напиша тази история, тъйкато смятам, че има прекалено малко информация и много от хората в София не са чували и съответно не могат да се възползват от възможността да подобрят оралното си здраве. Именно за това ще се опитам накратко да разкажа за тази алтернатива.
Мястото е Факултет по дентална медицина, гр София ( за тези, които не са от София, такива има и във Варна, Пловдив)
С какви оплаквания и кой може да се възползва от манипулациите? - всички от деца до пенсионери без значение дали сте здравно осигурени или не
За децата се извършват обстойни прегледи, профилактични дейности-силанти, флуоризация; лечение на кариесчета, пулпити и тн
За възрастни хора-всичко с малки изключения(не се поставят импланти) като се започне от кариеси, ендодонтско лечение, щифтове, коронки, мостове, протези, чистене на зъбен камък, вадене на зъби и тн.
Цените са символични и се водят като дарения към университета- един вид се поема част от материалите. ( Няколко примера: фотополимерна пломба е 8лв, частични протези 15лв, цели-20, вадене на зъб-5 лв. )

Работи се със съвременни материали.
Студентите, които работим сме от 4, 5 и 6 ти курс и задължително това става под ръководството на асистенти!
Моля не приемайте това като вид агитация. Мисля, че всеки има право на информация и сам да прецени за себе си. За един това може да е ненужно и дори дразнещо, но за друг може да е възможност да подобри здравето си и с по-малко финанси.

Ще бъда благодарна да се публикува и емайл, в който можете да пишете за допълнителни въпроси или ако искате да се свържете директно с мен или мой колега. Друг вариант е да дойдете на място и да попитате някой из коридорите. Със сигурност ще бъдете насочени.


Хубав ден!

Mодератор - не публикуваме лични контактни данни, но в случая може да публикувате страници, адреси, телефони, където пациенти могат да се възползват от тази услуга.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: d7a4f26904
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чудесно е, че учиш толкова хубава специалност, но ако ви трябват „опитни зайчета“, защо не излезнете малко на улицата и не направите лична реклама с флайери - не заради самите флайери, а да ви видят хората. Може дори да сложите един стол в някой МОЛ или пешеходната зона и да правите безплатни прегледи и да каните хората при себе си
Защо го препоръчвам това - защото иначе при вас ще идват винаги само социално слаби хора с едни и същи проблеми, а и най-важното не можете да научите от тях - как да се държите с клиентите си и може би ще ви липсват по-разнообразни проблеми.
И още - защо не информирате студентите от другите специалности. Като студентка нямах много пари примерно, но сега никога не бих отишла да се упражняват на мен студенти с или без асистент. Това си е майсторлък все пак, иска си упражнение, но студентите не подбират много-много.
Отделно не знам до колко имате разни проекти или печелите точки при самоинициатива, но в училищата можете да направите някаква акция и така нататък
Ти по принцип си на добър път, поне горе-долу някаква „реклама“ направи и като завършите хора като теб имат после и пациенти (клиенти). Не стига в днешно време човек да е добър, трябва да се продаваш добре

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 97a39e2005
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Протезата е 20лв!? Сами ли я изработвате? Аз знам, че само здравни осигурени пенсионери могат да ходят там за лечение.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker