Защо съм постоянно уморена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Защо съм постоянно уморена?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1479 пъти
Здравейте, ще започна с това, че винаги съм уморена, а съм едва на 13. Имам около 9-10 часа сън, не стоя на електронни устройства много, ям здравословно и 2-3 пъти в седмицата бягам в парка. Понякога имам главоболие, ставам много ядосана (от нищото) и направо съм готова да заспя в часовете. Така съм от 1 месец. Моля ви помогнете ми или ми кажете какво може да е!
Благодаря
Н. 13

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 266cbed64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Постоянната умора е симптом на здравослвен проблем.
Първо, може да е свързано с липса на определени витамини (анемия). Сериозния дефицит, на който и да е витамин е съпроводен с умора, главоболие, запек, липса на енергия, задух, мускулни болки и тн. Отиди до личния лекар с тези оплаквания и той ще прецени какви кръвни изследвания да ти назначи.
Умората, от друга страна се свързва и с нарушенив на функцията на щитовидната жлеза. Може би е добра идея да се направиш изследвания и на тези хормони. Помоли личния лекар да ти даде направление за ендокринолог.
Аз съм имала и двете диагнози (анемия и възпаление на щитовидната жлеза) и тези симптоми са ми много добре познати.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 626762c4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мило момиче, ще ти кажа само да обърнеш сериозно внимание на това нещо. С мен се случи същото, точно, ама точно на тази възраст. Не се оправих... Организмът ми свикна с това, защото не само, че продължи години, ами и години, в които все още се развивах... Потърси информация за "синдром хронична умора", "серотонин". При теб може да е нещо съвсем друго, нещо временно, но все пак се почувствах длъжна да ти разкажа моята история. Дано родителите ти търсят медицинска помощ, докато не се разбере от какво е.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 79057f3be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Може само да си мислиш, че ядеш здравословно. Палмовото масло е в почти всички сладки продукти по магазините, сиренето което е по-евтино, както видя по новините не е направено от мляко, а от палмово масло. Присъства дори в някои видове диетичен хляб. И това нещо като влезе в организма се отлага трайно по стените на кръвоносните съдове, а от там намалява притока на кръв и кислород, което води до постоянна намалена енергия и жизненост, отпадналост и ленивост. А с времето като се натрупа достатъчно може да предизвика и запушване-инфаркт. Никотина е друг фактор който също стеснява съдовете. А ако си от София освен това поглъщаш и отровите, които ръсят над главата ти натовските самолети от Чемптрейлс. Щом НАСА го призна даже, че тия бели мрежи в небето над най-големите градове са страшни отрови, няма какво да говорим. Тия химикали водят до диабет, намалени функции, повредена психика и ум, рак и всякакви други проблеми. До тук 2 неща които са престъпление срещу човечеството, за които човечеството знае и гледа с пълно овчедушие. А списъка с такива е много дълъг. Но такава е волята на хората. Партии има всякакви и най-различни, но хората са тези които според ценностите си, избират правителствата си. Като цяло хората следват най-ниското съпротивление, и съответно получават резултата. А има и друг фактор. Народ който доброволно сложи демократичните принципи над християнските е загубен. Такъв народ прогресивно губи разсъдък и от там взема пагубни решения, става лесен за манипулиране, неспособен да различава добро от зло. Ето до това води-утре ще ги чипират и пак ще гледат като телета. Такава е съдбата на всички народи които приеха гей браковете. Да не забравяме, че и в България имаше гей паради, а народа гледаше пасивно, тоест съучастно. Така, че и тя е в кюпа. Кой може да ти помогне? Национално отговорно правителство. Но нещата които би мислило да направи такова няма да се харесат на хората, затова и няма как да бъде избрано такова. Това би означавало край на познатата ви демокрация, скъсване с ЕС и НАТО и още много други неща. А страха човешки е страшно нещо. Алтернатива-бягай в Русия.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 17be935a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката: Благодаря Ви, за помощта! Ще взема някакви мерки, а между другото има ли как това да е от недоспиване или твърде много стрес? :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: c41ebbb7e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Щом спиш по 9 часа няма как да е от недоспиване, стреса влияе, но ти прецени дали ежедневието ти е толкова стресирано, не би трябвало да е на 13 години...

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 15b311cc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да, може да е от недоспиване или твърде много стрес.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d10325ff54
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-добре иди на лекар и поискай пълна кръвна картина. Може да се дължи на какво ли не, лошо хранене (с тия боклуци, които продават по магазините, само се заблуждаваме, че се храним здравословно! ), липса на определени витамини и микроелементи, стрес, хормонални проблеми... ама може и да е нещо напълно безобидно, например фактът, че тялото ти расте и се развива интензивно и съответно му трябва повече сън и повече енергия. Обаче само лекар може да установи точната причина и той след сериозно изследване. Не се тревожи, най-вероятно не е нищо, ама нищо сериозно, но е важно да се открие защо става така и ако трябва да се вземат мерки.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 3e2efd4ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Честата мастурбация също води до отпадналост.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker