Става ми лошо вече много често - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Става ми лошо вече много често
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 4753 пъти
Здравейте, мили хора.
Имам въпрос и не знам какво да правя вече. Попринцип от малка ми става лошо в автобус и кола. Но напоследък става по-зле.
Не знам дали става нещо с кръвното ми (то е ниско, 80/60, но съм много слаба, и каквото и да правя не вдигам повече от 42 кг при 1. 56м). Преди често ме болеше глава, сега пък имам много здравословни проблеми свързани с половата система. Изписаха ми противозачатъчни, освен зацапване, по-често огладняване, други оплаквания нямам от тях. Сега дори като огладнея и ако не ям веднага ми става много лошо, замаяно. Преди една седмица дори повръщах 2 дена. Напоследък и в тролея ми става зле, изведнъж ми става едно отпаднало, главата боли, на стомаха ми става лошо и се принуждавам да сляза на друга спирка и ходя пеша. Преди съм повръщала като се возя в автобус и кола, но това беше като бях малка. Преди няколко седмици повърнах точно като пристигнахме. А пък от въртележки, сърфове, виенски колела и т. н. по панаирите не ми става лошо.
Не знам дали има връзка, но мисля, че имам проблеми с вестибуларния апарат - когато ходя и например се обърна назад да видя дали идва кола и в момента, в който се обърна напред залитам.
Не знам и какво да обяснявам на лекаря ако трябва да ходя, на мен ми писна да ходя всеки месец по няколко пъти на лекар, все нещо ми има.. Моля ви, ако знаете нещо по въпроса, да ми помогнете.
Моля модераторите да публикуват историята ми, защото тук съм публикувала много истории свързани със здравословни проблеми, а така и не биват одобрявани!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: a252151b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Освен, че 80/60 е много ниско кръвно налягане границите ти са много близки само 20 мм. живачен стълб.
Трябват сериозни прегледи и от кардиолог.
Успех

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cd6df48fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Пробвай поне 2 седмици да ядеш здравословна и разнообразна храна, ама толкова, колкото ти се яде. Ако нямаш никакво подобрение - върви на лекар.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fdfcaf1f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 27 години и тежа около 44, 45 кг а съм и по висока. Забелязала съм че когато съм във стресов период не мога да кача и дори свалям. Но иначе предполагам си качвам доста по безпроблемно. И аз съм с ниско кръвно и трябва да пия повече кола, кафе и да ям сладко, случвало ми се веднъж, два пъти да ми прилошее от това, смисъл рядко. Ама да ти прилошава от автобусът и въртелешки може да има нещо общо със вестибуларния апарат. Според мен може проблемите ти да идват от противозачатъчните, ако тези не ти действат добре да ти изпишат други, ниското кръвно няма общо със половата система или килограмите. А за какво точно ти изписват тези противозачатъчни?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 25ff830e82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   авторката
Ясмина е за яйчниците, десния е много злв, кистозен, беше и възпален с маточната тръба, абееее, да Ви кажа няма ден, който да не ми има нещо и да съм здрава.
И това много ми се отразява, буквално всяка седмица почти съм по лекари и то за сериозни неща. Например днес разбрах, че съм имала възпалени лимфни възли (не помня как се казваше възпалението).
И да, може стреса да има влияние, не знам. Старая седа ям по няколко пъти на ден, каквото ми се прииска, никога не се ограничавам. Майка ми казва, че има прпбшвми с вестибуларния апарат, но нещата, които тя ми описва са различни, например ако има някой около нея да прави резки движения и т. н. и й ставало лошо. А при мен това го няма.
За сега ги спрях, защото ми предстоят хормонални изследвания. Общо ги пих два месеца. Не знам дали е от тях, но честно казано не ми се обикаля всеки ден по доктори, пък личния вече не иска да ми дава направления...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fb8fa60c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Явно ти е омръзнало да ходиш на лекар, но мисля, че трябва да идеш в този случай.
Друг съвет, който мога да ти дам е да започнеш тренировки, свързани с натрупване на мускулна маса и здравословна диета за напълняване. Може би така ще успееш да вдигнеш малко килограмите. Моя приятелка беше мега слаба и с тренировки успя да "напълнее" малко на мускули, а те тежат повече. :)
Успех

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fdfcaf1f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това са единствените противозачатъчни който и аз съм пила но преди години, за нещо отностно цикалът, аз ги приемах само един месец и ги спрях, оправих се бързо. Нямала съм странични ефекти докато ги пиех може би само тези че се напълнява от тях, по скоро при мен беше във областта на гърдите. Отделно по принцип един два дена докато ми дойде винаги получавам там напрежение и подуване, слаби болки в стомаха но всичко отшумява. На теб може да ти действат негативно, добре че си ги спряла за малко, както казах ако трябва отиди да ти изпишат други след като ти минат изследванията. Нямаш друг вариянт освен да ходиш по доктори, тук трудно някой може да ти помогне, успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker