Как да оздравея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Как да оздравея
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1334 пъти
Здравейте!
Момиче на 20г. съм. Тази година беше супер ужасна за мен. Разболях се и се влачих болна няколко месеца докато състоянието ми не се влоши до толкова, че да вляза в болница за 3 месеца. Общо 6 са месеците в които съм боледувала. Бях 65кг. сега съм 45, метър и седемдесет съм висока. Откакто излязох от болницата все се опитвам да си стъпя на краката мина вече месец но резултат - никакъв. Спортистка съм, тренирам плуване и бойни спортове, а отделно поддържам форма със спортно бягане 5км. веднъж седмично и стрийт фитнес главно през топлите дни. Но откакто се разболях вече не съм същата - каквото хапна, в тоалетната - не е разтройство но е кашесто, пада ми кръвното, прилошава ми, чувствам се отпаднала и изтощена, но нищо не правя, на легло вече 2 месеца, зарязах тренировките, уволниха ме от работа, вече не съм същия як и надъхан човек, а един парцал лежащ на гърба на родителите си. Ходих по лекари, отново и отново, личната ми лекарка пъшка - ми то трябвало време да мине да го карам по- леко. Да ама аз вървя към по- зле та към най- зле, започнах да имам проблеми с цикъла, който се изразява с нечовешки болки и освен това е супер обилен, а преди аз не съм се оплаквала от подобни проблеми. Мисля, че по време на боледуването съм загубила някакви вещества - витамини и минерали и се чудя дали да не започна да приемам. За това се обръщам към този сайт, ако някой има на идея как да се оправя и да се стегна, защото тялото ми тотално ме е предало, а това ми се отразява зле на психиката. Раздразнителна съм и все по често се затварям в себе си, а не искам това да се случва. Моля, помогнете ми!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: e9bca80b1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За болест на Крон изследваха ли те?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ca57f35b4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правила ли си по-специфични изследвания. Според мен е хубаво ендокринолог да те види. Проблемите с менструацията може да се дължат на хормонален дисбаланс. Така с чакане не става. Ако можеш да си позволиш се консултирай на частно при друг лекар. От какво си боледувала, за какво си лежала в болница, там какво ти казаха? Трябва ти лекарска консултация, а не съвети от хора тук...

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8423c113d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей, да тялото ти се е изтощило. Яж телешки черен дроб и калорични храни и започни пак да тренираш полека. От какво беше болна?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: ae286059b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Лежах в инфекциозно отделение, инфекция на стомаха, поне така го диагностицираха. Каквото ядях го повръщах, на няколко пъти ме връщаха вкъщи, защото било уж само вирус докато не вдигнах и температура една вечер и се наложи да ме приемат за месец. Пуснаха ми изследвания, кръв, урина и прочие, изследваха ме и за болестта на Крон, но теста беше отрицателен. Лекуваха ме с антибиотици и ми вливаха банки, защото се бях дехидратирала, вливаха ми и глюкоза интравенозно доколкото си спомням. Изписаха ме с препоръки за повече почивка и толкова, но аз продължавам да се чувствам не добре и да не се възстановявам, а минаха почти 2 месеца откакто излязох от болницата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker