Паник атаки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Паник атаки
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 1409 пъти
Здравейте,
Аз съм младо момиче и напоследък получавам паник атаки. Наскоро разбрах, че родителите ми ще заминават за чужбина и това ме притеснява много. Адски много ги обичам и те са всичко за мен, не мога да си представя, че ще са на 2000 км от мен и че няма да бъдат у дома, когато се прибирам от работа. Датата на тяхното заминаване наближава, а на мен ми става все по-зле и по-зле - треперя, става ми лошо, задушавам се, плаче ми се, но не мога да се разплача и започвам да се паникьосвам. Споделих им, но те искат да замина с тях, а аз искам да си завърша догодина университета тук и евентуално да уча магистър в чужбина. Отделно имам проблеми в работата и трудно съвместявам учене, работа и социален живот и това затруднява още повече нещата. Не знам какво да правя, как мога да превъзмогна тези паник атаки, пробвах какво ли не - медитация, изпразване на мозъка, дълбоко дишане и издишане, четене, гледане на филми - не и не, нищо не помага. Моля, някой да ми даде съвет, защото ще се побъркам! Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8015e441af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. Започнах да получавам паник атаки, когато бях 15 годишна. Опитвах се да ги спра сама, но нямаше резултат. Според мен е редно да се обърнеш към психолог. Аз ходех няколко месеца на консултации и ми помогна много. Сега съм много по-добре. Е, разбира се имала съм доста напрегнати ситуации, но да чукна на дърво от лятото не съм получавала П. А.
Момиче 17г.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 88a6233678
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Разбирам, че досега не си живяла отделена от тях. Щом си студентка и завършваш, значи си вече на 22-23 години, което е добра възраст да свикнеш на самостоятелен живот. Усещаш с тях сигурността, която си чувствала и като малка. Да си отделена е нещо ново за теб. Аз живеех в общежитие през студентските си години. Нашите ме докараха в новия град, свалихме багажа, пихме по 1 кафе в близко заведение и потеглиха обратно. Почувствах се много зле. И те бяха тъжни. Първите дни бяха кофти, особено като не познавах никого. Но бързо свикнах и вече се чувствам по-добре, когато знам че съм независим, пълноценен човек. Поддържайте контакт през Интернет, 2 000 км предполагам значат някъде около Германия - има много нискобюджетни полети из цяла Европа. Можеш буквално да ходиш всяка седмица, ако хващаш промоции, но не те съветвам чак толкова често. :) С времето ще осъзнаеш, че това е нормалният ход на нещата и ще бъдеш щастлива, както и те - че са отгледали пълноценен човек.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b121a90459
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм в същото положение

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d26b8bf1ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Както казва номер 3, трябва да свикнеш да живееш отделно от вашите. Не може на 22-23 да си като момиченце на 4, което плаче като мама си тръгне за малко.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4831f85d3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Отиди на психолог. Иначе може да пътуваш често при тях докато завършиш. А после няма лошо да отидеш при тях. Нямаш ли друг роднина, който да е с теб тук-баба, дядо, брат, сестра, братовчеди и пр.? Но на тази възраст е добре вече да ставаш самостоятелна. Та ти си жена вече. Не може цял живот да си залепена за мама и тате.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: fcbc29419c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз получавах паник атака сигурно 1 година. Момче на 24 години съм. Вече няма и помен от тях, защото реших да се стегна и си казах край. Работата е там, че трябва да приемеш това кеото са решили родителите ти. Ако искаш не заминавай, но приеми факта, че те искат да отидат в чужбина. Виждам, че работиш и учиш гледай да мислиш повече за там. Когато си заета постоянно с нещо няма да мислиш и за паник атаките и те ще отминат от само себе си. Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 972f3dbd6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката: От "мама и тати" съм живяла отделно повече от годима. Проблемът е, че едно е родителите ти да са на 1 час от теб с кола, друго е да са в друга държава. Самостоятелна съм си, не се безпокойте, работя от 16 годишна и си се издържам сама от тогава. Не е хубаво да съдите хората какви са без да ги познавате. Към номер 6: имам роднини, една баба, за която се грижа и се притеснявам и за нея, защото и тя много тежко преживява заминаването на майка ми. Обмислям да отида на психолог и предполагам, че ще го направя в най-скоро време! Благодаря Ви!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker