Ситни пъпчици по бузите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Ситни пъпчици по бузите
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 3394 пъти
Здравейте,
На 20 години съм и вече от година някъде имам тези ситни пъпчици по бузите. Отидох на дерматолог изписа ми лечение, което в крайна сметка не помогна.. Точно обратното, започнах да давам алергични реакции към кремовете, които ми изписа (страшно агресивни, антибиотични и изобщо не за моя проблем, в последствие го разбрах), цялото лице ми ставаше на червени петна и сърбеше ужасно. Спрях ги, разбира се. Като цяло май не нацелих добър лекар, самият преглед дори беше под всякаква критика. Както и да е. Като по-малка имах проблем с акнето, но изчезна, винаги съм имала проблемна кожа. Но сега става въпрос за някакви много малки пъпчици, дори не знам дали са пъпчици, които са в областта на бузите, отстрани около устните ми и носа, не толкова към скулите. Много са гадни, защото не се махат, само се разраняват. Мънички са и са една до друга в тази област, на друго място ги няма. Опитам ли се да ги махна, стават ужасни рани, които си стоят по страшно много време, а след това и белези. Промених 5 пъти сигурно козметиката и кремовете, които използвам, като започнем от най-евтините и стигнем до много скъпи, разлика няма. Някой да е имал подобен проблем или да знае какво може да ги предизвиква? И също, ако е възможно, да ми препоръчате добър дерматолог в София, защото след този се наплаших доста...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: d218a2acb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Не се обиждай, но всички свиркаджийки имат тези пъпчици. Просто се получава от многобройните сексуални актове и най-вероятно е алергична реакция от спермата по лицето. Кожата около носа и скулите е доста нежна. Не давай да ти се празнят по лицето и всичко ще е наред. Абсолютно всички магистрални проститутки ги имат и за това не се притеснявай. Но се мий само със сапун и гледай да е антибактериален. Хайде успех, бял кахър е твойто!

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 46b5997fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Смени си балсама за коса. Може да е от някоя съставка, която запушва порите.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6e3371c470
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   По-голяма глупост не бях чувала! Не го слушай, момиче, ако имаш такава алергия, а такова медицинско състояние наистина съществува, но е много рядко и обикновено е придружено и с алергии и към други протеини, полени, лекарства, щеше да имаш оплаквания по-скоро в областта на гениталиите. Твоят обрив може да е причинен от агресивна козметика, лекарства, или да е на хормонална основа. Алергологът номер едно да не се изказва неподготвен, защото, ако наистина диагнозата, която постави на момичето е вярна, изобщо не е бял кахър, а много сериозно заболяване. Но пък знае ли човек, той познава явно от много близо "абсолютно всички магистрални проститутки", а аз нямам неговия богат опит. Желая ти бързо оздравяване! Strinka71

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8d27dd05fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Номер 1 как са ти допуснали просташкия коментар? ! Към авторката:И аз имах същия проблем преди 2г(на 22 съм) не се мажи с каквото ти падне и кой каквото ти каже. Спри за малко сладкото, млечните продукти, мазно и пържено и си готова. След като се изчистиш ги яж, но не прекалявай. Купи си и витамини за коса, кожа и нокти на GNC! Успех :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8313e398e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   О, Боже, пак ли такива глупости? ! Аз от 8 годишен имам пъпки чак до сега и не страдам. Кви са тия тъпи теми? Хората нямат кво да ядат, животни мрат по улиците, милиони дървета са изсичат всеки ден, на прага на 3-та световна война сме, тоя с едни пъпки ни занимава! Гледай си живота. То се е видяло, че кремовете само влошават нещата. Кой го интересуват твоите пъпки? Никой няма да те закача.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 61713c31e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Първо искам да кажа на номер 8, че не пъпките на момичето са виновни за положението на света в момента. Аз също страдах от акне и то никак малко, но го излекуват със силни антибиотици за 3 месеца.
След това за белезите и за ситните пъпки използвах кремовете на Биодерма (едни зелени) виж ги ако искаш

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c76f7f4bde
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

11.   Отиди на дерматолог, алерголог и тн, може да е алергия, знам че цинковата паста помага за гъбички, ранички, акне и под.. (ж. 27)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f915dc06cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 8 ти луд ли си? Ние хората какво да направим, че хората няма какво да ядът, дърветата не знам си какво, животните. Да не сме Господ. Направи нещо по въпроса. Момичето просто има проблем и търси помош. Аз също съм жена и търся помощ за такива проблеми, защото е неприятно и смущаващо. Какво да направи момичето заради това, което се случва по света? ! Я се стегни! Никой освен Господ не може да направи каквото и да било.

От номер 5

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f915dc06cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Номер 8 ти луд ли си? Ние хората какво да направим, че хората няма какво да ядът, дърветата не знам си какво, животните. Да не сме Господ. Направи нещо по въпроса. Момичето просто има проблем и търси помош. Аз също съм жена и търся помощ за такива проблеми, защото е неприятно и смущаващо. Какво да направи момичето заради това, което се случва по света? ! Я се стегни! Никой освен Господ не може да направи каквото и да било.

От номер 5

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d087a7cefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Здравейте,
Номер 1, през живота си съм имала един сексуален партньор, проблемите ми започнаха около половин година след първия ми акт, включващ описаното от теб, а и сме във връзка от разстояние, Та за съжаление и да искам, няма как да е от това :д страшна простотия, не знам и аз как е допуснат този коментар... номер 8 изобщо няма да го коментирам, като ти се вижда ненужна темата, защо реши да я отвориш, прочетеш и коментираш? Като не те интересува, ходи помагай доброволец някъде и не се занимавай с простосмъртните ни проблеми :)) на всички останали благодаря.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker