Момичето, с което се срещам, има HPV - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Момичето, с което се срещам, има HPV
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1795 пъти
Здравейте,
Има едно момиче, с което наистина много се харесваме. Аз съм на 31, тя на 25. Познаваме се от година и нещо, имаше доста силна химия, но по стечение на обстоятелствата чак сега започнаха да се случват нещата. На една от срещите ни тя ми каза "Виж, много те харесвам, но трябва да знаеш нещо. Имам заболяване, от което се лекувам... ". И ми обясни за Палинома вируса. Има различни форми, но при нея явно е по-опасния вариант, понеже има голям риск от рак на матката. Беше се подложила на доста тежко обгаряне, сега пие някакви хапчета, но напредъкът е малък. Четох за този вирус, реално е доста разпространен, почти половината хора по света го хващат в един или друг момент, но повечето му варианти са безопасни. Обаче има и по-опасни, при които има риск от рак - на половата система, на гърлото - зависи къде ще попадне. И презервативите не помагат в случая. При орален секс също човек може да се зарази, вирусът може да попадне в гърлото. При мъжете рискът от рак е по-малък, но пак в следващите няколко години бих бил рисков за партньорките си.
Така или иначе наиситна я харесвам и й казах, че съм готов да опитаме. Една вечер след срещата я заведох вкъщи, доста се разгорещихме, но не стигнахме до секс. Само ме свърши с ръка. Но ще бъде трудно - секс не можем да правим, не мога да я задоволявам орално и дори с ръка. Някой има ли опит във връзка с човек с подобно заболяване?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9993e4ffd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, аз съм на мястото на приятелката ти. Да, наистина не е никак приятно, но ХПВ не означава прокажен ;) А ти явно не я харесваш кой знае колко след като вече мислиш и за евентуалните ти други партньорки.. По принцип този вирус е на хората със по-слаб имунитет. Истината е , че почти всяка жена има или е имала някой от генотиповете поне веднъж в живота си. Също така по отношение на вирусите жените обикновено са тези, които ги ловят, докато мъжете главно са преносители. ХПВ не е спин нито нещо кой знае какво - просто трябва да се следи ;) Ако имаш силен имунитет няма за какво да се страхуваш, но ако смяташ просто да я изчукаш за тефтера, по-добре не го прави. Тя ти се е доверила,защото наистина те харесва и повярвай ми не е лесно да го споделиш това като знаеш как реагират повечето необразовани хора... Ако имаш сериозни намерения бъди с нея,ако не - недей да разбиваш надеждите и доверието е моя съвет.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: adc3af6f7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това изобщо не трябва да те притеснява, ще се излекува (говоря за външното проявление на вируса) и ще имате нормална връзка. Това е много по-често заболяване отколкото предполагаш, страшно много хора го имат. Този вирус има много типове, някои от тях нямат външно проявление и дори казват, че човек, който е спал с поне 3-ма човека със сигурност го има в тялото си. Трябва да оцениш факта, че ти е казала, защото това е много трудно да си признае за такова нещо. Аз имах връзка с момче няколко месеца и не правихме секс заради това, беше ми много трудно да му кажа, не знаех какво ще си помисли. Накрая събрах смелост и му казах всичко и бях много щастлива, че той ме разбра. Страхувах се да не ме зареже и знаех с какво мнение ще остане за мен. Подкрепяй момичето, бъди до нея (това е много труден момент). Може би 80% от хората живеят с някоя от разновидностите на този вирус без да знаят за това и то не пречи по никакъв начин, а когато има външно проявление - това се лекува. Ако наистина държиш на нея това изобщо не трябва да те спира. Много скоро всичко ще е окей. :)

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 90546a8227
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много хубаво че ти е споделила, горкото момиче. И това не е вярно че всяка жена се заразява според мен, просто партньор е бил нечитав или е ходил с такава жена, има ги всякакви боклуци.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3bebc8d5b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора,
Благодаря ви за подкрепата. Номер 1 и 2 - работата е там, че не става дума просто за някоя разновидност, а за високорисков щам. Тя ми каза, че е била в предканцерогенно състояние, което лекарите са третирали. Така че риск от рак на пениса или гърлото при заразяване от моя страна има.
Иначе я харесвам, но нека да бъдем реалисти. Винаги има вероятност една връзка да не потръгне. Няма как да знам, че ще си паснем като двойка, така че да - има вероятност и да не се получи, да имам бъдещи партньорки и е съвсем нормално да не искам да съм преносител.
За подкрепата, ще я подкрепям дори и да не се получи между нас. С нея си бяхме приятели преди да започнат да се случват нещата, помагал съм й винаги, ще й помагам и занапред.
Четох за един метод - по време на половия акт мъжът остава с боксерки, вади пениса през дупката на бельото и слага презерватив. Така се избягва триенето на кожа в кожа и се намалява значително риска. А при орален секс се покрива влагалището с разрязан презерватив. Ще съм благодарен, ако някой сподели подходящи сексуални практики за този случай.
Номер 3, не мисля, че трябва да осъждаме човек заради някакво заболяване. Познавам бившия й приятел и е свясно момче. На всеки може да се случи, още повече, че презервативите не предпазват много в случая.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 81ca74b1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторе в никакъв случай, не рискувай! Това че някъде пише, не значи че така би се предпазил от заразяване. Всеки може да се зарази, но това не означа че здравия трябва, да мисли за болния. Да бъдем реалисти, както казваш ти. Не причинявай, това на себе си! Защото не само теб, ще обвиняваш в случая, а най-вече нея. Има много жени на цялата планета земя, не свеждай избора си до минимум. (Ж 20)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker