Проблем с ходенето до тоалетна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Проблем с ходенето до тоалетна
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1783 пъти
Преди около година ми се появи един проблем - преди да отида на работа или някъде сутринта имам разтройство. И това не е всеки ден, понякога може цялата седмица да е така, понякога само 2-3 дни в седмицата. Също така и след това понякога имам болки в стомаха. Не знам какво да правя, постоянно пия хапчета против разтройство, а знам че редовния им прием е вреден, но просто нямам друг избор, защото е супер неудобно да ходя по голяма нужда на работното място. Не знам да отида и на специалист, какво да му кажа, че понякога сутрин като ще излизам някъде ме кара корема.. Защото ако ще си стоя вкъщи цял ден си ходя нормално! Смятам, че всичко е на психическа основа, но не знам с какво да го спра, без да ми влияе отрицателно на здравето или да ме докара до другата крайност - запек. Моля ви, някой ако има подобен проблем, да сподели своите симптоми и лечението си, както и начините с които се справя при натоварено ежедневие. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 37d092938d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знам, че първото нещо, което човек прави е да вземе това, което му е казано от рекламите. Но разтройството е сигнал на тялото, че иска да махне нещо. Това може да са чревни паразити, може да са гъбички (кандида). Може да е възпаление. Може да е дисбактериоза. Може да е алергия към глутен. И такива неща не се оправят с хапчетата от рекламите. Нито с ходене по доктори. Защото никой не познава тялото ти по-добре, от самият ти. Така, че ако трябва да питаш някого, това е самото ти тяло.

Ще ти кажа аз какво бих направил - първо, започвам да взимам хубав пробиотик, за да помогна на чревната флора сама да се справи. После - спирам всякакви сладки неща (подхранват гъбичките и паразитите в червата) и изделия от бяло брашно (източник на глутен) поне за месец. После, взимам анти-паразитен препарат - Zentel или някакъв с албендазол. И накрая, сменям позата на изхождане с клекнала. Защо ли? Защото между тънките и дебелото черво има една клапа - илеоцекална. Тя пропуска само в посока към дебелото черво и предотвратява връщане на фекална маса и бактерии обратно в тънките черва при дефекация. Но има една подробност - тя работи добре, ако се притиска с бедрата, в клекнала поза (ето така http://squat. beinsa. info/images/squat_BM. jpg). Не ме питай защо - човек просто така е устроен от природата, да се изхожда клекнал. Но когато го прави седнал няма какво да притиска и уплътнява клапата и при напъване тя пропуска токсични отпадъци и бактерии обратно в тънките черва. Те се възпаляват с всичките последствия - разтройство, болест на Крон и т. н. Ето, чето повече http://squat. beinsa. info

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 47ae0a0b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Определено е най-добре да идеш на специалист. Обясни му ситуацията, както си е. Няма нищо срамно.
Иначе си мисля, че някой пробиотик за продължителна употреба би могъл да помогне. Както и леко успокоително от сорта на мента, глог и валериан.
Мисля, че причината е в това, че се притесняваш да ходиш на работното място. Ако го преодолееш, вероятно и проблема ще отшуми.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 83202ce290
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много е вероятно да е на психическа основа. И аз бях влязъл в такъв кръг, всеки ден закъснявах за работа, защото не можех да си вдигна гащите сутрин. Събота и неделя - всичко беше нормално, но дойде ли понеделник, душа да ми е яка. С времето промених настройката си, не мисля за това и се изхождам нормално.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 45d307337f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Е добре де, защо за сериозни проблеми, все пишете в анонимни сайтове? Няма ли доктори и болници, и кабинети за тези проблеми?
----
Кой ви ги дава тези хапчета против разстройство? Хапчета не се пият на юнашко доверие, а по предписание според случая.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4c01a1a399
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Купи си лекарството Анафранил - той много запича поради антихолинергичните му ефекти.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5cc94b5ae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм със същия проблем, с тази разлика, че ходих на лекар, пускаха ми изследвания и за бактерии и за какво ли не. В момента чакам резултати за рак на дебелото черво. Общо взето спокойствие му е майката, но няма как да спрем да ходим на работа за съжаление. Въпреки че аз съм на път да предприема точно това. Здравето е най- важно. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bb12fc701f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Човек, отивай бързо на лекар и не го отлагай! Моя приятелка се оплакваше от постоянно разстройство, отлагаше от днес за утре да отиде да се прегледа и накрая направи перитонит, и щеше да си отиде от едното недоглеждане.. Не искам да те плаша, може да е на нервна почва, може да нещо съвсем безобидно, но.. това ще ти го каже само специалист! Когато става въпрос за здравето ти, НИЩО не е срамно. Ще му кажеш това, което и на нас, на докторите това им е работата, нонстоп се сблъскват с какви ли не случаи, от които ние изпитваме неудобство, а пък за тях си е ежедневие. Дори да си здрав, поне ще чуеш професионално мнение и ще знаеш как най-адекватно да си решиш проблема.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bc95a51be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хламидия

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 9ec4b9f1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Най-вероятно всичко е на психическа основа, така че не се тъпчи с лекарства. На мен ми се случва рано сутрин ако не съм спала добре или ако нещо ме притеснява. Така, че вземи си нещо успокоително на билкова основа и гледай да се наспиваш добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker