Нормално ли е или е болест? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Нормално ли е или е болест?
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3137 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 14 години и според мен имам сериозен проблем. БЯЛО ТЕЧЕНИЕ! Имам го от лятото на 2008г, а през април 2009г. ми дойде менструацията. Смятах, че е естествено до идването й. Сега вече съм много притеснена. НЕ знам какво да правя. Течението ми продължава и до сегашния момент и имам чувството, че напоследък е по-обилно. Писах в няколко форума, четох книги за женските болести и стигнах до извода, че при мен вече нещата не са нормални. Най-добрата ми приятелка също го има постоянно, но тя смята, че това не е проблем. От месец и половина си самоназначих /след доста положителни мнения във форумите/ Монилия Албиканс 15 СН. Вземам го през ден, като почивка правя винаги в неделя. За сега няма никакво подобрение. Моля, ако и Вие имате подобен проблем или сте имали, споделете лечението си. И още един въпрос... какви изследвания трябва да ми се направят ако отида на гинеколог?
П. П Имам си майка, не ме питайте това, но не ми е спокойно да говоря с нея за тези неща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: ae78c507b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   аз имам същия проблем.. и май всички мои връстнички, а съм на 16 ! незнам какво да правя, споменавала съм на майка ми, но без подробности, не съм свикнала да говоря за такива неща с нея .. чела съм много за това и в някои източници пише, че е нормално за тази възраст, в други, че може би има някаква гъбична инфекция..

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: faf67ea2b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, и аз имам но моето е вече по малко, преди взимах клотримазол вагинални глобули вътре са по 6 май че, струват някъде 5-6 лв. Има си описание вътре прочети го преди да ги използваш, на мен ми откриха заболяване което ще почвам да лекувам скоро. Но за по-голяма сигурност. отиди на гинеколог поискай направление от личния за да не ти излезе много скъпо, защото в моя град без направления ами на частно прегледа е 20 лв отделно лекарствата. Пробвай да си вземеш 2 опаковки клотримазол, дават го без рецепта, и ги използвай и двете опаковки както е описано там, и виж дали ще има подобрение, ако няма отиди на гинеколог и той ще прецени какво ще лекувате и какви изследвания да ти пусне. Клотримазола не вреди пробвай нищо не губиш. Аз за профилактика си слагам по 1-2 глобулчета в месеца в началото и в края на месеца.
Успех, дано да съм помогнала :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 16e204a84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хе знам къде и какви книги си чела, но бялото течение е нещо съвсем нормално. Нормалната жена отделя между една и две чаени лъзички такъв секрет, като гъстотат му и цвета зависят от това в коя фаза на цикъла си, ако си в овулационната фаза например, течението ти става почти прозрачно и по/течно... колкото повече набличава датата на менструацията ти толкова по/гъсто става течението му, а цвета му може да се промени до млечно бяло. Не е нормално само ако миризмата му се промени рязко, както и ако цвета се промени, например в зеленикаво или жълтеникаво. Бялото течение са секрети, отделеи от матката и шийката на матката, който служат за защита на флората на влагалището и улесняването на достигането на сперматозойдите до яйцеклетката.
Дано да ти е помогнало това, което съм написала.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 056ebcdcb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Взимайте, взимайте - и клотрамазол и каквото друго ви падне. Продължавайте да ходите с голи кръстове, с къси полички, да не си миете ръцете преди да се пипате там и давайте да ви пипа кой ли не, после взимайте антибиотици и всичко ще е ОК! Е, и после събирайте парички колкото за половин апартамент за ин-витро процедури, ама това са подробности...

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 73b3b9ebee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От авторката:
Номер 2- благодаря! Личният ми лекар е мъж и малко ме е срам да му поискам направление за гинеколог... За клотримазол съм слушала от сестра ми. Тя е на 22г. и го беше използвала преди няколко месеца, но заради разликата в годините ни, не посмях да опитам.

Номер 3- много благодаря! Успокои ме и сега не се притеснявам толкова. Течението ми си е точно бяло и когато наближава дадата, в която ще ми идва става по-гъсто, по-обилно и по- бяло /ако може така да се каже/.

Номер 4- не ходя с гол кръст за да не си простудя яйчниците, а поли изобщо не нося, защото не ми стоят добре. Но това са подробности. Не разбрах смисъла на коментара, но както и да е. Все пак благодаря, че се включихте.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 73b3b9ebee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторкеее и аз съм същата но проблемът ми е в това че май течението ми не е типично бяло течение. Тоест когато съм без ежедневка си е бяло но сложа ли после виждам че е леко жълто. Това сигурно вече е ненормално нали?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ae78c507b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От 1 до 4 : Не съм от тези, дето ходят разголени и не мислят за здравето си, нито пък съм привърженичка на късите полички. За "пипане" неможе да става и на въпрос, извинявайте, но не всички тийнейджъри трябва да се слагат под общ знаменател (останали са и такива, които мислят с главата си). Затова не говорете в множествено число :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 25e3cd1d13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Това е много нормалн тъй като ти е дошла менструацията затова се усилва, и аз съм със същия проблем както и много мои познати, но трябва да знаеш, че не е проблем нормално е усилило ве е тъй като хормоните във теб бошуват и незабравяй да се миеш по-често така, ще имаш много по-рядко бяло течение :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 2cb0a9d771
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката:
Благодаря на 8!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker