Моля ви , помогнете ..не знам от какво боледувам.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Моля ви , помогнете ..не знам от какво боледувам..
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1405 пъти
Здравейте, това което искам да ви разкажа е много но ще се опитам да разкажа накратко.. Това, което ще Ви споделя е свързано с моето здраве аз съм момиче на 19 години.
До преди 4 5 месеца дори и повече имах много стрес в живота си в дните си останахме без квартира в чужбина с майка ми.. преживях любовни мъки.. тогава загубих килограми, всеки ден проливах сълзи като крокодил.. вече от близо 4 месеца имам храчки придружени рядко с жили кръв.. болки в гърлото, но не толкова силни и чести, нямам температура, не повръщам.. кашлицата я има през деня, суха, но много рядко.. да кашлям може би през час по малко.. не мога обаче да надебелея скоро правя 20 а съм 42 кг. Също имам болки в гърдите и задух задухът стана постоянен до преди една седмица и вече нямам спокоен ден ходя на работа и също може да се каже че и тя малко ме натоварва макар, че не е толкова трудно но нямам избор.. да отметна, че при физическо усилие се случват повече тези симптоми.. като заспивам няма нищо, като се събудя няма нишо, като отида на работа и поработя малко се почва.. преди 2 месеца ходих на кардиолог казаха че ми няма нищо на сърцето, след това ходих по болници.. правиха ми рентген на гръден кош пак не излезе нищо, вчера пак изчаках изследванията си за гръден кош отново нищо не показва.. лекарят взе, че ми предписа едни медикаменти без да уточни от какво съм болна и понеже и той не може да разбере и затова искам да ви попитам имали ли сте същите симптоми и според Вас какви доктори трябва да посетя много се притеснявам.. ще се радвам ако ми помогнете! Няма ден в който да не плача и да не тормозя душата си.. мисля че това не се дължи на нервна почва, макар че понякога много се стресирам и си мисля най-различни глупости, като например че нещо ще се случи с мен или всеки момент ще умра.. Помогнете ми много ме е страх..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 4851960aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами аз не съм лекар ама най простото нещо което идва на ум е като изхрачиш кървава храчка е да се занесе за анализ и да се види какво съдържа тая храчка , бактерии , вируси . Не казваш каква ти е работата, ако си изложена на различни прахове химикали , това може да е една от причините. По интернет няма как да ти кажем от какво си болна , трябват прегледи и изследвания. Иначе симптомите напомнят туберкулоза , дано не е това

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: d880ce15e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо, успокой се и се опитай да си върнеш вътрешния мир. Задухът е много възможно да е точно на нервна почва. А и мислите, което имаш, не ти помагат. Гърлото също може да те стяга на нервна почва (да правиш някакъв спазъм например, на мен ми се е случвало да ми е трудно да преглътна даже).
Храчките откъде идват - от гърлото или от дробовете? Ако е от гърлото може да се дължат на някой спукан кръвоносен съд.
Според мен, една почивка някъде може много да помогне. Малко да се откъснеш от проблемите и мислите си.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: c461406ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Посети друг доктор. Различни болести и състояния може да имат различни симптоми, така че, е трудно да сравняваш себе си с някой друг.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 64724bf988
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   направи си пълна кръвна картина, изследвай си и урината. Посети пулмолог лекар заради храчките с кръв. Ако кръвната картина е наред и урината също, посети психиатър и психолог. Щом си ходила при кардиолог и той е изключил проблем със сърцето, значи сърцето ти е наред. Болки в гърдите може да има при белодробен емфизем, туберкулоза, белодробна емболия, разни видове невралгии. Добре е, че са ти направили снимка на белия дроб и там е изключен бронхит и пневмония.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 554586ed42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Вземи си почивка. Отиди на топло място, на море. Ако нямаш възможност, вземи си отпуска и се върни в БГ за няколко дни. Почини си, отпусни се. Събери сили. Не е лесно в чужбина. Ако коже запиши се да учиш нещо там, за да имаш професия, която ти харесва.
Според мен си преуморена. Дай малко по-спокойно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: e7bf7091f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Вероятно сливиците ти са възпалени, пробвай да правиш гаргара с Тетра (смрадлика), поне седмица.
Пробвай и сребърна вода, сода бикарбонат, оцет или си купи Листерин, или друга антибактериална вода за уста.
Някакъв силен антисептик трябва да прилагаш директно върху болното място - без да го поглъщаш, разбира се.
Смени четката си за зъби, често я сменяй, и след всяко миене я дезинфекцирай, потапяйки я в кислородна вода, или друг бактерициден агент.
Въпреки всичко трябва да се изследва секрет в лаборатория, може да е най-обикновена гъба дори, но може и да е някоя по-упорита бактерия.
Не пречи да приложиш съветите, които ти дадох, но преди всякакви манипулации, пусни изследване, за да не замаскираш или покриеш причинителя на симптомите ти.
Имай предвид, че при силни стресови състояния, психиката пряко влияе на телесното състояние, нормално е да изпитваш някакви физически неразположения, но те ще отшумят щом се успокоиш.
Имунната ти система е поспаднала, трябва да я подсилиш, може да си вземеш пчелни продукти - клей, тинктура, прашец, да хапваш чесън, силна храна, да спреш боклуци да ядеш (в случай, че ''съгрешаваш'' понякога :D), да намалиш и разреждаш, или спреш кафето, защото нервната ти система е напрегната и влияе зле, да пиеш Валидол за стягането в гърдите.
Ако имаш възможност, често се разхождай някъде на зеленко, по възможност на планина.
А също ако си вярваща, не пречи да отидеш на църква, и да се помолиш за здраве и сили, разбира се, ако има как и къде.
Аз също преминавам през нещо подобно, и ти пращам положителна енергия, надявам се да регенерираш по-скоро. :)
В най-трудните ми моменти и аз се сривах през последната година, получавах панически атаки, сърдечни проблеми, здравословни засечки, проблеми със съня и какво ли още не, но щом мина време и травмите ми се пооталожиха, и започнах да правя преходи в планината, се поуспокоих и стабилизирах. Още съм в депресия, но не съм толкова зле, колкото бях преди.
А също съм и вярваща и причастията, които взимам и молитвите, които ми прави свещенник, много ми помогнаха.
Опитвам се да простя, за да се освободя от чернилката, а смъртта на любими мои същества, няма как да изтрия от ума си, но гледам да не мисля за това, нямам избор.
Докато плачех денонощно, оплаквайки смъртта на любими, и предателството на други такива, се съсипах, но мъката намалява с времето и броденето из баирите.
Обръгва се и се продължава напред.
Повярвай ми, случва се, но трябва търпение и вяра, че ще се оправиш.
Послушай и №4, трябва да изследваш кръв и урина.
Ще се справиш и оправиш.
Всичко е временно, и хубаво и лошо, и нищо не се задържа за дълго...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 25f6c2eb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Забравих да спомена, че и урина и кръв ми взеха.. казаха няма проблем с тях.. а до колкото работата има прах да... 8 часа в нова затворено помещение има прах.. не знам опитвам се да се успокоя и дано Господ е с мен.. Благодаря на всички, бъдете здрави и щастливи.. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker