Специфичен проблем с тялото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Специфичен проблем с тялото
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2059 пъти
Здравейте, преди всичко искам да се извиня за темата, но и се надявам да бъде публикувана за да получа евентуални съвети.
Момиче на 20 години съм и от няколко години насам имам проблем с изпотяването. Няма значение сезона, нито градусите-потя се постоянно. Проблема ми е не миризмата, защото такава почти няма, а самото потене. 170см/60кг съм лесно и бързо се движа, спортувам, подържам тялото си. Проблема е в това, че дори и при минусови температури аз се потя. Срам ме е да нося светли дънки, клинове и прочие защото дори задните ми части се потят и остават петънца. Притеснявам се най-много, че седна ли някъде, особено при наближаващите жеги ще стана с мокро петно на дънките си. Принуждавам се да нося по дълги блузи за да не си личи евентуалното изпотяване, защото съм имала подобни случаи и е наистина неприятно. Мишниците не ме притесняват толкова, колкото задните части. В началото от потта и триенето при ходене се изривах цялата между бедрата. Пробвах с дезедоранти, бебешка пудра, дори салфетки си слагах, но уви, не помогна. Сега, когато вече и работя нещата стават още по-тежки защото съм в непрестонно движение. Четох доста теми по въпроса, но конкретно свързани с "интимните части" не намерих, може би малко хора имат този проблем. Въздържам се от преглед при лекар, защото се притеснявам от случващото се.
Моля ако някой има мнение по въпроса да го сподели, било то положително или негативно стига да е в рамките на нормалното.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 75488e28dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Посети ендокринолог и провери щитовидната си жлеза. Няма място за срам, обаче вземи мерки, защото е много вероятно да става дума за нещо повече от естетически проблем.
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d249e930c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В аптеките продават специални препарати, които запушват спорите и не позволяват потене в напръсканата област. Аз съм пробвал от тях и са наистина много ефективни.
Не забравяй обаче, че се потиш защото тялото ти има нужда от понижаване на температурата. Ето защо ако ще използваш такива препарите те съветвам да пръскаш само в проблемната област. Едно запушване на спорите трае между 8 и 15 дни. ;-)

Успех! :-)

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 29e0650e5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За подмишниците мога да ти препоръчам Odorex. Използвам го вече 1 година и съм много доволна

Ж21

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 76910b912c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжалявам много за твоя проблем. За подмишниците можеш да си купеш от аптеката някакъв спрей по-силен против изпотяване и също така когато носиш дълъг ръкав от вътрешната страна където са мишниците можеш да слагаш по една ежедневна превръзка от тези тъничките залепяш за блузата и няма да си личи. А за гърба и дупето не знам може би се обличаш по-топло от колкото трябва или вървиш по-бързо и се движиш много
По-добре отиди на лекар и сподели проблема няма нищо срамно поне може да ти помогне мисля че е по-срамно да ходиш така отколкото да се консултираш с лекар. успех

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 76910b912c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съжалявам много за твоя проблем. За подмишниците можеш да си купеш от аптеката някакъв спрей по-силен против изпотяване и също така когато носиш дълъг ръкав от вътрешната страна където са мишниците можеш да слагаш по една ежедневна превръзка от тези тъничките залепяш за блузата и няма да си личи. А за гърба и дупето не знам може би се обличаш по-топло от колкото трябва или вървиш по-бързо и се движиш много
По-добре отиди на лекар и сподели проблема няма нищо срамно поне може да ти помогне мисля че е по-срамно да ходиш така отколкото да се консултираш с лекар. успех

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9676c3e3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Пробвай с талк за тяло, или бебешка пудра.
Нанася се в-у цялото тяло, след душ.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 425d893b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Охо, наборке по-добре отиди на ендокринолог. Може да имаш проблем с жлезата нека ти пусне едни изследвания на хормоните. Лично аз имам проблем с тази жлеза и в началото страшно много се потех когато хормоните ми бяха нестабилни. Все пак трябва да има причина за това потене не може ей, така от нищото да се потиш. Поздрави М 20.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: df44e101c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Пръскай се добре преди да излезнеш по проблемните области с Dove Original, а после и над дрехите, все едно с парфюм. Аз имам много люта пот и като теб се обривам, а и тренирам всеки ден и преди тренировка го използвам. Хем не се потя повече, дрехите не миришат, а и нямам обриви. То от тяло до тяло си има разлика, но все пак опитай :)

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 927f4417e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво стана? Оправи ли се? Защото аз имам буквално същия проблем 1 към 1 ... Повече от ужасно е, промени ми живота направо..

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker