При вълнение започвам да треперя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

При вълнение започвам да треперя...
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1846 пъти
Здравейте. Момче на 14 години съм. Ходя на фитнес, уча, здрав съм и нацепен. По начало съм малко чувствителен. При вълнение започвам да треперя, да се прозявам. Това не мога да го определя като голям проблем, но понякога ми създава неудобства. Например, когато си пиша с някое момиче целия почвам да треперя... И не само. Когато говоря по някоя вълнуваща тема също. Не бих искал някой ден, като изнасям реч някъде, или когато отида на среща да ми треперят краката и да се прозявам... Искам да бъда твърд, стабилен и уравновесен мъж. Как да изкореня този проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: e066d03e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хах, най-после човек като мен аз съм същата тренирам усилено, храня се здравословно имам самочувствие, оформено тяло, но и при мен става така когато се вълнувам, понякога треперя и от радост когато си пиша с някой, че имаме много общо. Смятам, че това е част от характера на по чувствителните хора, но може да се овладее. Примерно преди да изляза на сцената (занимавам се с музика ) треперя от вълнение, а не трябва защото пея и трябва да ми бъде перфектен гласът, и преди да изляза се успокоявам със оптимистични мисли, че няма нищо страшно, че ще се справя идеално и така става. Съветвам те за да можеш да успокоиш трепереното да пиеш чайове давам ти един смес, който действа бързо, но се пие само вечер, можеш и през деня, но може да ти се доспи ;д: мента, маточина, мащерка, лайка това са билки, които трябва да ги купиш на листа, а не от магазина, трябва от аптека или по добре, от БИО магазините просто там си докарват и няма начин да ги няма, по скъпи са, но са истински и нямат оцветители, консерванти или др. вредни вещества, също така чая е добре да не го пиеш със захар, по добре с мед, за да не ти се развалят зъбите през нощта. Вземи от аптеката витамини за деца, виж кои са най-добри (по скъпи ), защото означава, че са най-качествени в тях има най-важното от които витамини за функцията на нервната система витамин Б 6 и магнезий, важни за съня и здравето, пък и като спортуваш, ще ти помагат да натрупваш повече мускулна маса, щото все пак си момче, не се притеснявай това НЕ са хранителни добавки за мускули, а за подпомагане доброто функциониране на жизнените процеси в организма. Просто се успокой, сега сме в тинейджърските години и всеки си има някакви особености едни пък лесно се палят, други пък плачат. Ще отмине тази фаза на треперене. :) Продължавай да спортуваш, бъди със самочувствие, хората те харесват, не се притеснявай ти си пич ;).




Момиче 14 години

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker