Неоголващ се пенис (фимоза) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Неоголващ се пенис (фимоза)
преди: 7 години, 41 мин., прочетена 1543 пъти
Здравейте, обръщам се главно към мъжете, които може би са минали през това. Приятелят ми е на 23г и има проблем с оголването на главичката на пениса си, тоест почти не се и оголва. Знаехме, че по принцип не е нормално, но не го считахме за някакъв проблем докато негов приятел не получи някакво възпаление горе долу по същата причина. Изчетох всичко, което намерих в нета за това състояние по-известно като фимоза, и моят въпрос е към тези дето лично са се сблъсквали с това... Какво може да се случи ако не отиде да отстранят излишната кожа? Защото определено го е страх и да мисли за такава операция... И другият ми въпрос... Възможно ли е заради това "неоголване" да не може да получи втора ерекция камоли трета?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 37c36a5d7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти,

Аз също имах и в известен смисъл все още имам фимоза. И аз отлагам години наред. Самата мисъл да се подложа на операция с неясен резултат (дори естестически) ме плаши, макар сама по себе си да е много кратка, елементарна и възстановяването да не трае дълго. Рискове от фимозата има, да. Може да се получи възпаление, защото се насъбира много мръсотия под кожичката. Възможно е да доведе дори до рак на пениса. При мен, въпреки че имам идеална лична хигиена, се беше насъбрало много, просто защото не смеех да издърпам кожичката достатъчно назад - беше се слепила от всичката насъбрана гадост, а отделно всяко по-силно издърпване водеше до уголемяване на пениса, който буквално засядаше в стеснения отвор и беше много зле работата. Имах чувството, че кожата няма да може да се върне никога.
При мен ситуацията протече така, че ходих на уролог за съвсем друг проблем. Прегледът, естествено, включваше и пениса. Онзи, без да му мисли много, направо хвана кожата и я издърпа. Извих на умряло, никога досега не го бях дърпал толкова. Обясних му с 2 думи ситуацията и онзи подскочи за секунда, но реагира веднага. Изчисти всичката гадост, сложи йод и ми предписа някакво кремче, което да слагам в следващите дни, когато дърпам пишлето назад. След около седмица мазане, кожичката се поотпусна и вече мога да я издърпвам съвсем свободно поне в нееректирало състояние, за да спазвам личната си хигиена. В еректирало състояние се оголва много повече от преди (когато не се оголваше на практика изобщо), но не изцяло. Има дискомфорт, който се изразява в болка, защото кожата се опъва и в това, че удоволствието от секса уж е по-малко. За мен все пак е задоволително и предвид, че вече се мия спокойно, засега не мисля да се оперирам.
Аз самия си мислех, че без операция няма как да постигна този резултат. Мъчил съм се десетки пъти да издърпам сам кожата, без да постигна почти нищо. Макар, че лечението по другия ми проблем да беше крайно неадекватно, поне този проблем успяхме да оправим с въпросния уролог.
Подърпайте пишлето на твоя приятел, има шанс да мине по моя път, но в никакъв случай не оставяйте нещата така.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a77faf4426
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това трябва да се излекува задължително. Хигиената е лоша и може да станат страшни инфекции особено, ако се води сексуален живот, който няма как да е пълноценен, така или иначе. За тебе също е зле, защото тези негови бактерии отиват у тебе, така че няма как да не е проблем. Имах фимоза от дете и все отлагах от страх, докато това, че нещо не ми е наред не започна да ме натоварва психически. Казах си, че трябва да го направя, за да се чувствам добре и веднага след операцията бях най-щастливият човек, никога не бях чувствал такова облекчение, а след месец бях като нов. Самата операция не е сложна, просто е зверски притеснително за всички нас защото това ни е най-ценното, но реално няма какво толкова да се обърка. Възстановяването е малко по-дълго, но след това всичко ще е наред.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7f36bd85b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз сщо имах такъв проблем. Посъветвах се с лекар и той ми каза че гема ми е много къс и за това е така и че евентуалн ще се скъса сам, но много хора ходят в болницата само д им го резнат това оправя проблема. Цялата процедура отнема секунди. Забележете! ... Само да го резнат, а не да го подкастрят като някой читак и след това да му се меят. Мислех да отида някой ден и да го оправят, но един ден, както оправях приятелката си, напънах по-силно и гема ми се скъса. Покървя малко, но само сед няколко дена патлака ми беше готов за акция.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker