Интересуват ме изпитани хомеопатични рецепти, билки, масажи, изобщо всичко, което може да ме отпусне, без да развия зависимост и да намали трудоспособността ми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Интересуват ме изпитани хомеопатични рецепти, билки, масажи, изобщо всичко, което може да ме отпусне, без да развия зависимост и да намали трудоспособността ми.
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2791 пъти
Здравейте!

Моля да ми помогнете с практически съвети как да преодолея стреса и вечното лошо настроение. През последните 2 години ми се събраха много отрицателни емоции както в професионален така и в личен план - раздяла, останах без работа, не мога да се отделя в собствено жилище и т.н. Усещам, че често губя контрол над емоциите си и избухвам за дреболии, все съм подтисната, изнервена до краен предел и все ми се плаче.

От скоро започнах работа, което е прекрасно, но съм много натоварена и работя под голямо напрежение. Това ми се отразява още по-зле и пренасям всичко у дома. Не искам да прибягвам до медикаменти, защото се плаша, но трябва да направя нещо, защото съм непоносима за околните, а и за самата мен :(

Интересуват ме изпитани хомеопатични рецепти, билки, масажи, изобщо всичко, което може да ме отпусне, без да развия зависимост и да намали трудоспособността ми. Напоследък започнах да пия редовно чай от риган, помага, но ефектът е краткотраен, а не мога да се наливам постоянно с него. Помогнете, моля, много ми е мъчно, че не мога сама да се справя. Може би от голямо значение е и това, че съм самотна в момента, няма човек до мен, който да ми даде кураж и да ме зареди с положителна енергия. Но това е Божа работа, междувременно трябва да взема някакви мерки, нали? Предварително ви благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: cfcafad7b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай, но според мен стресът най-добре се преодолява чрез секс и по-точно секс с любов. Я остави билки и масажи /освен еротични/ и прави любов! Всъщносст не пишеш на колко години си, обвързана ли си и пр. Но според мен любовните емоции зареждат най-добре и те карат да се чувстваш най-щастлива.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 82f6b51580
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   От Автора: на 29 съм, необвързана. Както споделих, преживях раздяла преди време, последваха няколко краткотрайни и празни откъм съдържание връзки, дълго бях без работа и сега съм сама и ангажирана в службата от сутрин до мрак в буквалния смисъл. Към номер 2-идеята ти ми харесва... защо ли обаче нещо трудно ми се получава на практика. Очаквам още коментари.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: ac507e4476
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никакви рецепти и билки не ти трябват. Говори с някой добър приятел, който знае горе-долу проблемите ти и в който ще си сигурна че няма да се влюбиш. Хубав ресторант, вечеря, после у тях. Еротичен масаж, един хубав секс и ще си като нова. Вярвай ми.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker