Искам да отслабна но немога да издържам на диети - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Искам да отслабна но немога да издържам на диети
преди: 7 години, 17 дни, прочетена 2012 пъти
Аз съм момче на 16години, 110 килограма съм, 170см. висок съм и искам много да отслабна защото ми се подиграват и някой ако може да ме посъветва как мога да издържа на диети като почна диетата и след 2-3 дена и я развалям? МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 17 дни
hash: e6cc1576a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всеки път, когато има нещо, което искаш да изядеш, но знаеш, че не трябва, си припомяй всииички пракори и гаври, които е трябвало да търпиш. Представи си, че всички хора, които са ти се подигравали са в стаята и те сочат с пръст и ти се присмиват. И единствения начин, да спрат, че ако не си изядеш кексчето !
Ок, ако това не помогне, сори, ама ще си останеш с килограмите.

А и вода - пий мноооого вода. По 5 литра, че и нагоре. Да ти запълни корема, че да не се чувстваш толкова гладен.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 301357688d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моля те прочети за ниско въглехидратна, високо мазнинно хранене!
Може да промени живота ти ако го спазваш правилно и е много вкусно. Аз отслабнах 20 кг така за много кратко време. А ти си на 16 и метаболизма ти е бърз. Ще има видими резултати след време.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 72e2b9a38e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   хей хей :) ф 20, ти си колкото мен душо :Д не знам кое е по-лошо ама май моето, сега засега съм си взела Л-Карнитин(течен) и правя вертикални коремни преси по 50 на ден, работата ми е доста заседнала но се прибирам пеша, движение му е майката. Не е важно да спазваш диети или да си броиш калориите, а да се движиш и да ги изгаряш, м колкото повече ядеш толкова повече трябва да се движиш - така като свикнеш след време сам ще си напасваш и порциите. Успех!

п/с аз за седмица свалих 2кг става бавничко но има резултат

 
  ... горе^
преди: 7 години, 16 дни
hash: ecc07dba88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти не си за диета, а за промяна на начина на хранене. Има предавания по ТЛС за хора, които променят себе си и отслабват драстично. Гледай в ютюб клипове, чети.... отдели се изцяло от начина на хранене на родителите си, защото там си корени проблемът обикновено. Когато не си информиране няма как да вземеш правилно решение. Храни се в бавно и в малки чинии, дори и препълнени. Храни се фитнес, виж как държи лъжица та една манекенка и как една жена с наднормено тегло, лапа цялата като не виждала.
Всичко е в количеството. Почти са спортуваш, мотивирай се Сава. Подигравките са най-малкият ти проблем, цялото ти тяло страда, носиш един огромен товар постоянно, състарявяш се, последиците за здравето ни ще са огромни. Но на-важното е да четеш, не си малка вече. Виж клиповете на д-р Емилов а. Опитай се до обяд да си само на течности и плодове, зеленчуци, на обяд салата с валко месо, към 4 пак плод и за вечеря само салата. Трудно се изкореняване навици, но да ядеш месо с картофи или ориз е напълно неприемливо за теб. Диетите са с временен ефект и после става още по-лек, а стресът да организмът ти също е голям.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 3edf6d3b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Сега тялото ти расте и затова не издържаш на диети. Пък и по принцип мъжете не могат да пазят диета. А и не е нужно. В твоя случай задължително започни спорт поне през ден. И ето един трик-намали количеството храна, което ядеш. За целта си слагай храната в малка чиния. Така ще ядеш по малко. А отслабвамето става само ако се съчетаят по-малко храна със спорт.

 
  ...


...
преди: 7 години, 15 дни
hash: fa93e67cfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Почни 90 дневната диета помага много и е лесна има много хубави резултати особедно ако има повече килограми за сваляне ще ги свалиш за нула време

 
  ... горе^
преди: 7 години, 14 дни
hash: 3771c33300
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Живей активно. И под активно имам предвид, да не си на диета а разделно хранете. През часове яж по едно нещо примено ориз с пиле не много малко но не й много и след тва пий водичка и през тези 3 часа пий вода разхождай се с приятели на вън, може й футбола да ти помогне ако ти се дояде нещо залъжи с плод, без зрънчовци, чипсове и тези с многото калории може да ядеш пиле, но не й месо и тези вредните шоколадчета и прочие. Започни да тичаш, ходи на фитнес, няма нищо срамно. Тичай по-паркове, пий поне 3-4 литра вода, не се залежавай вътре, движи се повече. Късмет!

 
  ...
преди: 7 години, 13 дни
hash: 39fe3dcc6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Движението и спортът не горят толкова много енергия, колкото си мислят хората. Трябва по цял ден да си в движение и натоварен, за да се компенсира обилното плюскане. Наливането насила с много вода може да е вредно, защото приемът зависи от личните нужди, които зависят от много фактори, не само от теглото на човека. Решението на преяждането е едно - въздържане от храна. Един от подходящите начини да се постигне това е намирането на работа или интересно занимание, което да те отдалечи мисловно и физически от храната(хладилника). Личната сериозна равносметка за състоянието на теглото и вредите от него също са нужни за утвърждаване на убеждението, от което се нуждае волята.

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: e48be03fa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За да подобриш метаболизма си, просто яж храни с естествени съставки. Метаболизма не се "задвижва" с прием на малко калории - задвижва се с естествени и лесно усвоими съставки - това са всички непреработени (фабрично) продукти от растителен и животински произход - пресни плодове и зеленчуци, яйца, мляко, варено или печено месо. Ако много ти се яде сладко, най-добре това да е чист шоколад, а не вафли, кексове и т. н. В сладкишите има скорбяла плюс захар, а вафли и тем подобни - най-големия враг на метаболизма - хидрогенираните растителни мазнини.
Относно водата - да, и тя ускорява метаболизма, но не прекалявай с нея. Всяко прекалено нещо е вредно, изключения няма. Ако пиеш по 5 литра, за да ти "запълни" стомаха /както е казал н.1/ ще ти се разшири стомаха и след това ще усещаш нужда от още повече храна.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1bece1c579
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   http://share2.bg7.eu/205817/ Режимът на Атанас Узунов

 
  ...

...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: 1355d08d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Още един прост съвет.
Сутрин на гладно една чаша 250 мл вода с лимон.
и после Кардио. Хапваш нещо и после тренираш взимаш 2 дъмбела пускаш си някаква домашна тренировка в ютуб и правиш същото.
Ако не те е срам почни фитнес!
Успех!!!

 
  ...
преди: 5 години, 3 месеца
hash: c3467c1116
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Така, не започвай с диети, те са вредни. Започни да се храниш здравословно! Не консумирай тестени, сладки и пържени храни, както и газирано и алкохол. Те са най-калоричните и вредни храни. Започни да тичаш, сутрин и вечер (ако ти идва вповече два пъти само сутрин на гладно). По един час на ден тичане и ще видиш как с правилно хранене и спорт бързо ще се отървеш от излишните килограми, на 16 си все пак и ще стане много по-лесно и бързо, отколкото ако беше на 30 . Успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker