Луда, бавноразвиваща или супер разсеяна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Луда, бавноразвиваща или супер разсеяна
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1705 пъти
Здравейте, читатели. Много често още от ученическите ми години до ден днешен, когато съм в дадена среда хората си набелязват мен, за да се държат по-грубо. И понякога си мисля, че нещо ми е сбъркано. Дори понякога си мисля или най-вероятно внушавам, че съм луда, бавноразвиваща и какво ли още не, защото са ми го намеквали. Имало е случаи, когато съм малко по-притеснена да правя разни глупости и да ставам за смях, но мисля че глупости от притеснение всеки е правил. Понякога малко по-трудно запомням някои неща, но пък запомня ли ги не ги забравям след това, като например по една улица трябва да мина 4-5 и един-два пъти за да я запомня, 2-3 пъти ми се е случвало да изтърва някоя спирка на която слизам почти всеки ден докато си блея в телефона или си мисля за нещо съвсем различно, един път стоях и 100 часа гледах една кола докато се сетя, че това е колата на баща ми, случвало ми се е първия, втория път да немаря дадено място, а на третия път да се позамисля малко. Ако не си дам зор да запомня нещо, просто ако ще всеки ден да го виждам, пак няма да го запомня. Понякога действам малко по бавно, но ако реша мога да бъда и много по-бърза.
Не знам или съм супер разсеяна или психиката ми нещо не е на ред, разбира се това не са неща, които се случват всеки ден, но се случват.
Иначе в моментите, в които съм се стегнала нещата стоят по коренно различен начин, може би по-често трябва да го правя. И в моменти когато съм на кеф и хората много ме харесват и са много мили към мен, е разбир асе че пак има изключения. Тогава съм и по-адекватна. А тези неща които изброих обикновено се случват като мисля за нещо, или съм притеснена за нещо.
Не знам, но ще се радвам да чуя и вашето мнение, да се успокоя малко, ако това не е психичен проблем. Благодаря предварително. :) Моля модераторите да качат темичката ми. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: fdfd82da7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Както го описваш абсолютно нищо ти няма. Повечето хора са така. Нормално е всеки да си мисли, че е най-важния и е "набелязван" да го харесват или пък да не го харесват. Разбира се, в повечето случаи това са само илюзии, т. е. проекции и никой няма особено лоши чувства към теб, нито пък особено добри.

Относно разсейването - също ми звучи нормално, всеки е имал моменти, в които да вижда нещо много познато и да се чуди какво е. Случвало ми се е да минавам по улица, по която съм минавал стотици пъти и да се чудя "абе от тука май не съм минавал" и подобни. Нормално е. Начинът, по който разсъждаваш показва, че не си нито луда, нито бавноразвиваща, а просто разсеяна - а това е долу-горе нормално за модерното общество. Щом сама си видяла, че като се "стегнеш" си по-концентрирана, просто се упражнявай това да стане част от ежедневието ти и няма да го мислиш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7f54e3c48c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разсеяна си не приемай това за проблем ;д и аз съм по съвсем същия начин казвали са ми, че съм шизофренечка, бавноразвиваща, ъпа и какво ли още ня, пйк все аще си живея и от от моите глупости идват страшна забавни спомени ш моменти, така че не го мисли толкова този "проблем" с адекватността

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bc2b05f7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разсеяна си. Нищо ти няма. Не казваш на колко години си. Ако си в пубертета тези неща са нормални.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker