Ин витро процедури - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Ин витро процедури
преди: 7 години, 3 дни, прочетена 1478 пъти
Здравейте, след дълго търсене по форумите, така й не открих отговор на моя въпрос, които в последно време не ми дава мира. Моята най-добра приятелка не може да има деца и правят опити с инвитро процедури, които за 6 г. станаха 12 не успешни опита. Много се отчаяла и не знам как да й помогна и какво да и кажа предстои й 13 опит да прави, а никои не може да каже кога да спре, защото никога не знаеш кога ще бъде успешен. От финансова гледна точка да не говорим, всичките й пари отиват за процедури. Тя е на 31г. и това е страшен шок за организма, не знам как издържа тялото й, моля ви кажете според вас има ли смисъл да. продължава, защото все пак е още млада, и кога е редно да се спре според вас със опитите, въпреки че тя все още няма намерения да се отказва.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 дни
hash: 56a9373c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами само те могат да решат, но нека пробват. Може би трябват и молитви, само господ дава живот. Ако не стане има много самотни деца.

 
  ...
преди: 7 години, 2 дни
hash: 0fb7015609
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Защо не си осиновят дете? Така тя ще се успокои и може след това и да стане работата.

 
  ...
преди: 7 години, 23 часа
hash: da828832f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами всечи човек е различен и всяко женско тяло реагира различно на процедурите. Понякога става от 1 опит, понякога са нужни страшно много. Няма общовалидна рецепта кой кога трябва да спре, но каквито и процедури да прави е важно да мисли позитивно и да избягва стреса. Моя позната роди близначета след над 10 години (!!! ) опити. Просто накрая се успокои, реши, че ще осиновява и прави само още едни опит и... то взе че стана, точно защото го направи ей така, без да влага прекалено много надежди и очаквания. Така, че ако и е писано да забременее, ще забременее без значение дали на 13, 15 или 20 опит. Важното е, да е максимално спокойна и положително настроена.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c22b536b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Защо жената товари тялото си с тези безсмислени ин витро процедури?
Щом не й се получава по естествен начин, това трябва да й говори, че не трябва да прибягва и към гнусните неествествени методи за "зачеване". Като жена, мога да кажа, че съм против ин витрото и сурогатното "майчинство". Бездетна съм с моя мъж, но въпреки това, аз съм твърд противник на ин витрото и други подобни извращения. Относно осиновяването на деца, нека тя да потърси някое сираче българче, а не циганче. Белите хора и българи не са длъжни да се грижат за децата на чернокожите и циганите.
Нека младата жена да не прави ин витро-щом не е успяла, значи трябва да й светне лампичката, че не трябва да прави това. Една млада жена почина по време на ин витро процедура. Ин витрото не е нещо естествено и това не е начина, по който българите ще създаваме децата си. Дете в стъклено шишенце-това е нещо лошо, противоестествено и ужасно. Нека приятелката ти да се успокои, да прави повече секс с мъжа си(все пак детето се явява плода на любовта (имам предвид половата любов, чрез секс! ) между мъжа и жената;а не в епруветка! ) и нещата ще се получат по естествен начин. Ние не сме се отчаяли, правим секс и чакаме да стане чудото. Не слушаме глупостите на лекарите. Аз с мъжо сме единомислени-стане ли по естествен начин детето, ще се радваме. Ако не мога да зачена по естествен начин, просто се примиряваме с положението ни и не правим глупости. Аз смятам, че едно дете трябва да се зачене, забременее и роди по естествен път. Като не става, значи не става. Не трябва да вървим против женската ни природа, щом тя не ни позволява да имаме деца по естествен път. Точка. Много жени искат да имат деца и аз също, но не на всякаква цена и не да преминавам забранени и недопустими граници. Знам, че ин витрото е противоестествено, опасно и недопустимо за мене, както и за всяка жена.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4aa38f0129
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   5, ти в кой век живееш? Това е чудо на науката да се правят бебета
инвитро, ти говориш, че не било естествено. Че то не е естествено и хапчета да се пият, в кола да се возиш, електричество да ползваш, в самолет да пътуваш. Вярно е, че почина жена при инвитро, но защото лекарят в частния кабинет не я транспортира до болница, а я държа в кабинета си с масиран кръвоизлив. А колко родилки са починали при раждане?
Към авторката-ако сте близки с приятелката, можеш да разговаряш нея и деликатно да разбереш намеренията й. Можеш да й подскажеш, че това не е съвсем безобидно за нейното здраве. Може и да осинови.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c22b536b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, какво става? Какъв съвет си дала на приятелката си?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker