Асиметрични гърди и изпъкнали вени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120985)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Асиметрични гърди и изпъкнали вени
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1944 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 18, след месец и половина правя 19. Като цяло се харесвам и нямам забележки относно външния си вид, но имам един проблем, който винаги ми е създавал неудобство. Имам асиметрични гърди - за тези, които не знаят, това е когато едната гърда е по-голяма от другата. Нямаше да ми е такъв голям проблем, ако разликата не беше много голяма, но проблемът е, че си личи доста, че са различни, дори като облека потник, затова и лятото ходя с тениски и от няколко години не искам да ходя на море. Досега съм имала 3 гаджета и с всичките се разделяме поради тази причина, защото когато дойде моментът за секс и мен ме е срам да се съблека, защото не знам как ще реагират и какво ще си помислят като видят, че едната ми гърда е почти с 40% по-голяма от другата, а и на всичкото отгоре вените и на двете ми гърди са страшно изпъкнали. Понякога си мисля, че може да е от това, че не съм много слаба. Висока съм 166см. някъде и тежа около 58 кг. , но познавам много пълни момичета, които нямат такъв проблем. Ходила съм няколко пъти на лекар и ми казаха, че е просто от хормоните и че няма страшно, но понякога се притеснявам да не е и най-лошото... Какво бихте ме посъветвали да направя и как мога да превъзмогна срама и притеснението си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: db3651f239
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всички жени са така. На мъжете не им прави впечатление какво имаш в сутиена щом веднъж го докопат. Пък и техните тестиси са доста различни.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: fceca99dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Попринцип взимаш сутиен, който пасва на по-голямата, и допълваш другата с подплънка - така не би трябвало да имаш притеснения относно летни дрешки, потничета и тн. За банските обаче не знам.
Наясно съм, че това не ти решава проблема, но е някакъв временен вариант.
Иначе пластична операция. Ако е наистина сериозна разликата, може да ти ги изравнят и ако отидеш при добър хирург, ще получиш много добър и естествено изглеждащ резултат. Помисли го като опция.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1cc19a768b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Събличаш се на тъмно и даваш само едната гърда да тия пипат-по-голямата.
Не знам дали знаеш, но много жени имат асиметрични гърди и не вярвам всички да се лишават от секс за това. И жените не харесват плешковци или със шкембета мъже, но и те правят секс. Никой не е съвършен, както се казваше в един филм.
Сега сериозно-явно, че това много те тормози. Консултирай се с пластичен хирург и виж корекцията колко ще струва. Няма да е майка си баща си, щом няма да се слагат импланти и е само едната гърда. Говори с майка си. Ако семейството ти няма пари или не ти влиза в положението, събирай пари. Със сигурност няма да се наложи цял живот да събираш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 3f0a5b833e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се притеснявай, много момичета и жени имат асиметрични гърди. Слагай подплънки в едната, за да не си личи разликата. В краен случай отиди на пластичен хирург, но не мисля, че си струва. А пред момчетата се събличай на тъмно. Те едва ли ще забележат.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: df69b918fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   По принцип двете гърди не са еднакви. При по-видими разлики вече помага само хирургическа интервенция.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 6d76174e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И моите имат голяма разлика и за капак на всичко са малки. Едната едвам изпълва А чашка, а другата едвам се хваща с ръка. И аз предпочитам отначало да правя свкс със сутиен, но с времето се отпускам. Все на хубави мъже съм попадала и никой нищо не ми е казвал нито за размера, нито за асиметрията. Какво да ти кажа... Най-долното нещо е да се подиграваш на хората за неща над които нямат контрол. Все едно да се присмееш на някой мъж, че му е малък. Отпусни се, а ако случайно някой мъж ти каже нещо, то този мъж не е за теб ( и няма и да е много мъж). Хората не сме перфектни. Казват, че точно асиметрията красяла човека. Пробвай да се приемеш такава каквато си. Има и силикон, но не ти го препоръчвам за сега. Аз мисля да си сложа, но чак след като родя и нямам намерение да раждам повече. Много болезнена операция е има вероятност да не може да кърмиш и след раждане да трябва пак да си слагаш и т. н. така че не прибягвай до крайни мерки.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker