Моят гаден живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Моят гаден живот
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1594 пъти
Здравейте на 14 съм и съм 1, 25 имам заболяване остерогенезисинперфект знам сложно звучи дори не знам дали се пише така според доктора ми ще стана 1, 50, но сега бях на преглед при него и ми заяви, че до 2 години ще спра да раста дори не знам дали ще стигна 1, 30. Дайте ми някакъв съвет, защото съм адски дребна, а и не само това е проблемът срам ме е да изляза с къси панталони, защото ми се виждат белезите от операцийте ми. Майка ми и баща ми ме пазят като писано яйце не съм имала нормално детство. Била съм по болници с гипсове. Едното ми краче е по-късо от другото дори и да нося стелки заради, който не мога да нося сандали през лятото отново си куцам представете си едно човече 1, 25, което куца и има най-детинския глас. Доста хора казват, че съм хубава и аз мисля така, моята мечта е да стана актриса, но къде ще ме вземат с тези проблеми. Ако сте стигнали до тук на моята история се радвам няма да ви разказвам повече.




Благодаря ви за отделеното време

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5097c025b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка, съжалявам за всичко, което си преживяла. Ще прозвучи клиширано, но имай вяра в себе си и мечтите. Не падай духом, бъди здрава и щастлива. А относно височината, ако докторите позволяват споррувай нещо за издължаване.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f061454884
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами следвай мечтата си, стани актриса. За момиче ръста ти е ОК според мен, не ги мисли толкова белезите.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 15c50d1099
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Когато Си счупих коляното в началото на гимназията и ми казаха, че може никога да не мога да ходя повече с този крак, не знаех какво значи това за мен. После четох книжка, автобиография на едно момиче с парализирано тяло, ум в капан на неподвижно тяло. След това ми стана някак не толкова важно какво ще се случи с мен. Казах си, бог знае, аз съм в ръцете на бог, нищо не мога да направя и с тази мисъл ми олекна някак. Успокоих се. Каквото дойде, такова и се успокоих.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 1477ea4761
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
Няма невъзможни неща, не пречи да опиташ за актриса, дори и да не стане. Никога няма да си абсолютно като масата, но трябва да извлечеш това, което никой не може да ти отнеме. Въпреки проблемите, си способна да извлечеш положителни неща от живота. Може да си ниска, но има и ниски мъже, не е невъзможно да имаш мъж. Не се сърди на родителите, нормално е да те гледат по-внимателно. Има куп неща, които може да правиш дори в това състояние: спорт, има толкова вида, че все някой ще ти пасне, да си имаш домашен любимец, да учиш и успееш в дадена професия, а парите не са всичко, но ще ти донесат възможности, може да пътуваш, да имаш приятели, по - добре е, отколкото човек да не е жив.
Аз с удоволствие бих ти бил приятел! Аз съм 166см мъж, винаги са ме подигравали, имал съм изкривяване на крака и след операция като бебе мога да ходя, единия крак стъпалото е по-късо и мускулите са по малки, но дори завърших Спортната Академия. Трябва да преодолееш подигравките, за съжаление няма да спрат, може доста да намалеят като станеш над 25г., хората улягат. Успех, радвай се на дребните неща като животно, слънче, дръвче или книга.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0372fc8224
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Миньончетата обикновено са много по-красиви, по-оформени и в пъти по-умни от по-високите. Нали знаеш - "акъл на високо не вирее". Аз съм на 24 и с гордост мога да заявя, че мен лично ме привличат миньончета!

За протокола, не съм грозен и дебел... 1, 75, сини очи, светла коса, бял.

Не вярвам да имаш проблеми с мъжете занапред. Живей си живота както на теб ти харесва, без да се вманиачаваш по тема ръст!

М24

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b16c30d6c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Напротив, трябва да разказваш още, не само на нас, но й на самата теб. Ще ти прозвучи доста клиширано, но разказа за твоят живот, го пишеш самата ти, най-хубавото е, че вече си започнала. :)

Има един актьор, Дани Де Вито, сигурно го знаеш, има още един Питър Динклидж, май сега е по-известен от първия, ама... , и музикант има един, не е малък, но е сляп, Рей Чарлз се казва, за един учен се сещам, Стивън Хокинг, докато е на двайсетина години, му придричат няколко години живот, но все още си е жив, верно че говори чрез компютър, но това не му пречи да един от най-великите умове, на нашето време.

Общото между тях е, ДУХЪТ, а той винаги е властвал над материята, така че единствените бариери пред мечтите ни, са само в нашите глави.

Искаш съвет, давам ти го. Напиши в гугъл Иво Иванов, български спортен журналист, който разказва най-невероятните истории, по най-уникалния начин.

Успех:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d226cd779e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Доста е гадно да си дребосък и да си нисичък, но ти трябва да го проемеш. Не си прави операции, защото огат да тр пярализират. Приеми са такава, какеато си. Гледал съм по телевизията една жена висока 1, 30 метра и си беше съвсем нормална жена, има си мъж и дете. И ти ше станеш така ако се приемеш и без смачкани операции, защото могат да те направят по-висока и по-парализирана. Успех в живота ти пожелавам.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 0d2a18ec96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Едит Пиаф е под 1. 50, а за куцането наистина съжалявам.
Просто ще си търсиш ниско момче и това е.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 929afacc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Хей момиче, остави външният вид! Ти знаеш ли с този детски глас, че можеш да си изкарваш прехраната? Има десетки студиа за дублажи, където могат да те вземат с детски глас, заради характеристиката му. Не се комплексирай, повтаряй си, че си повече от другите, за да добиеш малко самочувствие.
- Данко

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: bdfe0a8963
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спри да се интересуваш от мнението на околните, на 14 си, концентрирай се от сега върху целите си в бъдеще, майната им на годините, в които се "живее", важен е крайният резултат. Щом се смяташ за хубава, не виждам къде е проблемът. Майната му, никой не е перфектен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker