Искам ринопластика.... :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Искам ринопластика.... :(
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1532 пъти
Здравейте хора. Знам че доста хора са писали по тази тема, но е било преди доста време и нещата с течение на времето се променят. Единствено желанието за промяна си остава същото :)
Та така, на 21 съм, жена. Харесвам си всичко, тялото и лицето но има нещо което много ме дразни още от предии години. Оттогава съучениците ми ми се подиграват заради това и по точно заради гадният нос. Има гърбица големичък е изкривена ноздра..
. Не си го харесвам ама никак. Всеки път като се погледна в огледалото се отчайвам от себе си. Не се харесвам. Много искам да си направя операция. Но и е доста пари. Ще ги събирам и се надявам да си направя. Моля ви не подминавайте темата. Имам нужда от съвети, от това да ми споделите какво знаете вие за това, добри хирурзи в Бг... и стига с това всички били касапи и т. н ако беше така едва ли щеше дя има толкова много момичета и жени с прекрасни нови носове.... :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 006e45aa7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Напиши в google това, което търсиш, защото тук няма специалисти. Най-много да прочетеш нещо от някое 12 годишно момиче, което с цяла си прелест и мъдрост ще ти дава съвети.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: c675629b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Разгледай форума на Тялото, раздел Ринопластика. Има мнения, снимки, цени, съвети и, най-важното, препоръки и оплаквания. Посети повече от един хирург, състави си мнение и действай.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 07971753e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Като си решила - действай. Елементарно Уотсън! Ти какво искаш някой от сайта ли да дойде да ти я направи...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 216f5bf6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много внимателно обмисли тази стъпка. Сега си мислиш как ще събереш пари, ще легнеш на операционната и ще се събудиш с перфектно изваян нос, после всички ще те засипват с комплименти колко си красива. За съжаление нещата стоят по друг начин. Аз също минах по този път. Преди 3 години си направих ринопластика и това беше огромна грешка. Повярвай ми, в България възможността да получиш приличен нос е нищожна. Наистина нищожна. Много често се налага ревизия, да не говорим колко усложнения могат да се получат, примерно аз ежедневно съм със запушен нос и болки. Преди ринопластиката бях хубаво момиче, с малка гърбичка, получавах доста комплименти, но понеже съм перфекционист исках да елиминирам този малък недостатък в носа си, а положението стана по-зле. Сега ми е леко крив. Замислям се за ревизия в Турция, защото резултатите там са страхотни, но ще ми отнеме време да събера нужните пари.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a351b12945
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И преди съм писал, и за теб ще го повторя. Най-важното е самата ти да се подготвиш, като си дадеш поне няколко месеца и подбереш формата, която ти допада, и която е подходяща за твоето лице. Прави си различни варианти на фотошоп или друга подходяща програма в профил и анфас. Ако имаш на кой да се довери около теб - искай и тяхното мнение. Аз бях доста небрежен в това отношение - едва две седмици преди операцията за два часа направих 3 варината в профил с една програма(virtual plastic surgery или нещо подобно беше) и пратих редактираните снимки по мейл на доктора. Той по време или преди операцията ги е гледал от телефона си, но това не е точна и удобна референция. Не прави тази грешка и разпечатай принтирани копия на вариантите, които ти допадат и ги обсъди с доктора. Добре е да направиш и една снимка, на която да се виждат контурите на сегашното положение и на желаното, за да се вижда точно къде и колко ще се променя. Дай му ги преди опрерацията, за да може лесно да прави справки, защото процедурата е продължителна и напрегната за него, и докато е под напрежение не може да се разчита на визуалната му памет и да си спомни точно какво сте си приказвали за формата на носа ти. Само от думи не може да се придобие точна представа за желаната форма - една лека извивка за теб може да значи едно, а за него с няколко милиметра по-различно. А от четене по форумите ми се струва че недоволните обикновено са говорили само на думи какво искат. А при тази операция всеки милиметър е важен. Поговорете и за разликите в лекотата на дишане, защото при мен, а гледам и при други, след опреацията дишането през носа не е толкова свободно, колкото преди, и се запушва по-лесно. Не съм говорил с моя доктор за това, но предпологам, че зависи с колко е намалена гърбицата. След опреацията не се паникьосвай, ако не си доволна от резултата, защото в някои случаи оттоците може да спаднат и чак след година, както беше при мен.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: dda417bd8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 3. Представете си не е никак елементарно и що за изказване, не очаквам някой да дойде и да ми я направи. Помолих за съвет и ако някой си е правил или е достатъчно наясно да сподели... нали за това е сайта? Доколкото до форумите... чела съм какво ли не... но искам да събера достатъчно информация... това е голяма стъпка...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker