Лихен Склерозис - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Лихен Склерозис
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1384 пъти
Здравейте,
Мъж на 37 години съм. От една година имам бели петна по пениса. Които се разпространяват по ммого странен начин. Засега слава Богу са само по кожичката на пениса. В друга държава съм и посещението на лекар ми коства много усилия и нерви (както и помоща на приятелката ми, за превода)Въпреки всичко след 4 специалиста, които ми диагностицираха гъбичики първо(след лабораторно изследване) както и "нищо ти няма", чак 5ия каза какво ми е и ми отрязаха част от кожичката са задълбочени лабораторни изследвания. Потвърди се след 10 дни - Balanitis xerotica obliterans.
Лекарката тук ми каза, че се лекува МНОГО БАВНО и ми изписа хапчета за имунната система от Бял Божур + някакъв японски крем, който ми се струва доста прототипен, тъй като в описанието в 40-50% от случаите все ще има някакъв нежелан страничен ефект.

Започнах да чета из интернет за болеста и да си кажа честно колкото повече чета, толкова повече се обезсърчавам. Оказва се неличимо. Скоро май ще има и болка и стестнение на пениса(атрофия на кожата) и тн.

Знам, че е доста рядко заболяване и с голяма надежда се обръщам към вас! Особено към тези към тези, които имат такъв проблем, както и към компетентните.

ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ НЕ СЕ ЛЕКУВА?

Ако не, ще ви бъда наистина безкрайно благодарен за съветите!

п. с. Не съм правил секс със приятелката си вече 5ти месец. Притеснявах се да не би да е заразно. Сега се разбра, че нито мастурбиране, нито секс не е хубаво да правя за да не дразня кожата. Самочувствието ми е много паднало. Напълнявам драстично и депресията е на всяка крачка. Не знам вече тя как ме търпи. Златно момиче е и не заслужава такъв като мен... Днес й намекнах, че май ще е по добре да си потърси друг. Мен май няма да ме бива вече. И тя ми се стори, че се замисли за момент.... Реве ми се.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 18b978c978
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Разбира се, че се лекува, има толкова натурални методи... Не се тревожи, ПОЛЗВАЙ лекарствата и ще се оправиш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ee29898a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, не зная дали следиш темата, но аз днес чукнах в гугъл диагнозата ти (нещо все не ми даваше мира, откакто прочетох историята ти), какво и къде си прочел, че е нелечимо, фатално, заразно, аз такова нещо не видях. По-притеснително в случая е душевното ти състояние. В живота ни настигат всякакви болести и нещастия, приеми положението и се лекувай, не се съсипвай допълнително, още повече, че имаш и подкрепата на приятелката си. Сигурна съм, че вече имаш подобрение, кураж ти пожелавам!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5cfd80ae3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направи си изследване за сифилис, лаймска болест и други паразити. Задължително! Съжалявам да го кажа, но на 90% имаш някоя съпътстваща гадост. Тези болести имат тенденцията да са в латентни състояния дълги години, а описаното от теб е едно от проявлянията им.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 75a94d1dbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм автора. Към но. 4. Какво имаш предвид. Едното води до появата на другото ли? Кое е евентуално първо-сифилиса или моята болест? Благодаря ти! И откъде го знаеш това между другото? Разкажи за опита си, моля те!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 28763d2511
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пак съм автора. Първо искам да обновя какво се случи досега, като се надявам, че ще получа съвет от потърпевши. Знам че болестта е рядка, но ако се гугълне този пост ще се намери от хора които се интересуват и/или споделят проблема ми..

Отидох на друг доктор. Той ме изписа наново същия крем, който първата докторка ми предписа(японския), от който наситина чувствам разлика. Даже имам чувството, че на моменти белите петна изчезват. Те обаче така или иначе се развиват много бързо и могат за един ден да се появят и пак да изчезнат. Както и да е. Че той още замени предните хапчета за имунната система с капсули от Глицеризин. Прочетох за тях и се оказа, че се ползват за влияние на черния дроб в борбата с дерматични заболявания. Малко логиката ми е трудна за асимилиране, но реших да ги пия. Той още ми изписа и мехлем за дерматит и ми каза да смесвам двата мехлема. , както и да е- мажа, пия, мажа... Нищо, . Даже е по-зле
Напоследък вече стесняването на кожата ми се забелязва веднага. Вечер понякога имам и сърбежи и силно зачервяване. Освен това вече определено чувствам стеснението на кожата, като стягане на пръстен.
Реших да правя секс с приятелката си. Сложих си кондом. След секса така се зачерви мястото, че даже имах чувството, че прокървя. Мисълта, че не мога да правя секс вече не ми дава мира.

Днес бях на лекар отново. Първия лекар. Питах я дали може да се обрежа, а ти ми каза не. Заболяването е автоимунно и така или иначе ще избие някъде другаде. А другаде, вече е немислимо лечението и няма да има какво да се реже вече. Пръсти, врата, подмишници, клепачи... Може да е навсякъде. Просто трябва да намеря начин да си повишава имунната система. Дотогава, мехлемчета и това е.
Знам, че в България докторите са радикални и направо обрязват. Но това което тя ми каза звучи истина... Вие как мислите? Какво бихте ме посъветвали?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker