Често си мисля за смърт и разболявания - хипохондрия? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Често си мисля за смърт и разболявания - хипохондрия?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 18027 пъти
Проблемът е, че от 1 месец непрестанно си мисля за рак, смъртта на някой от моите близки и какво ще правя тогава. За болестти и си внушавам някои от симптомите. Направо.. ужас. Не го искам но то отива в главата ми :@ Немога да спя, да мисля трезво в училище и направо незнам. Ако може някой да ми каже дали е от възрастта или нещо сериозно ще се радвам. Коментари от типа : Ти си ненормален моля да няма :) И отново казвам тези мисли отиват в главата ми НЕ искам това да стане, но просто..

Момче, 14 год.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 1e450ca975
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Възрастта ти е трудна, спор няма, особено от моята позиция на почти 45 годишна жена! Но това, за което говориш, си е заболяване, при това много разпространено, особено при по-чувствителните натури! Ако до 2-3 месеца не го преодолееш сам, бих те посъветвала да посетиш психиатър - нито е срамно, нито означава, че си ненормален. Сподели и с родителите си за проблема и, ако трябва, заедно посетете психиатъра. Той може да прецени какво е необходимо да се направи! Но не пренебрегвай с лека ръка този проблем!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a3f4efa849
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   И аз мисля за това, жена на 25 съм? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Не мога да спра да мисля и не намирам изход, вече се чудя какво да правя, дайте ми съвет. Определено не е от възрастта.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 7c36aad43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Спокойно, не си единствен и аз покрай проблемите които станаха на скоро непрестанно си мисля за такива неща точно както теб и си внушавам най-различни симптоми и прочие. И аз не знам как мога да спра да мисля за това, защото просто постоянно мисълта ми е в това, та просто исках да ти кажа, че не си ти единствения, пък и ако това те успокоява, каквото е писано ти не може да го промениш и да искаш. Аз се успокоявам малко като гледам другите какви по-лоши и вредни неща правят от мен, замисли се колко страстни пушачи има на 18-19г. дето от 2 кутии нагоре пушат не че това е от значение дали пушиш или не. Помисли и за тея дето са още тинейджъри а посягат редовно към чашката, ами хилядите малки дебелаци и дебелани - масово явление. Дано си ме разбрал :)

М 23г.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 978bae451b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Възрастта ти е особена - емоциите са по-силни, настроенията се менят, осъзнаваш, че има сериозни неща и доста проблеми в живота и пр. С една дума ти си под влияние на събитията, свързани с болести около теб. Което не значи, че трябва да си внушаваш подобни неща. Ракът нито е наследствено, нито е заразно заболяване. В повечето семейства, включително сред моите роднини, има подобни случаи. Което не значи, че ти или още някой около теб ще се разболее. Не си внушавай лоши неща, защото е доказано, че чрез внушение може наистина да си докараш болести. Така, че не мисли за болести и смърт. Животът е пред теб - ще ставаш мъж, така, че давай по-смело. Да ние си някоя глезла или бабичка?

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: d9f3c21e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   със 4 не съм съгласен за това, че обижда автора с въпроса" да не си глезла или бабичка" . Просто всичко е възможно, на всеки може да се случи, дори на мен ми се случи и по едно време, вече толкова бях се вторачил във всяка една промяна в тялото ми, че си казах" край, след 2 седмици ще съм умрял"! И буквално си бях внушил, че ме боли сърцето, и от притеснение и страх дигах кръвното и си мислех, че това е от болестта (незнам коя, но просто си знаех че я имам) и след 1 седмица в това състояние мечтите ми се разбиха и всичко просто се срина за мен и си казах, край, няма за какво да уча, като ще умирам след 2 седмици. НО се усетих, че това е хипохондрия, прочетох за нея в интернет и си казах-това е! ! И със малко психиатър и повечко рап музика и НИКАКВИ ХАПЧЕТА се оправих. И психиатърката каза че е доволна и учудена дори, че не съм искал никакви хапчета, а съм искал сам да се оправя, и че наистина съм успял! :) И се гордея с това, че се оправих без хапчета, защото все пак хапчетата няма да ти помогнат, до теб си е, ти трябва сам да се измъкнеш от тая болест. Повярвай в себе си, че наистина ти няма нищо, старай се и ще успееш. Не чети за болести в интернета че така аз се" разболях" от язва, апендисит и секви такива. Беше ме страх даже да ЯМ по едно време-хапна един залък БУКВАЛНО и се притесна и ми се отяде и край! ! Но ми казаха да не мисля за това докато ям и ще се оправя и... се оправих още на следващия ден. Братле казвам ти, бех в много сериозно положение. Тъй че баце НЕМА ТИ НИЩО, повервай си, че ти няма нищо и ще се оправиш, а и само това е начина да се оправиш. И АКО СИ МЪЖ, НИКАКВИ ХАПЧЕТА! ! ! иначе ще си живееш с тях и ще увеличаваш дозата, мислейки че се влошаваш още повече и се нуждаеш от по-силни хапчета и се превръща в чисто дрогиране всичкото това! и за стимул слушай Eminem-Till I Collapse ; и Eminem-Not Afraid
и във Vbox7 пишеш nick vujicic и гледаш клипчетата и така ще се надъхаш и ще се измъкнеш от тая коварна болест! !
Успех, и вярвам че ще се оправиш, и пак - Успех! !

 
  ...


...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9afc7930e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   От автора:
Лол учуден съм че има толкова коментари за такова малко време.
Та така.. На скоро и аз разбрах за тази " хипохондрия" , за тези които не знаят това е като болест и с нея човек си внушава симптоми на болести и постоянно живее в страх. Мисля, че с всеки ден започва да ми олеква малко по малко.
Мерси за коментарите на всички.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: fce69e8052
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък искам да кажа колко е хубаво, че днес има интернет и хората могат да си помагат чрез него и да променят реално живота си. От малка бях по-тревожна и чувствителна. Бях точно на 14 години, когато започнах да си мисля, че ще умра. Бях си поставила и диагноза, разбира се, но няма да я споделя. Тогава бях едно затворено в себе си дете, нямащо с кого да сподели и неискащо да споделя.
А сега е толкова лесно - влизаш анонимно в нета и отговорите идват като с магическа пръчица. Е разбира се трябва да се отсява, защото има доста плява и тук.
А моята хипохондрия за съжаление се съчета и със социална фобия, която пък ме доведе до паническо разстройство, и всичко това - само защото проблемът не беше открит навреме. И сега продължавам да се боря с тези стари чудовища, но за съжаление целият ми живот дотук е преплетен с тях и изграден под тяхно влияние. А съм на 30. Така че малко е трудно... ... На каква основа да стъпя, за да продължа. Чувствам се сякаш едва започвам живота си... ..

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 06167c1134
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   аз също съм така много е гадно немога да ида никаде защото само си внушавам най-разични неща аз също неискам да си го мисля но то само ми идва в главата това се решв като не си мисля глупости и така забравям за това внушение дайте съвети

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 815c8c5a18
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   всеки изпада в такива състояние!
за някои хора всичко е заболяване!
здрав си, нищо ти няма, никакви хапчета!
спорувай, мисли позитивно, учи, нещата сами ще дойдат.
аз съм момиче на 24 (жена), и аз постоянно мисля за такива неща, но като спортувам, илизам, и намирам смисъл другаде, по-малко се замислям.
ще ти мине.. и никакви психиатри...

само да дам пример с моя позната.. до вчера 2 лафа не можеше да обели, но завърши социални дейности, прочете 2 книги, и сега за нея всеки е болен, има нужда от лечение.. абе много компетентни станахме нещо...
та и тука като чета.. психиатри, и глупости!

казах ти - най-разумното:
учи, забавлявай се, спортувай, прави нещо!
няма да сгрешиш!
от личен опит ти казвам!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 50f2c790cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чувствам се по същия начин с тази разлика, че при мен има замайване, плачене и сменяне на настроенията. На 14 съм точно като теб и като чета в нета всички казват, че това е от пубертета. Просто в момента се намираме в такава фаза, че хормоните бушуват, замисляме се повече над някои неща, на които никога не сме обръщали внимание. Миналата година бях коренно различна-излизах с приятели, забавлявах се и всичко беше окей, а тази година все едно някакво проклятие е надвиснало над мен. Постоянно съм в лошо настроение и не мога да спра да си мисля за лоши неща, за болести, за смърт. Страх ме е понякога да заспя и си представям какво ще стане ако на другия ден не се събудя, но смятам, че това е просто фаза и ще отшуми. Успокоявай се с тези думи, повтаряй си, че всичко е от възрастта, излизай повече с приятели дори и да ти е кофти ще видиш, че ще се разведриш. Аз например когато съм в училище се смея като луда, страшно ми е забавно, а като се прибера вкъщи започва плаченето, лошите мисли и страха. Съгласна съм с номер 5 рапа също ще помогне, винаги когато ми е много зле си пускам някое яко парче на Еминем и той успява да ме успокои и ме надъхва. Не се притеснявай, всичко това ще отмине и недей да се тровиш с хапчета и други подобни глупости, ще се справиш с това сам, а и когато се влюбиш и си намериш някое хубаво момиче, ще забравиш за всички лоши неща. Успех и не се притеснявай ; )

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 6418f788a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ох, и аз бях така. Постоянно си мислех за смърт, болести и други такива тъпотии! Имах чувството, че се побърквам! Това е депресивно състояние, не са ти нужни никакви лекарства или психиатри, човек може сам да преодолее това състояние. Това са внушения, въпрос на психика, истината е, че за да се отървеш от тия лоши мисли е да се срещаш с хора постоянно, не трябва да оставяш самотата да те завладява, защото точно от там идват нещата, повече срещи, работа, учене, положителни емоции, смях, забавление и това нещо отминава! Както можеш да си внушаваш лоши неща, така можеш и да си мислиш за хубави, просто се пренастрой!

 
  ...
преди: 11 години, 2 дни
hash: b2587b9fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Здравейте всички!
Аз пък мисля непрекъснато за бъдещето, мисля как ще се справя, когато загубя близък. Не знам какво да правя. Пречи ми да се наслаждавам на живота сега. :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 11 месеца
hash: 783bb6cd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това не са твои мисли - това са помисли на онзи чието име не ща да споменавам. Отивай си чети молитва в църквата и също така намери в ютюб виео с име тайната и почни да го гледаш и да мислиш положително. Доказано е че хората каичили се в самолет и казали че сигурно самолета ще падне, са умрели там!
И на емн ми се случва но рядко! Успех....

 
  ...
преди: 10 години, 11 месеца
hash: b2587b9fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Номер 14.
Всичко това го направих. Гледала съм и съм чела Тайната, както това със светена вода, ходя в църква. Но искам да попитам, за този който не споменаваш защо аз? Защо аз усещам такива неща? И до кога ще е така?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 47a2827bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   В момента съм така не знам защо и от какво изведнъж ми се появи като гръм от ясно небе просто не знам защо и как и не знам как да го овладея вече една седмица и повече съм така честно казано не знам какво да правя на 21 години съм МЪЖ а ми се циври като на бебе до сега не съм изпадал в такова състояние със сърцебиене съм по цял ден обиколих половината лекари в Варна да разбера какво е направиха ми изследвания няма нищо апф. даже днес ми биха инжекция в спешното да се успокоя отивам и викам на лекарката имам сърцебиене много голямо може ли да се направи нещо тя ме пита "да не си взел наркотици" и аз такъв нееее не съм не вземам и никога не съм вземал. После ми видя ръката вика това какво е а то се е посинило малко от където ми вземаха кръв за изследванията викам изследвания ми правиха. Ся цял ден съм дроб заради тази инжекция ама при мен е много дълбоко и сериозно не знам какво да правя за 1 седмица коренно се промених но сега като прочетох тука малко коментари и ми светна така! Пишете още! Ще съм благодарен!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a2357535e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   оф и аз съм така искам да се избавя от това като го мисля много и понякога от толкова мислене започва главата да ме боли :( Не искам да съм така не знам как точно да си помогна опитвам се да си мисля за хубави неща но все не става моля някой ако си е помогнал нека ми каже искам и аз да го направя

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3fb5930a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Бях така преди време, когато за първи път открих, че имам шум в ушите около 2-3 години си мислех, че имам тумор на мозъка, след това се прегледах и разбрах, че нямам, но състоянието ми на моменти имаше панически стрес и вдигах кръвно, следователно си мислех, че ще получа инсулт, от 2 месеца промених коренно психиката си, когато не ми се спи, просто не спя и на другия ден спя, гледам да не се затормозявам с никакви лоши мисли. Имам доста бяла коса, а съм на 24 години, не знам дали е наследствено, дядо ми имал бяла коса на 25 много, а на 30 целият е бил така, но при мен може и да е от тези психически атаки, които сам си правих, просто не мисли негативно, аз ще променя психиката си и малко по-малко успявам, обещал съм си го, иначе нищо добро не ме чака :) ще спре този страх от смъртта, мъчението и болестите, той спря, но е като вулкан, надявам се да не си събира и да не изригва

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 50f2c790cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз дотолкова се бях побъркала, че започнаха да се появяват истински симптоми. Главолобия, които от нищо не минаваха, залитания, световъртежи, постоянно се чувствах като замаяна, мислех си постоянно за болести, тумори, четях в интернет симптоми и какво ли не. До толкова се бях побъркала, че ми правиха скенер на главата и ЯМР, бях подлудила родителите ми. Накрая отидох при един професор, който ми каза, че съм бетон и ми изписа едни хапчета, които обаче не са антидепресанти, те даже май не се взимат и с рецепта. На билкова основа са и има малко валериан в тях. Не вредят изобщо на нервната система, нито на някоя друга система, в листовката няма никакви странични ефекти и дори не са пристрастяващи. Можеш да ги спреш когато си поискаш. Аз лично ги спрях след две седмици прием. Мисълта ми е, че всичко е на момента. Нормално да се притесняваш постоянно, но просто помисли колко си млад още и че животът е пред теб. Ако прекараш така в лоши мисли, тогава какъв е смисъла. Наслаждавай се на живота и не му мисли.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4fb8a68a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Много зле се чувствам. Вече нямам желание за живот. Мисля си за смъртта, за безсмислието, за това, дали има продължение след смъртта. Дори си представям физически това и много ме е страх. Понякога усещам, че полудявам. Изправяла съм се пред какви ли не проблеми, но сега след една ужасна несправедливост, огорчение, направо се побърках. Все по-често не мога да се съсредоточвам, пуша, дори започнах всяка вечер да пия, дори и малко. Как да си помогна. Как, моля помогнете ми. На 37 години съм, жена.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: dea73f8314
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Здравейте :)
За първи път пиша във форум ако може да се нарече така.
Аз също имам този "проблем" от почти година.
Първоначално бях изпаднала в такава дупка, че спокойно можеше да се живее с още 100тина души. Беше ми ужасно трудно, страшно, депресантско и нереално. Живях 4 месеца така без да се допитам до никой, без да знам какво ми е. И така до един ден в който седнах и започнах да чета и просто разбрах какво ми има. Правих си изследвания, скенер и т. н ( те ми бяха нужни защото имах здравословни проблеми) и всички лекари ми казваха, че рязката промяна ми се е отразила на нервите и психиката.
Изчетох адски много книги, форуми и гледах много филми. Не съм пила лекарства и няма да пия, защото знам че имам силата да се справя. Излизам, ходя на кино, кафета, работя и уча и повярвай ми не ми е никак лесно, но не се предавам. Йогата помага много, спорта и развлеченията. Гледай да не бездействаш, защото така се затваряш в себе си и мислите нахлуват в главата ти. Няма да получиш удар, нито ще полудееш, няма и да умреш. Това е състояние, което отминава с търпение и позитивизъм.


Модератор - ние не сме „форум“, а сайт за АНОНИМНО споделяне. Всеки коментар се пуска ръчно. Абсолютно забранено е пускането на лични данни и такива за комуникация.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ac5e7728d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Здравейте. Аз също съм момиче на 14 години. Преди 1 година започна всичко.. не знам какво се случи и изведнъж започнах да се страхувам да излизам от нас, бях се затворила в себе си и непрекъснато мислех, че ще чмра. Водиха ме на какви ли не изследвания и те показаха, че ми няма нищо. След това започнаха да ме водят на психиатри и ми предписваха лекарства, които не помагаха.. и най-накрая ми предписаха ципралекс и след доста мъчения започнах да излизам ии всичко се нормализира след няколко месеца, отново.. водех пълноценен живот и преди 1 месец не знам какво стана пак започнах да си внушавам, само че този път е по зле.. реших, че имам мозъчен кръвоизлив и непрекъснато почнах да си меря кръвно и пулс и имам чувството, че не съм аз.. че нещо лошо е влезнало в мен и ме оправлява.. чувството е ужасно.. сякаш съм тук и на друго място в същото време и си внушавам, че в момента съм в процес на умиране, а да и да добавя бях спряла да си пия лекарствата и може би и за това стана, сега ги пия но сякаш не помагат. Какво да правя? ://

 
  ... горе^
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fbdc32877d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Той си е внушавал болести и рак нали?

 
  ...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: fbdc32877d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Тоя има хипохондрия много лошо!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 748581bf51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   И аз съм така.. Казах на майка ми, на приятели те казват че нищо ми няма да не си внушавам разни глупости. Сега като прочетох, че има и други като мен ми поолекна :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fbdc32877d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Моля някой да каже какво точно значи това момче дето е писал мисля непрестанно за рак и там дето е мислел за болести и смърт искам да разбера какво значи защото аз това нещо го мисля непрестанно дали съм като него и ме е страх да не съм като него!

 
  ...

...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fbdc32877d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   АХХАХАхахаха този е психиясъл бахти лудия аххахахаха ха как влязох тук и аз не знам как ще мисли за рак ве тоя да не е луд то като мисли посотянно за това може да му се лепне някой рак поне така съм чувал пази боже от такива луди!!!

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fbdc32877d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Не ми приемай коментарите те са три чули ве майкати да еба ве бухал написах тия коментари трите щот да видя дали ще отговорят маикати да еба ввееее скитник Майкати да еба редактор виж как не ми приемаш три коментара по-добре недей щот само се ебааамм ахахахахах луди предали са всички написах тия коментари дето не си ги приел за да видя дали ще отговоряят нз как влязох тука ахахахахаххаха мърши майкави да еба грозна луда лапайте ми хуя не ми приемай коментарите

 
  ... горе^
преди: 8 години, 6 месеца
hash: fbdc32877d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Ей редакторе искам да ми махнеш коментарите те са 24 и 25 щот ще ти еба майката ве чули ща пречукам ако не ги махнеш ако ги няма до утре ти казвам ще те пречукам махни ги не искам да бъдат тук

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 123755a38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   До автора: И аз съм мислел тези неща като малък, но за кратко сега и аз съм на 14г момче съм и ме е страх да не съм като теб защото и аз съм мислел тези неща! Моля те за помощ! (Моля модераторите да качат този коментар защото наистина имам нужда) Благодаря мили хора :)!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9ff999a467
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   ДО АВТОРА: Моля отговори много те моля мисля за това което си писал постоянно 9 месеца вече не издържам мисля дали съм като теб и ме е страх да не съм като теб затова ми обясни точно проблема си за да видя дали съм като теб да се успокоя защото може да ми стане нещо вече
(Моля модераторите да ми качът коментара, благодаря отново мили хора :))

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e6463e619e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   здравейте, така съм от 1 година вече на 21г съм, уча, работя, разведрявм се по някакъв начин и в един момент бам почвам да си мисля пак как ще припадна, как ми става лошо, и едва ли не душата започва да ми излиза от тялото. Вкарвам си филма, че умирам и няма успокояване. Има дни в които ми няма нищо, което се надявам да е част от преодоляваето на проблема. Наистина не знам какво да направя. Вие драги потърпевши, успяхте ли да се справите с проблема?

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 4aedb84886
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

59.   И аз имам хипохондрия от 5 години насам, но вече до някъде я контролиран.. Но от 1 ден нещо постоянно мисля за дишането си, не знам защо...Постоянно си мисля, че не мога да дишам и си контролирам дишането, доста е неприятно. Надявам се да мине скоро, гледам да не му обръщам много внимание.Като цяло го мисля като няма какво да правя.Като имам какво да правя по рядко се замислям. Притеснявам се докато не спа само да не ми стане нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 28f4ba2f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

62.   Темата е стара, но все пак ще пиша...... И аз страдам от лоши мисли, ужасно е, не мога все още да се справя с тях, гадното е, че засягат хора които обичам, с една дума най близките ми и близки до мен. Не се контролират, не се получава, чувствам вина и страх, страдам от безсъние, изживях и любовна мъка след раздяла :( Даже напоследък си мисля че може да имам магия, не ги искам тия мъчителни мисли, а ги имам. Тя е историята е дълга, ако почна да я разказвам, няма как. Пишете, ако някой го е преодолял това състояние.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 1251df117f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

63.   Мама и аз отидохме в църквата, за да си занесем дрехите против уплаха, трябваше да стоят там 3 дни и след три дни ги взимаме, един ден преди да отидем там не бях на себе си, псувах бог, тресях се, говорех си сама по улиците.
Просто не знаех точно какво ми става, тия мисли въобще се впиха в главата ми и не се махат.... даже днес 29. 08. 20г. продължава, но някак си по - малко започнах да мисля. Проблема с псуването на бог го преодулях на доста голяма степен. Обаче от 2 дни си казвам в главата Пожелавам на нашите да умрат от.... или пък Нашите да умрат... , или пък Мама и тати да умрат, Да живеят...
Започнах непрекъснато да живеят не да умират, да живеят.... и не знам как това ми влезе е главата, кълна не ги мисля тези неща реално просто някакси влизат в главата ми.... треперя, тревожа се да не се случи, изпитвам вина, защото мама и тати са страшно много добри хора, които познавам.... , та нека да караме по същество.... мисля, че се случват тези неща, защото на тати майката е много гадна и злобна жена, предполагам, че тя ме е урочасала и ми е направила някаква зла магия и отделно за дето ходихме с мама против уплаха да ни четат върху дрехите....
Моля някой, ако знае как да реша проблема ще ви бъда много благодарна.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 4353c44f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

65.   Към 63... Спокойно, нищо ти няма! Това става при всички хора! Да си помислиш нещо което не искаш. Лично на мен ми се случва доста често. Ако те притеснява просто се извини на себе си и кажи, че не мислиш тези неща! Бъди спокойна : )

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: aba298c5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

66.   Здравейте пише ви едно момиче на 23 години, Преди няколко години назад ми се случи нещо страшно… Както си спях, един глас дойде до мен и ми каза че преди мен брат ми ще почине, не мога да мисля разумно всеки път си мисля че брат ми ще умре всеки ден когато излиза с колата аз си мисля за това.. Моля ви помогнете ми с съвети аз мисля, че вече откачам затварям очи виждам брат си мъртв хора моля да съвети как да преодолея това нещо.. Психиатър би ли помогнал.. Много ви Благодаря

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 7dcdb25704
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

67.   До 66

Защо не пусна нова тема?

Върви и поговори с православен свещеник по въпроса.
Моли се също на Бога за брат си и за себе си, пали свещи, пиши го за здраве в православната църква! - ако сте кръстени православни християни)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker