Генитален цистит - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Генитален цистит
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1762 пъти
Здравейте! Преди пет дни ми се появиха мехури и ранички върху вагината, които в последствие почнаха да ме болят, сърбят и парят. Оказа се, че е генитален херпес. Имам си приятел с когото водим полов живот от година насам през три месеца защото само тогава имаме възможност да се видим. Няколко дни преди да усетя нещо той се оплакваше от болка и сърбене на пениса. И преди се е оплаквал, но никога не ми се беше образувала подобна инфекция, нито на него. В момента и него го боли. Казаха ми, че той ме е заразил заради слабата му имунна система. До сега никога не е имал контакт с други жени. Аз имах с мъж преди две години за дълъг период от време, но никога не ми се беше случвало това( правехме го без и с презерватив, но той се проверяваше и му нямаше нищо) Преди да се видя със сегашния ми приятел, водех един месец полов живот с друго момче, но винаги беше с презерватив, а и ако беше от него е щяло да се инфектира още тогава, нали? Защото периода в който можеш да хванеш инфекция е от два до четири дни, понякога две седмици.... а аз бях с приятеля ми точно толкова и на 12тия ден започнаха да ми излизат мехури.... Можете ли да ми кажете как съм получила херпеса и за колко време излизат симпотомите след като вече си заразен, защото не знам какво да правя вече.. С въпросното момче не използваме презервативи.
Моля историята ми да бъде публикувана, спешно е!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3c88d23c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Някои неща се развиват за по-дълго , зависи.Никой не може да ти каже.Трябват изследвания - вероятно цитонамаска и веднага лечение.И , да , може да си го лепнала и от единия , и от другия.Представи си , че и той спи с още 2-3 , а и другият?Пууу, да ви имам връзките модерни!

Медик

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3374a30e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм авторката.
Много грубо от страна на модераторите, че ми смениха заглавието. Херпес и цистит нямат нищо общо :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0f3362c11f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Заразил те е мъж, с когото сте го правили без презерватив. Или първият , или сегашният. Най-вероятно е първият. Херпесът си остава за цял живот. Не се лекува. Но е добре да отидеш на лекар и да ти предпише лекарства и кремове, с които да го мажеш като се появи следващия път. И ти няма да можеш да родиш по нормален начин. Може да родиш само със секцио. Защото бебето ще се зарази ако раждаш по нормален начин. Така че имай го предвид.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c8f3ebb5b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много хора носят вируса на херпес симплекс/генитален/, но не се разболяват -с въпросните симптоми. Дори и не знаят, че са ностители, докато един ден не им излезнат въпросните болезнени мехурчета. Разболяването става при спад на имунната система, грип, претопляне, менструация. Не може точно да се каже кога сте се заразили и няма смисъл да си тровите живота. Ако искате мнение от специалист, посетете кожен лекар и си задайте въпросите. Дори задължително посетете лекар, за да ви каже как да се лекувате. става въпрос за пристъпите, защото иначе сте си вечен носител. Симптомите може и веднага да излезнат, според инкубационния период, но както казах разболяване може да стане в някакъв по-късен етап. Това мога да со сравня със СПИН -имаш вируса, носител си, но може да живееш дълго след заразяванетоА не умираш след 2 месеца.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3ef8bf3160
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   За първи път чувам такава диагноза :D Ти знаеш ли какво е цистит?

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4509e177a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката:
Сегашният ми приятел не е имал интимен контакт с никоя, а на другото момче съм му първата. Бившия ми е имал едно момиче преди мен. За първи път ми се случва такава инфекция, отидох на лекар и сега се лекувам, след няколко дни ще ми правят изследвания..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 82274c1783
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз си лепнах херпес от един девствен уж... Преди него бях имала още един партньор, но не бях спала с него повече от пет години. Не знам, странно ми беше, вдигах скандали, но втория продължава да отрича. До ден днешен не знам дали е възможно да се заразиш с генитален херпес без секс.
Болките и раните са първия път, после вече сравнително леко протича.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a43f93646e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Поднасям извиненията си на авторката за отклонението от конкретния проблем, което ще си позволя, хората са дали добри съвети, няма да ги повтарям. Също така съм солидарна и с огорчението ѝ.
Не беше изненада за мен, отново по здравен проблем, най-некомпетентното мнение да е дадено, от така нареклия се "медик". За пореден път го съветвам, ако действително смята да се занимава с медицина, било то като лекар, фелдшер, медицинска сестра, лаборант, рехабилитатор, стоматолог и прочие медицински професии, да престане с неадекватните си препоръки, цитирам: "Трябват изследвания- вероятно цитонамаСка и веднага лечение. "??? "Вероятно", а не е ли цитонамазката, първото и задължително изследване, което се прави? И как пък, един медицински термин не видях правилно написан от вас досега, което затвърждава убеждението ми, че сте "медик" само в мечтите си, а най-голямото доказателство в подкрепа на думите ми е фактът, че изобщо не ви направи впечатление несъществуващата диагноза "генитален цистит". Силно се надявам, че няма да успеете да подведете някого, потърсил съвет в раздел "Здраве", ще следя за подобна опасност.
Благодаря за вниманието.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b32a48bc4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче, и двамата ти казват, че си им или първата, или втората. Това може да е така, но може и да не е. Както и да е. Най добре е за теб да правиш секс с презерватив. Защото иначе ще заразяваш партньорите си с херпеса. А и това ще те предпази самата теб от други болести.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d2ac21034c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Сегашният ти приятел е правил секс с друга, заразил се е от нея и ти е предал инфекцията. Това е доживотна зараза, а презервативът не е гаранция за предпазване. Не винаги ще имаш мехури, но винаги ще носиш вируса.
Цистит е възпаление на пикочния мехур, не на гениталиите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker