Вирус по морето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Вирус по морето
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 1210 пъти
Много съм разтревожена, затова реших да се консултирам с Вас тук. Момиче на 14 години съм и преди седмица пристигнах в един курорт на юг от Бургас, за да прекарам лятната ваканция със семейството си. Всичко беше наред първите седем дни /ние ще летуваме общо 9/, но на осмия се почувствах ужасно. Както си лежах на плажа, изведнъж ме заболя корема, главата, изпитах болка и в областта на врата - сякаш ми се гадеше. С мама веднага напуснахме плажа, но докато стигна до хотела, болката се усилваше и повърнах на улицата. Това ме облекчи донякъде, но след това се започна мъчението. Повръщах на всеки час с ужасни болки, не можех да заспя, нито да правя каквото и да е. Не ми е за първи път да се чувствам така на морето. Почти всяка година получавам подобни болки, стигали сме и до Бърза помощ. В конкретния случай аз не пожелах да получа лекарско мнение и само приемах лекарства, препоръчани в аптеката. На следващия ден, днес, съм по-добре, но болката не престава. На какво се дължи това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6d5e946b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много ни е "чисто" морето, почти всеки се връща с подобни симптоми особено децата. Почивайте в чужбина. Като си сметнеш и лекарствата, в България излиза по-скъпо.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ecccc9cce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ние сме. От Варна имам малко дете на 2г. Ходих ме на плаж на следващия ден повръщане, растоиство, температура. Бяхме в. Болница правиха изследвания излезе Ротавирс 5 дена бях ме там, трбва да спазваш строга диета поне 1-2седници предполагам че са ти исписала и прообиотик, всичко ще нине.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 07b5e506cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нормално. Не е приятно, но почти всички се връщат от морето с подобни вирусчета. Тази година и вируса е точно такъв, гадене, болки в гърлото и корема. Честно казано майка ми винаги е взимала пробиотици преди да отидем на море и още като тръгваме сутринта всички пием по 2 пробиотика. Има някакъв ефект, защото летните вируси ги хващам далеч от морето. Болката ще отмине, почти всеки вирус те мъчи между 2 и 7 дни, независимо какви лекарства пиеш, поне при мен е така.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: afcadc3d12
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Такива са и последните ми спомени от морето. Само че за разлика от теб лежах в болница на системи. От тогава не рискувам да ходя на море. То цялото е един голям бацил.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 09ac6ab654
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Да, особено в Лозенец май си е нормално. Дъщеря ми беше само на 5 /преди 4 год. /, когато се върнахме от морето с повръщане, разстройство и стигнахме до болница, щом си дойдохме в София...
Повече на море, тук, в България, или поне докато не стане на 16-17- НЕ. И разбира се, пак няма гаранция... Мръсотия до шия.. Поне в Лозенец вече дори само аз няма да стъпя. Преди време в Синеморец ми се видя далеч по-чисто и тихо..

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5b0c19f23e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз много обичам да ходя на плаж но е така докато ми мине мерака, иначе преди като по малка не бях свикнала и все ме хващаше настика която ми минаваше и без лекарства. По добре да те прегледа лекар ако така продължава дълго, но щом си по добре според мен ще се оправиш. Аз имам ниско кръвно и понякога ми е ставало лошо от горещината.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker