За отслабването - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

За отслабването
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 5284 пъти
Здравейте :) Нова съм тук, но много ми хареса вашия сайт :) и реших и аз да се вклуча.
Много се извинявам ако не е редно по този начин да се пускат нови теми, но вече съм се отчаяла от всякаде :(
Жена съм на 18 години и имам адцка нужда от отслабване :S трябва да сваля около 15 кг. за около 2 месеца :(. Изпробвала съм всичко, но като казвам всичко имам напредвид наистина всичко, за което може да се сетите. Или поне аз какво съм намерила в нета :P.

Като започнем с месото и зеленчуците, зелевата супа, 90 дневната, да карам само на плодове и зеленчуци, била съм само на плодове. По-едно време започнах НВД-ниско въглехидратна диета. Но не продължи дълго. Защтото на доста места прочетох че трябва да ти стане хранителен режим за цял живот ама как да стане, като не обичам толкова много месо :( мога да го ям 1, 2 пъти в седмицата, но не и всеки ден, а и прочетох че можело да се развие болест свързана с бъбреците :(. Даже се чудя как не раязвих когато бях само на месо и зеленчуци 1 месец. А забравих дори бях 1 месец на греипфрути-по 2 на ден.

Може би това беше най-отвратителната диета, която съм правила, защтото я правих лятото, а точно тогава имаше зеленчуци и любимите ми плодове :(, Диня а и имаме лозе с грозде, и казвам ви ужасно беше когато минаваш и гледаш любимото ти грозде над теб а не можеш да си откаснеш 1 гроздче. Или когато във вас хапват диня а ти не можеш да я опиташ. От 2 години съм на диети и нищто, свалям и пак се връщтат :(. Някой ще каже глад и движение или просто си стой дебела и хвани да се харесваш! Да дори и родителите ми са го казвали :P Майками ми е казвала кат не можеш да отслабнеш ми започни да се харесаш. Ама как да стане? ? Като всич1ки около теб са красиви и клощтави, аз си се харесвам и то много ама без теа килограми :Д:Д Например като отслабна много се харесвам супер съм :Д:Д. А и не е само да самочуствието, но започна да ми влие и върху здравето, незнам може и да е от диетите, но... . и корема си развалих от всъкаде, замалко и в болница да вляза :(. Ако някой може да ми даде някакъв съвет, който е минал през този път и е успял :))

Извинявам се за дългия ми роман, и благодаря на тези, който поне са си направили труда да го прочетат ако не друго :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 883920fa87
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва постоянство. Ти казваш, че като свалиш си си супер, значи явно си свяляла. Аз преди време отслабнах 7 кг с 90 дневната диета. Но бях на нея не 90 дни, а по-малко, защото не исках да свалям повече. Не вярвам, че има човек, който по никакъв начин не може да отслабне. Мисля, че ти като свалиш и вече си решила, че приключва диетата и почваш пак да се тъпчеш. Само предполагам, защото аз така направих един път, но добре, че се усетих на време и се спрях. Според мен започни 90 дневната, но я спазвай мвого стриктно и започни повечко движение. Не се отказвай. Дори и след 90 дни не прекалявай! Гледам да изкараш един месец само на плодове. Явно имаш много силна воля. Аз веднъж си пробвах и.. изкарах точно 3 часа. Ако искаш напиши диетата на Лиз Хърли в гугъл. Тя е седем-дневна, много, много трудна. Няма да ти се стори така като я четеш, но ако почнеш да я правиш, повярвай много е трудна. Другото е, че можеш да си върниш бързо килограмите. Но ако след това ядеш само плодове примерно една седмица, после включваш и други храни. И така ще успееш. Предполагам, че искаш да си хубава за бала.. Успех : )

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 0b023fe086
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря много, ми нз дали имам силна воля според мен не е така, установила съм че мога да издаржа примерно определено време, но след това започвам пак да се тъпча и кел фаида :(;
Стигнах до извода, че храната се е превърнала в навик-просто като няма какво да правя и ям, или пък като се нервирам пак ям, като ми е гадно отново :(;
А Мацко можеш ли да ми кажеш докато я спазваше 90 дневната диета, колко време я спазва зада отслабнеш с 7 кг.? ? ? И Какво ядеше през това време? ? И едно и същто ли на обяд и на вечеря аз я спрях защтото не можех да ям едно и съшо на обяд и на вечеря, и достигнах до мисълта че няма да има ефект за това... :(

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 9c267db815
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисля, че много наблягаш само на режима на хранене... започни да бягаш.. така хем ще имаш стегнато тяло, хем и от здравословна гледна точка ще ти е в плюс

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2b8d9d6d60
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здрасти и аз имах същия проблем. Трябваше да сваля 17кг за 3 месеца за сватбата си, защото трябваше да ми стане роклята на баба. Това е семейна традиция. Интересувах се и започнах да изпълнявам следните мерки:
Сутрин: секс, Л-Карнетин и лимон.
Обед: гъби (манатарки), печени на плоча без мазнина
Следобед: тичаш 4 до 5км и Л-Карнетин около половин час преди бягането
Вечер: пилешка пържола (до 150г), белтък от 1 яйце (пилешко), домат и краставица. Пиеш 100г фреш от лимон с Л-Карнетин и започваш здраво секс (минимум 1 час), ако нямаш партньор си купи 2 краставици и почвай (пробвала съм го, безопасно е)
След 1 месец си като френско гадже. Повярвай ми, аз останах много доволна от резултата.

Пенка

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 883920fa87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здрасти, аз съм номер 1.

Еми, спазвах я по-малко от месец. На мене са ми доста слаби ангелчетата, но като видя, че има ефект и се мотивирам : D. Аз наистина доста си бях навила на пръста, че трябва да стана точно толкова килограма и ядох по доста малко, но не чак глад. Примерно в първия ден си правиш един омлет на обяд, ако искаш може и малко салата и ВОДА! И без десерт :D На вечеря половината и така всеки ден. Дори в третия ден не съм яла сладко. Яла съм, но примерно през 7-8 дена ; ) + това ще трябва доста пъти да пробваш нещо, че да стане както трябва. Аз поне 15 пъти я бях почвала тая диета, докато най-накрая изържах. Просто ти трябва мотивация ; ))) като ти се дояде шоколад просто си спомни колко по-хубави са всички останали (аз така си говорех, въпреки, че хич не беше вярно, но все пак действа :D). То и аз като тебе, като няма какво да правя-ям. То е като пиенето това. Според мен започни свободното си време да го запълваш - излизай повече ил и пък се запиши на някакъв спорт. А така гориш и повече калории.

; )) Почна ли я вече?

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 1cfde6f224
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здрасти :)! Аз за 2-3 месеца някъде свалих 21 кг! В момента не те лъжа! Ще ти дам следните съвети и ако те устройват, можеш да ги пробваш и ти :)! Значи... ако искаш да отслабнеш, трябва да забравиш напълно: алкохол, газирано, солети, молети, всичко това.... и да започнеш да се храниш правилно и здравословно! Избягвай обаче пържено, сол, захар и мазнина! Можеш да ги ядеш, ама гледай да е по-рядко и в малки количества! След това ти препоръчвам много вода, зеленчуци(маруля и така нататък) и плодове! Те помагат адски много метаболизма да се стабилизира :)! И на всичко отгоре, ако искаш тази диета да има резултат, трябва и малко движение... не е задължително да умираш в спортните зали!!! Много простичко можеш да се разхождаш за дълго време из града или селото (около един час без спиране) и то колкото по-редовно можеш! Ще видиш, че след две седмици ще има видима разлика върху теб ;)! За храната не се притеснявай! Златният закон е "яж" стига да е здравословно!!! и колкото се движиш, толкова ще се чувстваш по-добре и ще имаш и задоволяващи резултати ;) :)!!! Гледай да не ти липсва нищо от храненето ти... Яж каквото си искаш и избягвайки вредните неща толкова по-бързо ще си постигнеш целта ;)! Надявам се да ти помогнах и ти пожелавам успех :)! Тази диета и програма никак не са трудни или пък неизпълними :)!!! Ще го забележиш и ти :)!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker