Разбра,че баща му има рак и се съсипа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Разбра,че баща му има рак и се съсипа
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1137 пъти
Здравейте! На 23 съм, имам сериозна връзка с момче на 25. Живеем заедно, подкрепяме се и много се обичаме. Преди около два месеца и половина обаче, разбрахме, че баща му е болен от рак. Започнахме тичане по болници, не го оставяме. Взехме го да живее при нас понеже жена му е починала, но той остана само два дни и пожела да се прибере в къщи. Приятелят ми ходеше да спи при него няколко пъти, но той му забрани. В пърия месец приятелят ми не можеше да спи. Постоянно се въртеше и ставаше. По цяла нощ не мигваше. Отидохме на лекар, предписаха му хапчета за сън и започна да заспива. Всеки ден обаче той натрупва все повече стрес. Никога не е бил агресивен, но веднъж в болницата избухна. Попита лекарката какво е положението с баща му, а тя отговори, че не може да ни даде такава информация. Попитахме дали има нужда от нещо и тя ни се разкрещя тогава той също се развика, заплаши я, че "ще ѝ извие врата". На следващия ден ни казаха, че трябва да се прелее кръв. Поискахме да дарим, но те не ни разрешиха. Платихме на кръвна банка и взехме. Баща му трябваше да остане в болницата, ние искахме да останем с него, но лекарката ни изгони. Вечерта когато се прибрахме приятелят ми просто се срина. Той седна и докато слагах вечерята се разплака. Никога не го бях виждала такъв, прегърнах го и си поплакахме заедно. Опитах се да го успокоя. Стресът и притеснението започнаха да му идват в повече. Взе си отпуск и вече нищо не го разсейва. Ходи като пребит. Дори ерекция не получава. Притеснявам се и за баща му и за него. Прекалено много го обичам, за да го гледам такъв. Нямам представа как да го успокоя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: cf8f35bd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Как така сте платили за кръв? А всичката кръв която се ДАРЯВА? Гадове мръсни са тази бяла мафия!
Ако кръвната група на бащата е с отрицателен резус, ще го убият! Трябва да излезе от болницата и се лекува според собствената си генетика... ако е, търсете веднага групи във фейса дори и четете! Консултирайте се, питайте и проучвайте!
Може да се "срещнем" в някоя от тези групи, там бих могла да помогна! Подозирам за резуса заради това, че са ви принудили да купувате кръв, а не са позволили даряване.
Мамицата им мръсна, продължават да крият истини... вече и аз си мисля, че човечеството е единствената чума на планетата...

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 7660ce3893
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ракът не прощава, в повечето случаи. Дано да сте късметлии и баща му се отърве. Но за съжаление често е въпрос на време.

Нямаш кое знае какъв избор - продължаваш да го подкрепяш всячески, като му напомняш, че каквото можете да направите, ще направите, останалото божа работа. Не ви остава нищо друго освен да се примирите, особено той. Поне е късметлия, че има теб до себе си...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker