Не мога да спра да ям - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Здраве

Не мога да спра да ям
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1321 пъти
Здравейте! Момиче на 15 г. Имам проблем и той е че не мога да спра да ям буквално.. на 15г и да тежа 89кг е ненормално и добре го знам.. ходя на фитнес от 4 месеца обаче нищо не се получава, защото просто не мога да спазвам диети.. миналата година бях в доста тежка депресия заради това и повръщах всяка хапка, която изяждах и бях отслабнала всъщност, но изобщо не се чувствах добре и се спрях.. след което надебелях повече от всякога.. започвам добре сутринта, но когато се прибера от училище и изяждам всичко, което има вкъщи и все още ми идват мисли на вина които ме карат да отида и да повърна всичко но не го правя.. просто мразя начина, по който изглеждам не се чувствам добре в кожата си и именно заради това се тъпча защото се мразя и храната ме успокоява за малко време и после пак същото.. като някакъв наркотик ми е.. помага ми да се чувствам добре за малко и после още по-зле.. не знам просто.. знам че ще ми кажете да се взема в ръце и да се стегна, но аз просто не мога... след 1 час ще ходя на фитнес и там наистина давам всичко от себе си.. ходя 30-35 минути на пътеката, всички упражнения, които треньора ми казва дори да са трудни не се отказвам (смисъл да не кажете, че ме мързи или нещо напротив) правя и напъди вкъщи клякания, коремни преси всичко само храната ми е проблема иначе фитнеса даже изпитвам удоволствие като тренирам, но.. не знам моля да ми дадете някакъв съвет как да спра да ям по толкова много, въпреки че зависи от мен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: c32ca1b65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кел файда фитнес като се храниш нездравословно. Посети лекар, това си звучи като болест, сподели с родител най-вече или на някой, на когото имаш доверие.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 580330e166
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Наблюдавай си приема на калории. Никога, ама НИКОГА няма да свалиш килограми, ако не си в калориен дефицит. Ти с 30-35 минути ходене на пътеката имаш ли представа колко калории си изгорила? За съжаление ще те разочаровам - ако ходиш с 6 км. в час си свалила пряко сили 150 калории, а това са по-малко калории, отколкото има в един мъфин...

Идеята е, че не трябва да очакваш, че щом ходиш на фитнес и там съответно гориш калории ще може да си ядеш както преди, и съответно да сваляш килограми. Няма такъв филм да "не можеш да спреш да ядеш" и да сваляш килограми, освен ако не преяждаш със зеленчуци, но защо ли имам чувството, че в твоя случай постоянното хранене не се изразява в хапване на сурови броколи и спанак, а по-скоро на мазни чипсове, солети, кексове, шоколади, соленки, вафли и т. н. :)

Отслабването не е мисия невъзможна, аз самият отслабнах за нула време с 25 килограма и сега просто си поддържам теглото, но си трябва промяна в хранителните навици, иначе просто няма да стане. Освен това задължително трябва да спреш да пиеш калориите си, което означава, че ако консумираш кафе с мляко, сметана, мед, или нещо такова трябва да започнеш да го правиш чисто, а за Кока-Кола, натурални сокове, фрешове, алкохол и разни такива простотии трябва директно да забравиш, че съществуват. По този начин бързо и най-важното ТРАЙНО ще свалиш килограми, а с фитнеса ще се стегнеш, което може да те направи топ-гадже за абитуриентския ти бал (това, което ти вероятно искаш да постигнеш за съжаление е изключително дълъг процес, който няма да стане за 5-6 месеца, или пък по-малко).

Успех в отслабването! Вярвам, че с малко повече воля ще ти се получат нещата. :)

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1212415e37
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Има няколко начина да се справиш с проблема. Единият е да си избереш един ден от седмицата, в който да си само на течна храна - например айрян, чай с малко мед, но не и кафе, вода. Отначало е трудно, може да те заболи глава, но с течение на времето се свиква. След 1 месец виждаш как тялото ти започва да се прибира и започваш да отслабваш. Другият е пак по един ден в седмицата, в който обаче да си на 1. 5 кг плодове и чай с мед и лимон, но аз си пия чая даже и без мед. Третият вариант е само сутрин да ядеш по 1-2 препечени филийки с 1-2 варени яйца, а после нищо тестяно. На обяд - месо, картофи, салата. На вечеря - месо и салата. Като 2 междинни хранения - парче кашкавал или сирене с парче краставица - убива глада и особено глада за сладко. Може сутрешното междинно хранене да заместиш с плод. През деня пиеш само вода, кафе,
чай. В неделя може да се отпуснеш и да си хапнеш нещо сладко. И повече ходене пеш, изкачване на стълби и пр. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 22d4a6bb35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това, че ядете постоянно не е проблем, а следствие на проблем в храносмилателната и храноусвоителната ви система. Трябват подробности относно състояния от тази област.

Като начало 20мин. след храна поставете зърно около 1грам морска сол под езика, изсмучете и преглътнете слюнката и никакава вода още 1 час след това.
Пишете как сте се почувствали.

М53

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker